YOU MAKE ME RISE WHEN I FALL


Tack för att ni finns, ni är det bästa jag har. Älskar er mest av allt ♥


"#@%&

Det går åt helvete med min pluggning!!!! Hur fan gör man för att inte komma av sig? Skitbra att jag går natur också där det krävs mest plugg av alla linjer på gymnasiet.

Btw kom min mamma just in och frågade om jag ville följa med ut på en promenad. Jag blir nervös varje gång (det händer ett par gånger per år) hon föreslår att vi ska göra nånting. Undrar om hon har läst min blogg eller nåt. Lovar att hon går in på den från deras dator och att dom tar bort webbhistoriken sen eller nåt. I alla fall så blir det lika stelt varje gång det bara är vi två för vi har liksom inget att prata om. Hon frågar hur det var i skolan och jag säger att det var bra och då frågar hon om det är nåt, men det vet väl alla att om det väl skulle vara nåt skulle jag ändå bara svara nej eftersom jag aldrig har berättat någonting för henne eller hon för mig. Nu hade jag i och för sig inte tid att gå med henne ut, men jag hade svarat nej i vilket fall som helst.

Fan, nu vart det deppigt här. Ska försöka koncentrera mig en halvtimme till. Helst vill jag bara ligga och mysa med någon framför en film.

Va fan, det blir en promenad i alla fall. Ska möta Sara utanför Karlssons om 5 min. See ya.

studying 19-21

Nu är det pluggtid här i min lilla stuga! Jag har ungefär tusen mål som jag ska nå upp till i år och ett av dem är att plugga 2 timmar om dagen. Så nu är det alltså plugg som gäller två timmar framför.

Siktar man mot stjärnorna landar man alltid bland molnen, eller hur? :)


Jag saknar mina små bebisar! ♥

Dissapointment of the Day

När man loggar ut från blogg.se kommer man till startsidan där de mest lästa bloggarna och sånt finns. Nästan högst upp på den listan finns en blogg som heter "frida hjärta kevin".  Jag har tänkt gå in på sen jättelänge för jag trodde det var idol-Kevins flickväns blogg och det kan ju alltid vara kul att läsa nåt sånt. Men så klickar jag in där och så är det en vanlig fjortis som har en pojkvän som heter Kevin!!!

Hur ska man hantera alla dessa besvikelser?!

The way we do it on Sun Pen Street

Hahahaha min syster hade just sönder en pajform för hon ställde den på en varm platta. Det roligaste var att man hörde att nånting knakade men det tog typ 5 minuter innan hon hittade vad som hade hänt! Hahah only on Sun Pen Street.

New Moon

Nu ligger jag här i soffan igen, det är helt klart min nya favoritplats!! Så mycket snyggare än våra gamla också.

Jag har precis tagit en väldigt välbehövlig liten powernap. Det är nog bland det bästa som finns att lägga sig i soffan och bara somna. Innan det läste jag lite i New Moon (andra twilight-boken) som jag har lånat av Astrid (thank you!). Vi ska som alltid läsa bäcker på engelskan och så kan jag lika gärna läsa en bok som är bra. Jag känner mig lite nördig men då är det tur att man redan går natur, för då är det ingen som förväntar sig något annat. För alla som vill anteckan kan jag även berätta att den är på 563 sidor och stor som en tegelsten.

 Idag har annars varit en ganska lugn måndag. Än så länge flyter allt på bra och jag har koll på varenda läxa. Bra Anna! Det mest spännande som hände idag var att vi hade Cooper's test, dvs att man ska springa 2600 m på så kort tid som möjligt. Dagens skämt helt klart och jag såg ut som ett stopplyse i fejan sen. Spydde i alla fall inte 

  Idag har jag även tagit ett steg till mot att bli en riktig naturare och lånat cd-skivor på bibblan. Känns väldigt konstig på alla sätt, men det är i alla fall värt ett försök. Hoppas Sofie är stolt över mig nu, det är jag i alla fall! Det är första gången på år jag ska lyssna på en cd-skiva. Oftast lyssnar jag bara från youtube eftersom jag ändå bara lyssanar på en låt i taget och då verkligen lyssnar sönder den. Jag förstår bara inte när man lyssnar på cd-skivor. Sätter man in dem i datan då eller? Jag har liksom ingen cd-spelare på mitt rum och m&p får damp ifall jag skulle sitta nere och lyssna på musik när de är hemma. Sen förstår jag inte hur alla gör när de lyssnar på musik, gör man det när man sitter vid datan då? Hehe jag är verkligen orutinerad på musikfronten...


.

Det märks att jag inte sovit ordentligt på sistone för jag börjar jämt tänka för mycket när jag är övertrött. Speciellt när jag är ensam blir det massa grejer som kommer fram. Det finns bara en person som kan få mig och gråta, så jag kan liksom inte sätta mig ner och grina en stund när jag känner för det. Jag vet inte hur mcyket jag ska lämna ut i den här bloggen, inte för att det är många som läser, men det känns som att bara mina allra närmsta som känner mig helt och hållet som kommer förstå mig rätt. Jag är ingen attention-whore men det finns en del grejer jag önskar jag kunde radera. Jag ältar aldrig saker och ting, mitt motto ät ju "never regret anything that made you smile" men det är ett par händelser jag inte kommer berätta för mina barn. Det konstiga är att det är inte nånting som hänt nyligen som kommer ikapp mig.

