Topshop levererar


Stackars min ekonomi. Hoppas de här är asfula i verkligheten.

Glad tjej



Livet alltså, vilken berg-och-dalbana. Precis så jävligt allt var igår, så underbart har allting varit idag. Vaknade imorse och kände att det här skulle bli en grym dag och sen har allt bara flutit på. Tangerade personbästa på jobbet och nu har jag precis haft min nästa sista körlektion, någonsin. Kan inte sluta le. Så jag ska forsätta med det tills jag får ont i kinderna.




Hur kan man inte älska?



När jag kommer till London och inte känner en själ, inte har fått nåt jobb och är på god väg att bli luspank kommer de här bli mina bästa vänner.

blä

Bottenrekord på jobbet och sämsta möjliga humör. Tänkte shoppa upp glädjenivån men hittade inget kul och jag tror jag glömt både hur man shoppar och hur man ser bra ut. Måste sluta vara så ful och bitter.


Ja tack till lite sol och glädje just nu


saker man inte bör tillåta passera ur munnen

(Jag och Enquist Jr sitter och gör reklam för dagispåsen)

Jag: Det är lite gratisgrejer i. Du kanske har ett barn eller barnbarn att ge den till?
Trött och sliten kvinna, ser ut att vara runt 60: Jaa.. jag tar gärna en till mitt barn

6 månader sedan




Idag är det ett halvår sedan. Jag har aldrig varit så lycklig, så förväntansfull och så stark. För mig slog den här dagen studenten.

Lördag



Det är kanske sista sommarhelgen och vi står längst inne på Åhléns, i tryggt förvar från allt solljus. Orkar inte missa sista varma dagarna. Men men, jag ska inte klaga. Vi skrattar väldigt mycket på arbetstid och jag har alla fall ett (fyra) jobb. 

Sen mötte jag upp Dessan och åt lite mat på Ciao Ciao och drack lite öl på Retro. Jag har saknat dig <3

Dagispåsar



Idag har jag och Sara delat ut goodiebags till småbarnsföräldrar i elva och en halv timme. Nu är jag en trött tjej, med magen full av kräftor, med ännu tröttare ben. Imorrn är en ny dag att dela ut dagispåsar och en ny dag att tjäna pengar till London.

S & K



Sara och Karin var här ikväll. Shit vad jag har upplevt mycket med er. Det här är oss för exakt ett år sen, för första gången på Magenta. Nu är en förlovad (!), en går på Handels (!) och en (jag) har varken man eller studiemotivation. Däremot kanske ett litet skyffe i östra London.

Utelistan

1. Tjejer som matchar shorts med uggs
2. Tjejer som matchar shorts med uggs
3. Tjejer som matchar shorts med uggs

SHORTS har man (i Sverige) på sommaren, för att det är varmt.
UGGS har man (i Sverige) på hösten/vintern/våren, för att det är kallt.

Det är aldrig varmt och kallt samtidigt (i Sverige), därför har man inte SHORTS och UGGS samtidigt.

Fem av Fem



Nytt pers på jobbet och jag har ÄNTLIGEN fått grönt ljus för linser igen. Nu ska jag cykla ner till Grimsta och ta en runda i skogen och sen hälsa på hästarna. Bra dag!


Min kväll


skype baby

Jag och far har ikväll skaffat webkameror och skype för att jag ska hålla kontakten med la familia under min London-vistelse. Räkna med en miljon uppstoppade och ospontana webcam-bilder på mig när jag ska träna, har tränat, äter frukost, lunch och middag, ska ut, ska sova. Men inte nu, för nu ser jag så risig ut att jag knappt vågar se mig själv i spegeln. 
  Alla mina vänner som jag inte redan har lagt till på skype: lägg till mig så vi kan skype:a. annaepetterson är namnet i cyberpace.

ps. fick noll svar av 22 mejl jag skickade igår. Har däremot fått två svar från en annan sida, utan att jag skickade nånting alls. Dock två rum långt ute i ödemarken. Eller? 20 min från London kanske är centralt? Ska kolla upp det och uppdatera profilen med lite nya apsnygga bilder och hoppas på fler och bättre svar. ds.

my cup of tea



Jag avslutade helgen med en kopp te med Minna & Alex på cafe 60. Stockholms kanske mest överskattade ställe med stans mest underskattade öppettider.