Söndagkväll = pluggkväll

Nu när jag är tillbaka i rutinerna är det matteplugg som gäller. Därför tillbringar jag helgens sista timmar med matteboken. Har redan suttit och klurat ett tag men jag fattar nada. Bådar inte gott inför det här året. Jag har i alla fal bestämt mig för att satsa på vg i matte och fysik och köra 100% på resten som jag har bättre chans att få mvg i. Hehe, kan vara att jag inte är någon naturvetare som gör att jag inte riktigt passar in i klassen... Ska i alla fall skita i den där sidan och börja på nästa.

Fula pyjamasbyxors tid är här

God morgon världen!

 Jag har varit vaken ett tag men beslutade mig för att krypa ner i sängen igen. Mina fula vinerpyjamasbyxor har åkt på och jag känner för att ligga kvar här hela dagen. Det kommer dock aldrig ske eftersom min mor får panik ifall man gör något ovettigt, som att ligga i sängen och slöa, mer än en halvtimme. Jag har typ hundraelva saker jag borde göra idag, bland annat städa mitt rum eftersom det fortfarande ligger kläder överallt. Det pratades också om att familjen skulle åka till en skog nånstans så jag och Kp kan bunkra upp med blåbär inför vintern. Det är skitsmart tycker jag, finns det nåt godare att äta till frukodt än blåbärssmoothie?

Måste plugga lite också. Lite smått och gott som matte och svenska och så har jag en text till litterära gestaltningen som ska in på tisdag. Vi ska skriva om en person som tittar sig själv i spegeln och utifrån det ska man göra en personbeskrivning. Tycker det där är lite klurigt eftersom jag inte riktigt vill skriva om mig själv, men om jag skriver om nån annan känns det ändå som man lämnar ut sig själv eftersom alla säkert tror att det är jag ändå. Ni hängde nog inte riktigt med där men oavsett vad jag skriver kommer det verka som jag beskriver mig själv. Det känns i alla fall så. Aja, det löser sig säkert på nåt sätt.

Nu ska jag kolla lite på Vänner och försöka få bort några punkter på min göra-lista med enbart tankekraft. Wish me luck ;)

Riktigt vild lördagskväll

Jag och Sara har haft en klassisk Anna-Sarakväll och kollat på Smekmånaden. Jävligt bra sysselsättning på en lördagskväll och sitta och dregla över Ashton Kutcher i en och en halv timme! Vilken normal människa skulle liksom banga på honom?
  Nu lyssnar vi på Twilight-låten och skrattar åt en kille på tunnelbanan igår som satt och bitchslapade sig själv. Rätt från ingenstans började han prata och sen kom det en liten radda kindklappar.
-En station kvar!!!! clatch-clatch-clatch-clatch.
Hahaha så jävla kul och speciellt när man är lite rund om foten (eller vad man nu säger).


Sömnbristslördag

Nu är jag sådär härligt död i kroppen som man är efter första skolveckan, festat alldeles för länge på andra sidan stan, fyra timmars sömn och en dags jobb med folkstormning av Spånga Konditori. Har bestämt mig för att aldrig mer gå till jobbet halvlullig. Fy skäms på mig. Annars rullade allt på strålande idag! Jag älskar verkligen att jobba där och hålla på med kassaapparaten och fixa med kartonger och fika. Jag älskar att jag älskar det också! Helt sjukt är också att jag inte ätit en endaste bulle eller kaka idag. Vi får ju ta vad vi vill ha men man känner sig inte speciellt sugen på att äta nånting ifall det finns så mycket att man kan bada i det.
  Ska jobba igen nästa söndag tror jag, men sen skulle det tydligen bli ändring. Istället för att jobba en dag varje helg ska jag jobba lördag och söndag men då bara varannan helg. Känns inte så jättebra men det är inte läge att komma där och kräva en massa saker, jag ska leva ett tag nu på att jag verkligen har ett jobb.

Nu ligger jag i soffan och kollar på Finnkampen. Hehe, har nog skrivit att jag ligger i soffan cirka hundra gånger i den här bloggen så för alla er som undrar: Ja, det är det jag gör på fritiden. Inget annat, bara det.




Jag vill bo på Pussgatan! :D


Morning update nr 2!

Frukost är avklarad och Fuglesang är uppe i rymden så nu ska jag strax sticka iväg. Min lilla jättegulliga älsklingssyster fick nåt typ av bokstavsanfall (ADHD) igår så nu ligger ALLA mina kläder på golvet, tröjor, koftor, min balklänning, t-shirtar, linnen, skojrtor osv. Vad är the satisfaction med att göra sånt?? SÅ JÄVLA ONÖDIGT! Nu har jag alla fall ett bra sätt att jävlas med henne också på.

Morning update!

Åh hej och hå. Vaknade för en stund sen men känner mig inte riktigt vaken än.... Vi hade skitkul igår!  På nått sätt lyckades vi komma hem vid fyra, och jag ska upp och jobba nu. Inte bästa kombinationen. Men men, det som inte dödar härdar! Nu ska jag ner och ta lite frukost och svepa ner det med lite hostmedicin.

Insåg nu att klockan är tjugo över åtta och inte tjugo över nio.... :P natti.

Snart är det fredagsmyyyyyyys!

Om det så är det sista jag gör :D
Men först blir det middag med la familia minus mamma som är nånstans utanför Spånga. Avslutade denna härliga vecka med en fredagsfika med Malin och Sara, sötisarna!
  Ska nog ta en powernap innan det bär iväg till Minna långbortistan för att fira hennes födelsedag. NICE!

Nu kom pappa in och sa att det serveras hamurgare där nere, så CIAO SÅLÄNGE!


Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Jag skulle precis ligga på spikmattan och det var helt okej ända till Sara jävla skitungen trampade på min arm!!!!!!!!!!!!! SMÄRTA!!! Jag kommer få ett blåmärke över hela armen :( JÄVLA IDIOT!!!!!

Easterway

Nu sitter jag på Östervägen och ska ha matte-dejt med Sara Ehlers. Vi ska plugga matte, fika och snacka. Kan nog inte bli bättre :) 
 
Idag har det inte hänt  mycket i mitt liv förutom att jag hade keramik, det  verkar skitkul! (Sara trodde det stod kemi, tror hon har dyslexi :p). Sen var det värsta pådraget i Bergslagsrondellen med alla stans polisbilar + cicvilpoliser, brandbilar och ambulanser. Vet inte vad som hade hänt men det var alla fall en mosad bil mitt i rondelgräsmattan som hade haft av en lyktstolpe? Creepy.


Natti

Fick nåt slags ryck och började noppa ögonbrynen. Var typ tre veckor sen sist och det hade börjat växa fram ett M i pannan så det är nog ganska naturlig sysselsättning för de flesta, dock inte mig. Känner mig fett ambitiös som det hade börjat växa fram en perfektionist-körtel i mig, så började jag städa mitt rum också. Tyvärr är enda skillnaden att det inte ligger 100 skumgummipapiljotter på golvet.

Imorrn är det alla fall en kul dag att se framemot!! Först är det sovmorgon, sen på eftermiddagen är det keramik! wiiieee! Jag är verkligen taggad på att sitta där och gegga lite med lera, det är ju ultimata sysselsättningen för mig! Sen på kvällen är det ridning som vanligt och efter kvällen är det fredag och då blir det partyparty. Very nice! Sen blir det en fullspäckad helg med vildmarksliv (läs: blåbärsplockning) och jobb.

Ikväll har jag btw lärt mig att man inte kan låna kläder av sin systers kompis som är smal som en modell och tro att man ska ha samma storlek. Man lär sig ju något nytt varje dag.


dröm om oss i natt ;)

Strutsfamiljen

La just huvudet på sned och blinkade fint med ögonen men min mor totalvägrar ta en beställning till Systembolaget. Synd, för det är en riktigt win-win-situation det där; hon vet vad jag dricker och jag får välja vad jag vill dricka.
Men men, det är ju så vi gör i den här familjen.. ner med huvudet i sanden bara. Och så länge m&p inte ger mig nått så dricker jag ju inte, eller hur?


ey len

Nu ligger jag i sffan och lyssnar på Agnes, bra tjej det där. Idag har varit en mördardag med noll lektioner man kan leka runt. Jag kom tio minuter för tidigt till skolan i morse!!!! Det är det största som hänt på månader!!! Så alla ni där ute som gett upp hoppet om att bli punktliga: ge inte upp! :D
 
Annars är det mest spännande som hänt idag att kag köpte en banan med kortet. Vad är det med dagens ungdom egentligen? Jag har liksom inte ett mynt i min plånbok för tillfället.... Kanske dags att kolla lite i burken snart? ;) hehe.

Ikväll har jag massa planer
- Åka till stallet och lämna mina hästkläder där
- Gå till Abrudans och lämna ett par skor och låna lite kläder om jag får
- Kolla på Oceans´s 13 med Kp
 Är det lillördag så är det!

Upptäckte nu också att jag verkar ha fått dyslexi över sommarn, det ska så good evening sunshines på förra inlägget.

Simma lugnt alla där ute


God evening sunshines!