På bussen mot Brommaplan träffade jag min gamla crush. Aka min lillasysters tennistränare. Aka Linneas bästa killkompis storebror. Aka Måns barndomsvän. Han är mycket, den där mannen.  

söndag igen




Djungelboken igår var riktigt bra!!! Idag har jag invigt mina nya löparskor och mejlat på 20 stycken rum London. Det är helt sanslösa överpriser för att bo där men det är smällar man får ta. Hoppas jag får svar från alla fall två eller tre.


19 candles



GRATTIS MITT FINA HJÄRTA <3<3<3


Gårdagens investering


Efter tre års noga övervägande ifall jag gillar platt hår eller ej, hittade jag igår en platt-tång på kalas-rea och slog till. Har plattat håret nu och det blev platt. Bra betyg.   
 Nu ska jag och mitt platta hår snart äta middag och sen åka in till stan. Eftersom ALLA mina vänner verkar vara upptagna ikväll så lyckades jag få mamma att ägna kvällen åt mig och vi ska gå på Djungelboken. Den ska tydligen vara svinbra, och eftersom jag gillar exakt alla musikaler jag går på så kommer jag nog älska den här med.

Tips från coachen

Paganinikontraktet      Niceville     


Joel

Just nu äter vi popcorn och kollar på the Killing med Joel Kinnaman. Han ser ut som världens tölp men serien är grym. Se se se! Perfekt regnaktivitet.
 
Annat jag har hunnit med idag är infomöte för Loppi nästa helg, fredagslunch på Friday´s med mor och en sväng för min far på hans arbete. Kanske ska inviga mina nya jogginskor med en tur lite senare, men inte säkert att jag verkligen pallar.

Dagens Investering




De här skorna ska det springas många mil med. (Ursäkta för ful bild, idag har varit en fuldag av hög klass).

galettttt


Min nya look

Japp.. Såhär ser jag ut nu för tiden och minst en vecka till. Hade halft blivit utlovat av min optiker att vi skulle beställa nya linser idag, men tydligen var ögonen fortfarande inte helt hundra... Blä.

Förresten har jag klippt mig också, som ni kanske ser. Kort och fluffigt blev det, men inte slitet längre.

josefinas



Slöjdklubbens täljarkväll var inget att hänga i julgranen så vi promenerade ut mot Josefinas och satte oss där en stund.
Sommarkvällar <3

good girl

Har känt nu ett tag att nomineringen till Fröken Chips 2011 är på väg mot min brevlåda, så idag släpade jag mig iväg och tränade lite. Lökigt var vad det var. Resten av dagen har jag pysslat lite med mitt engelska cv och personliga brev. Hundra cv:n ska vara mejlade innan jag åker och minst hundra ska delas ut första dagen.

Nu har jag asbråttom in till stan för jag och Karin ska gå på svenska hemslöjdsföreningens gratis slöjda-en-fågel-kväll. Min pippi kommer bli den bästa de någonsin skådat.


kräftis


Såhär såg det ut i lördags när vi sörplade kräftspat och drack en massa bacardi. Hittade bilden på Violas blogg. Läs den för bövelen, alla mina 16 läsare. Ännu en cool tjej som kommer nå långt. Avverkade precis en veckas jobb som stylist på Stockholm Fashion Week som om det vore det mest naturliga här i världen.