I år ska jag ha fett bra betyg = JAG SITTER OCH PLUGGAR MATTE!!! Seröst, första dagen och redan läxa :O Aja, bara ett tal kvar nu men var tvungen att ta ett litet break.
  Idag var en ganska vanlig tisdag, jag gjorde ingen störra nytta men heller ingen större skada så man kan säga att det gick jämnt ut. Vi skulle springa på jumpan och jag trodde jag var skitbra (as usual) men jag var verkligen dålig så Sara, vi måste verkligen ut och springa sen när vi börjar träna!! Hmm, vet för tillfället inte hur det går med våran träning men en sak är säker, och det är att vi kommer verkligen sopa banan med alla andra BEACH ´10. 
 Har kommit i tid alla dagar och alla lektioner än så länge, framsteg där! Sitter ju och pluggar också, framsteg där med! Måste bara hitta nånting att ha på mig imorron eftersom det aldrig ska se ut som atta alla mina kläder försvann i en resväska på Arlanda så jag måste ha på mig det fulaste sakerna som blev kvar. Ska ropa min personliga stajlist så kan hon komma på nåt. Jag måste verkligen ut och shoppa nån dag också men bara för jag verkligen måste pallar jag verkligen inte. Att gå i affärer ger mig grav ångest. 
  Jaa, det här var väl ungefär var jag kunde klämma ur mig just nu. Undrar vart mina läsare tagit vägen också? Ni var ju 9 häromdagen men idag var det bara 2....


måååndag!

Kära läsare!

Idag var jag på det trevliga stället Blackebergs Gymnasium, inte en så givande dag men det är ju alltid trevligt att träffa människor. Matte- och Fysiklärarn var borta så vi hade håltimme första och sista lektionen. Då blev det volleyboll hos allas våran Måns :) (Hej Måns! Vet att du kommer läsa det här :p) Jag suger verkligen hästballe fast jag tränat i sommar. Men det var ju trevligt för mig i alla fall, mindre trevligt för dom i mitt lag.... Sen när Sara stackarn hade slutat vid typ fem kom hon och joinade oss och sen gick vi ner till Kyrkis och badade :D Alltid lika trevligt bland lik och annat! Kanske sista varma dagen i år och så gäller det verkligen att maxa!!

Nu sitter jag och Sara och bloggar eftersom vi tävlar om vem som har flest besökare och väntar på att Måns ska komma så, vi kan ha klassisk filmkväll och kolla på The Notebook och dricka te! Det är skitbra att man får hyra filmerna på Nälsta Video i en vecka för då kan man verkligen utnyttja filmen fullt ut :D

So long!


hofsafhnfckjhadsfkaf

Jag får damp på den här datan men jobbade första gången idag, allt var bra och gjorde bara ett par tabbar. Hinner inte skriva mer, ligger redan mer än en halvtimme efter tidsschemat.


Konfa + middag

Idag var alltså dagen när min baby sister skulle bli kristen för livet. Den började med en sväng till Vällingby för inhandling av present från mig. Jag skippade Kosta Boda-skålen och köpte ett armband med berlocker på istället :) Very Nice! 
     Själva konfirmationen började klockan tre och familjen Petterson ramlar in fem i. Självklart hamnade vi längst bak, men det är ju smällar man får ta om man är en Petterson! Gudstjänsten var ganska standard á la Vällingby med sånger och sånt, så det vart massa minnen som kom fram från min gamla goa konfatid. Sen verkar det som att klappramsor är det nya modet i St Tomas?! Otroligt töntigt enligt mig (och KP som gömde sig mer och er för varje klappramsa). Sen förstår jag inte varför ledarna var klädda som om dom skulle gå till skolan på en vanlig tisdag?! Jeans och t-shirt eller svart linne med vit BH under kändes inte så passande, speciellt inte när jag verkligen hade ansträngt mig och såg bättre ut än vad jag gjort på typ fyra månader.
   Hur som helst vart det hem sen och äta snittar och skåla lite för livet och blablabla. Sen vart det bråttom igen men vi lyckade alla fall krångla oss till Sjöpaviljongen innan de gav bort bordet till nån annan, bra jobbat där familjen! Det var som att komma til himlen efter att ha levt på spagetti och nudlar och annat som går fort i två veckor. Vi kände oss riktigt Sex and the City:iga och sådär coola som bara jag och Kp kan, så vi beställde cappuchino och låtsades att vi skulle ut på nån invigning av nån cool klubb i SoHo sen, coolingar som vi är ;) 


Om 8 månader är jag 18

Klockan är över tolv så nu är det den 22 augusti. Om 8 månader får jag köpa 3.5or men idag ska det fokuseras på min syster som ska konfas

Först: sova


Hahahaha kan inte sluta skratta

Nån tjej med alledes för mycket solariebrännä: Men gud! Heeeej!
Malin: Heeeeej!
Solarietjejen: Gud, hur är det.... Vänta förresten? Vem är du?
Malin: Ehhh...
Solarietjejen: ojdå. vi kanske inte känner varann?
Malin: Näe, det gör vi nog... inte...

Fredag & The Notebook

Den här dagen blev en bra dag ändå :) Började med att jag försov mig och vaknade 5 jävla minuter innan jag började, första dagen! Så jag kom 40 min försent första dan, jävla skitmorrgon!!!! Cyklade allt vad jag hade så när jag kom in i klassrummet var jag genomsvettig plus att jag fick värsta hostattacken när det var helt knäpptyst i klassrummet. Ingen lär ju glömma mig i alla fall...

Nu är jag med Malin, vi har käkat thaimat och hyrt The Notebook, men den kan vi inte börja kolla på innan höjdhoppsfinalen är klar, så det lär ju dröja.

The-Notebook-.jpg The Notebook image by rocio0116
Dags att nootebook:a nån snart kanske?! Skicka cv + bild ;)


HAPPYFACE!!!

JUST NU ÄR JAG SÅÅÅÅÅ GLAD ;D

Båda kaninerna har fått VÄRLDENS BÄSTA HEM!!!! Jag visste inte ens att det fanns så gulliga människor där ute i Sverige!!!!! Det kommer bli jättetomt, men ändå, de kunde inte fått det bättre!!!

OCH JAG HAR FÅTT JOBB!!!!!!!!!!! Han från Spånga Kontitori ringde och jag ska börja jobba på söndag!!!!!! Jag trodde jag hade blivit fetdissad men han hade bara glömt bort att ringa mig!!!!

Just nu är mitt liv underbart :D

Nu ska jag och Malin till Vällingby och sprida kärlek ;)

So long!


Sleeptime


Det finns seriöst huuuuur många bilder som helst till, så det var inte slut på dem som jag trodde. Fotovisningen fortsätter nån annan kväll (eller inte... ).

Dröm om den här så länge!



hhahahahahah

åhhh jag dör hittade en bild på en kille en va mina kompisar var på g med när vi var typ 14. säger inte vem så slipper nån skämmas, men fy fan va kul! hahahahah


do you wanna be my fortisboy?

Hittade lite otroligt vackra bilder från webcam-tiden också....

7:an

nyss fyllt 14, precis fått en webcam och var allmänt cool

tydligen så hade jag svårt att le och titta in i kameran, hade säkert den här som profilbild på pa också...

8:an



sara & jag

haha gullisar, verkar som mycket kajal var det som gällde då ;)

malin 14 år


Här fångades alla våran älskade svea-mössa på bild


här är sista bilden på mig tagen med webcam. veckorna efter åkte jag till jersey och blev fyra år äldre när jag kom tillbaka, sen började jag nian och fick mitt hjärta krossat fem gånger av samma person. det var min lilla fjortistid det.

De fyras klubb

hahahahha jag hittade världens roligaste text på ett USB-minne som jag eller Klara har skrivit för två år sen.

"De fyras klubb


Idag har jag vart på en återträff för klubben bestående av systrarna Abrudan och systrarna Petterson. Förrut var det sådär att vi träffades varje gång vi kunde. Typ varje kväll och lekte burken utanför ålderdomshemmet, eller vinken på nälsta gård. Och hade kräftskivor och rånade Nälsta Närlivs på utgågna varor... Åh, det var mysigt. Men sen tog vi ett uppehåll. Vi liksom väntade tills Kristjana hade blivit lite mognare.  Och nu ses vi ibland igen. Fast nu fikar vi istället. Och pratar. Eller ja, Kristjana pratar och vi andra lyssnar. Självklart kommer det inte att bli som förrut, varje kväll, men det är kul att vi ses ibland iallafall."

Hahah lägg märke till att den som skrev det här inte kunde stava till förut!



Jóvenes

Har suttit och försöka göra om mitt schema i paint så man ser vad det står, men fan va svårt allt ska va!!!! Så där försvann en timme av mitt liv och kommer aldrig åter.... 

Försökte även fixa lite papper de som köper bebisarna ska få men jag kom av mig lite, som alltid. Imorrn flyttar de båda två och det kommer bli tomt men fan vad skönt att inte ha ångest över att de kanske hamnar på en djuraffär nånstans. Jag har vart på ridningen också, som varje torsdag/tisdag och det var mysigt som alltid. Det är verkligen skönt att komma till stallet för det är enda stället jag kan släppa exakt allt. Kollade såklart på 200 m sen. Bolt är heeeeeeeeeeelt sjukt grym!

Imorrn börjar jag halv tio med litterär gestaltning. Jag har valt det själv som individuellt val och jag skäms nästan lite över det för det låter så grått och gubbigt... Men om jag tror jag det kommer bli askul! Undrar bara vem förutom jag som väljer en sån kurs :p

Har bestämt mig för att köra mitt race helt och hållet i år. Folk får tänka vad de vill men jag vill inte bli lika trångsynt som vissa redan är och döma människor för deras hår eller vilka den umgås med. Blir så jävla less på sånt och så irriterad på folk som drar med sig andra ner i den där skiten. Det finns ju bara förlorare med en sån inställning.


ap & kp goes paddling

School

Nu sitter jag och Sara i hennes soffa och jämför våra bröst :) 

Idag var jag i skolan för första dagen också. Jag är aldrig nervös men igår kväll var jag asnervös att alla skulle vara annorlunda men de flesta verkade vara som vanligt. Fyra nya människor har börjat i våran klass också, trevligt trevligt. 

Imorgon fyller Sara och Usain Bolt år, grattis till er!


Sommaren 2009

Även om sommaren inte är slut så är sommarlovet slut om 12 timmar. Känns helt sjukt att man har längtat efter sommarlovet hela året och nu så är det slut... Jag har i alla fall en bra vinter att se fram emot: Åka ner till Karlskrona, skidskyttepremiären och sen Sydafrika över jul och efter det är bara några månader till jag fyller 18!

Bästa den här sommaren var helt klart Malta!!! Jag är så stolt över mig själv att jag vågade åka själv!! Inte för att Malta vart en tiondel av det party jag trodde det skulle vara, men jag hade roligt dygnet runt i 3 veckor ändå! At åka till Malta på språkresa är nånting man måste göra om man får chansen! Jag bodde med världens underbaraste tös och vi gick verkligen ihop perfekt! Jag dök också för första gången när jag var där nere! Det är nog det absolut häftigaste jag gjort!! Man känner sig helt tyngdlös när man simmar omkring bland fiskarna och bara känslan av att kunna andas under vattnet är helt knäpp. Vi levde verkligen i en helt annan värld där nere, man hade bara sig själv att ansvara och bry sig om och mitt största problem var under tre veckor vad jag skulle ha på mig. Det kunde inte vara en bättre belöning efter ett jävligt pluggigt och jobbigt år att få ligga på en strand och äta melon i tre veckor.

Sen när jag kom hem visade det sig att vi hade fått kaninungar, sjukt oväntat och sjukt mysigt!

Efter en vecka hemma åkte vi till Hara och levde totalt avskärmade från allt vanligt liv i nästan fyra veckor. Jag förstår inte riktigt hur jag klarade av att inte ha nåt att göra i fyra veckor eftersom jag i vanliga fall inte klarar av att vara göralös i en timme ens en gång. Men på nåt sätt var det jätteskönt och det gav motivation till att komma hem och starta om igen. Tessan var uppe en sväng och när hon åkte kom Sara och hälsade på, mysigt :)

Den här sommaren har jag träffat en massa roliga människor, men spenderat alldeles för lite tid med dem jag verkligen älskar...




Sista sommarlovsvällen

PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!! Hur ska jag klara av att sitta inne och plugga i 10 månader från och med imorrn????

Jag har i alla fall köpt present till den där som fyller år på fredag, kan inte bli en bättre present faktiskt! :D Och så har jag köpt en guldig kalender till mig själv eftersom det här kommer bli mitt bästa år! Märks det att jag är på bra humör eller? ;)   

Nu ska jag gå ner och röra om i köttfärssåsen så den inte bränns!

Avslutar med en fin bild på mina ben och Sara från enda soliga dagen i Jämtland den här sommaren

Break

Nu är det paus i trädgårdsmästeriet här, snart är allt ogräs borta! Snart kommer Malalalin hit också. Tror jag ska bjuda flickan på en riktigt Petterson-lunch, typ pasta-pesto-parmesan (=PPP). Nu när vi är tillbaka i rutinerna är onsdag helvetesdagen för då är det enda vi har i kylen parmesan och lök. (Torsdag kväll är lyckodagen när det finns allt man kan önska sig i kylen! )
  Sen ska vi in till stan och köpa present till en som fyller år snart ;) Jag ska investera i en almanacka också, så dyr som möjligt för då blir det dyrt att inte använda den. Vart jag får alla ideer ifrån?! Glöggen såklart!

+  +

Birthday skirt

Nu sitter Kp och syr på min födelsedagspresent, bättre sen än aldrig liksom. Kom hem från ridningen för ett tag sen och innan det var jag hos pappa och jobbade lite. Älskar känslan av att göra nån nytta och veta att man får pengar sen :D Ikväll utnyttjar jag sista sommalovskvällen genom att kolla på friidrott, like it wild! ;)


River flows in you

Kan inte sluta lyssna på soundtracket till Twilight, den är så otroligt höstig och så otroligt dyster men jag kan inte stänga av. Sen när har jag börjat lyssna på musik som bara består av piano?
  Börjar få lite panik över att skolan börjar på torsdag också. Hur kan det vara två månader sedan jag åkte till Malta? Har laddat ner massa Maltamusik jag ska lyssna på så jag inte glömmer bort hur det var att höra Lips like sugar åtta gånger om dagen. Kan inte förstå att jag var där i sommar, det känns som en evighet sen.



I miss you! Saknar att gå ner till hotellsupermarket och köpa vatten med dig och en miljon andra saker!  ♥

Filmtajm

Egentligen skulle det vara Petterson-Abrudan-kväll men Abrudans hörde inte av sig och varken jag eller KP orkade lyfta på våra arslen och hämta telefonen och ringa dem så vi kör Anna-Klara-kväll istället. Vi har hyrt Oceans's 11 och bakat kladdkaka :D Nu ska Kp njuta av sin last night of freedom och jag ska vara där och stötta henne!


Mustafa fixar

Mustafa fixa ren mjöl i påsen och Kp fixar bloggdesign på en halvtimme! ¡Guapo!


så jag stannar hela natten, fast vi är som eld & vatten

Idag slavarbetar jag för min mor = rensar "rabatten" på ogräs. Hoppas jag får en fin slant sen nästa år när det bli klart. Våran "rabatt" består bara av olika sorters ogräs...!!! Vågar inte säga det till min mor, men det är MYCKET finare nu när det alla fall är grönt än sen när det bara är brun jord. Skitbra att det började regna just nu också.

Jag ock Kp har nyss käkat lunch och suttit och lyssnat på Imorgon är en annan dag med Christer Björkman. Om man har kollat på Playa del Sol så många gånger att man kan allt utantill så går det inte att inte älska den låten!!  :D

Fan, nu slutade det regna tror jag, så jag kommer få sällskap i geggan av Stockholms alla skalbaggar och deras kompisar äckelsniglarna. Mysigt!


Sista söndagen...

Så var sista söndagen på lovet avklarad. Jag hade tänkt ligga inne och kolla på friidrott eller vänner hela dan men det blev inte så. Tog en powerwalk (läs: promenad i Anna-tempo) runt Vällingby och sen så hann jag inte så mycket mer.
 Åkte in till stan och åt middag med familjen sen, och kollade på Sommaren med Göran! Vilken underbar film!!!!! Jag satt och skrattade konstant! Älskar det här med KHT-aren! Så jävla klockrent: Mm, jag måste bara kolla mejlen innan jag går och lägger mig (på midsommarafton)!!!

Kom hem lagom till 100-meters finalen! 100 m är seriöst det bästa man kan kolla på på tv! Hur jag än försöker slappna av sitter jag alltid och håller andan från att starten går till de slutat springa. Jag och Sara satt och lugnde ner varandra i olika ändar av telefonen. Det är helt sjukt hur grym Bolt är!!!!!!! Han springer mer än 10 meter per sekund!!!!!

Har kanske fått napp angående kaninbebisarna också! Känns som allt flyter på nu helt plötsligt! Det är en familj som bor nånstans i Hälsingland som kanske ska komma och hälsa på på fredag. Ska inte bli glad i förskott nu men det känns sjukt bra att nån hörde av sig! :D Måste intala mig själv att inte hoppas på för mycket men det är fanemej omöjligt. Har så sjukt svårt att inte ge upp när saker och ting skiter sig (får höra det  ungerfär åtta gånge om dagen av min mor...) men det är väl en del av hela grejen med att vara optimist. Hoppas och tror man alltd det bästa blir oftare negativt överraskad än om man är pessimist. Japp nu vart det djupt här på söndagskvällen men det väger jag upp medlite vänner innan jag däckar av trötthet.

Natti alla 4 läsare! (Malin, sara, Kp och vem mer...?)


kanske inte världens vackraste....

Godmorning sunshines!

Idag är det mindre än en vecka kvar på sommarlovet... Men men, jag ska in till stan och träffa mina maltisar Minnali & Alex. Träffade dem sist på Arlanda när vi hade landat i Sverige så det ska bli mucho divertido!

Igår var jag med Malin på dagen och såg Twilight för första gången. Bangar inte på Edward Cullen ifall jag skulle få tillfälle ;)  På kvällen hängde jag med Måns & hans kompis. Helkväll med människorna från nedre delen av 117 alltså! Very Nice!

Idag har ju friidrotts-VM börjat också så nu kommer nya tv:n till användning :D


Natti Sweden

Ska bläddra lite i Bridget Jones Dagbok innan jag somnar som en gris. Orkar inte med nåt intelektuellt eller givande såhär nära inpå skolstarten. Men ska snart börja läsa Harry Potter 7 så jag hänger med i snacket första veckan i skolan sen ;) Är på ganska god väg, idag tog jag ut den ur bokhyllan där den stått i ett och ett halvt år, nästa vecka kanske jag orkar börja läsa. Harry Potter-kapitlena är så jävla långa och första hundra sidorna är alltid om hur dom åker till skolan och det där, seeegt. Hehe ju mer jag tänker på det så väntar jag nog till filmen kommer. Intresseklubben antecknar, i know, men nån måste ju förse dem med material.

Aja, natti mina två läsare (sara & malin)


På vår gata i stan har man koll

Pappa ringde nyss och frågade vart jag var, men jag sitter ju i soffan på mitt rum!

Idag är det torsdag och imorrn är det fredag

Harry var en Harrylina och världens bästa köpare ville inte ha en Harrylina, och en annan spekulant som ville ha ett syskonpar hade redan hunnit köpa annan kanin. FAN!

Träffade alla fall fröken Ehlers en liten stund nu på kvällen, blir allt glesare mellan våra dejter, sist var liksom i måndags eller tisdags. Om nån av oss skaffar pojkvän kommer det bli kris i vårat förhållande btw, men som tur är lär det inte hända på ett tag ;) 


Harry som kanske är en Harrylina

Lilla Harry kanske inte är en Harry så nu kanske hans/hennes köpare drar sig ur, fan. Hon verkade vara perfekt. Skumt det där, exakt alla som har hört av sig har velat ha en hane, men jag tycker honor är mycket trevligare. Well Well, the taste is like the ass.

Igår var i alla fall jättemysigt! Först var vi på mongolian bbq och sen hamnade vi på utomhusbio vid Slussen. Vi såg en kärslekshistoria som säkert är men väldigt sevärd film men den höll på i 119 jävla minuter och jag förstod inte själva poängen så av mig får den bara en toaster.

Idag har jag delat ut CV i Spånga, fick napp på Konditoriet där! FETT NICE! Chefen verkade trevlig och han sa att han förmodligen skulle höra av sig och att jag i så fall skulle börja jobba nästnästa helg :D Men ska en sväng till Vällingby imorrn och sälja in mig på affärerna där med, för säkerhets skull!

Nu ska jag fixa leverpastejsmackor med saltgurka och glo på vänner! Sen ska jag cykla upp till stallet och skritta ut en sväng i skogen eller så!


Världens vackraste kvinna

Jag tror jag ska klippa lugg, typ exakt som som Sienna Miller har :)


Reunion ikväll

Har suttit och pulat ihop ett CV nu på eftermiddagen, nu jävlar ska det tjänas pengar!

Ska duscha nu och sen ska jag in till stan och äta middag med mina classmates! Kan inte bli bättre! Kom nyss på att jag glömde boka bord hehehe, fan.


Du vill ha mig!

Harry har hittat världens bästa ny hem :D Nu är det bara lilla Doris kvar. Vill du ha kanin?

Martes

Idag har jag gått upp väldigt tidig och varit väldigt effektiv! Vaknade först av alla dessa underbara älskade flygplan som flyger cirka två meter ovanför mig (känns det som) från klockan sju till åtta nollnoll. Jag har verkligen gllömt bort hur mycket de låter men det känns ju ibland som huset skakar.
  Hursomhelst så följde jag med KP till stan, hon skulle till Blekinge och hälsa på sin Hastingskompis så jag lämnade henne vid bussen. Då vart det lite kvalitetstid med mig själv så jag gick den fina Drottninggatan i morgonsolen. Kan rekommendera Stockholm på morgonen, man har gatorna för sig själv och det enda som är öppet är alla frukostkaféer. nice! Sen gick jag en sväng på stan och köpte ett par sportiga löpartights, very nice! Efter det mötte jag upp mamma och gick ock åt lunch med henne ute på skeppsholmen, very nice det med. Lyckades tajma årets störtskur när jag cyklade hem från Spånga, mindre nice. Hann spela lite kort med Malin sen innan hon blev ivägkörd för jag skulle till ridningen. Red på lilla pluttponnyn Mistral men han är söt så det var mysigt och det var kul att träffa alla igen :D Mimmie var brun som en turk! Följde sen henne och Sunna till Vällingby och hälsade på Mimmies pojkvän också, smart kille som är tillsammans med vallas våran fina Mimmie :)

Det var min dag det, nu ska jag klippa klorna på kaninbebisarna, städa alla kaninburar, pussa på kaninbebisarna, gå och hämta KPs cykel, fixa en bra kaninhage och duscha. Sen ska jag lägga mig i våra nya soffor och dö en skön död.

the last witness

Nu är det becktime här! ska bara sätta mig bredvid kp så jag kan hålla i nån när det blir läskigt ;)


Godnatt Magic Curls Duo 600

Min gamla lockfön gick och dog. Först vart den väldigt seg och sen började den glöda inuti och sen dog den, så jag beställde en ny från m&p som var på coop. Nu kommer jag aldrig mer ha blött hår utan bara en massa volym!
¡Muy bien!


Jag kan inte ljuga, bara få nåt sant att låta som lögn

Malin: Vad ska du göra imorrn?
Jag: Jag ska till stan.
Malin: Jaha! Vill du ha sällskap?
Jag: Ehh, öhh, jag ska följa med och vinka av Klara på bussstationen
Malin: Aha, men jag kan väl fälja med?
Jag: Ehh joo, men alltså, bussen går klockan nio imorrn bitti
Malin: Aha okej, men ehh ring så får vi se om jag är vaken då...


Charlie's Angels

Idag har jag varit med mina vapendragare! Och som alltid blir det trevligt! Vi är lite lika Charlies änglar faktiskt, vilda & farliga (hehehehe).



Sara? Anna? Malin?

Just like old times

Ikväll ska jag och Klara vara med Abrudans och köra klassisk myskväll, dvs Tessan och Kristjana fixar naglarna och jag och Klara kollar i deras tidningar! Dom badar i Glamour och sånt, muy bien!


En familj i utveckling

Okej, för alla två som läser kan jag säga att till och med familjen som gud verkar ha glömt i bland har gjort framsteg! I sommar har vi:

Köpt platt-tv!!!
Köpt nya element! Tiden när alla som kom hit var tvugna att ta med sig två fleecetröjor och mössa för att klara kvällen är förbi!
Köpt nya soffor! No more mustard sofas! 


Avslutar med en liten fin bild på K Petterson den äldre med familjens båt (till vänster i bild)


Nytt år, ny låt, nytt liv, ny blogg!

Jag är hemma, finally! Min älskade hatade jävla katt behagade komma hem halv åtta igårkväll så vi kom hem halv tre i natt. Splended. Men jag är inte bitter, det var mysigt att komma hem mitt i natten och in till ett hus med inomhustemperatur på cirka 100 grader celcius.

RSS 2.0