WWW.VIOLA.FRESHNET.SE


k



Säg hej till Karin. Hon är den jag skryter om att jag känner när jag träffar nya människor. Sån som lyckas med det hon vill och har förmågan att inspirera mig likt ytterst få kan. Fina fina Korvin.
 Ikväll tog vi en pep walk runt Kungsholmen, det behövs ibland. Tack vare den lilla rundan och lite annat promenerande fick jag ihop 13 345 steg denna kväll. Enligt stegraknare.se kan man när man gått 10 000 steg gå med i svenska 10 000-stegs-klubben. Jag skulle dock hellre ha medlemskap i den svenska 10 000-meters-klubben. He he.

söndag



Humöret har varit i botten från start denna dag. En bra sak är alla fall att jag, av någon oklar anledning, alltid städar när jag är arg. Så min skrubb är nu helt perfekt och höstens garderobrens är avklarad. Det är inte klokt hur mycket fula kläder jag haft som tagit upp en massa plats och varit allmänt vedervärdiga. 
  En annan bra sak var att jag lyckades lura med mig Klara till stan för lite middag och fika. 

Igår var som tur var asbra kväll med först kräftskiva och sen lite söderchill. Nu: dagens tionde avsnitt av himym.
   

I can't help feeling we could have had it all




all day, all night



Efter att blivit nekade på alla våra a-planer gick vi till nype där det var cirka 20 personer. Egentligen hatar jag det stället mer än jag hatar pommes frittes, men efter ungefär tolv glas vin verkar det som att sånt är oviktigt. Inte blev det sämre av att Victor och Tobbe körde all in på strippstången alldeles för länge för att det skulle vara passande. Idag gör mitt huvud ooooooooont.

onsdag - torsdag



Igår avrundade jag dagen med Minna och Alexandra och lite klassisk kvalitetstid. 

Idag var en sjukt bra dag på jobbet, den bästa någonsin såhär långt, som resulterade i nytt personligt säljrekord. Det firade jag med att bli utklassad i minigolf av Måns.

sommaren sedd ur mobilkameran







kvällsfika




Kan inte fatta att vi bara har en månad tillsammans innan jag åker och att vi inte kommer vara allihopa förrän december nästa år. Så mycket vi har upplevt senaste året, allt från himmel till helvete, upplever man med vissa personer inte ens under en hel livstid. Det kommer bli tomt-tomt-tomt.

i lördags





Innan vi åkte hem i från Hara svängde vi förbi hos min pappas barndomsvän och klappade på hans hundvalpar. Irländska settrar, fyra veckor gamla. Det går bara att beskriva upplevelsen som smärtsam.

Nu har jag precis kommit hem från ett regnigt Vaxholm. Steg upp mitt i natten för att åka dit och vända. Jävligt ovärd dag. Kunde inte somna igår så är trött som ett as idag och ska nu iväg och träna. Det kommer bli en mardröm men lika bra att dra bort plåstret på en gång.

idag



Har renoverat bloggen, haft körlektion och fikat med Kristjana Abrudan. Snygg tjej. Imorgon börjar jag arbeta igen, i Vaxholm. Känns sådär.

Dessutom, mina 16 läsare, ska jag från och med nu göra den här bloggen mer läsvärd än den någonsin varit förut.

home sweet home



Vaknar upp i min säng i världens vackraste huvudstad (även om vattnet och skönheten inte är slående när man ser utsikten från mitt fönster).

Nu: föna håret. Senare: Träffa mitt hjärtegull Minnapinna och fixa mina nya glajjor så de inte trycker på knölen bakom örat till man till slut blir blå på hela huvudet.  

mot civilisationen



Imorrn säger vi hejdå till vårat fina torp och tackar för den här sommaren. Hej hej Sockholm och vanliga livet. Alla jag känner: jag vill träffa er nästa vecka.

saknar dig, dig, dig


it's happening

Idag har jag planerat framtiden. Det är stort att kunna planera utan att behöva ta hänsyn till något. Creating the future. Nån gång runt den 10:e septemper åker jag till London med little sis' i släptåg och sen när vi har hunnit gå varann på nerverna så att vi spyr åker hon hem och jag inleder the London edition of my life.
 Innan dess så ska jag jobba ett par veckor och ta körkortet. Det är nu det händer. Galetttt.                         


life

Igår firde vi min morbrors namnsdag med hjortrontårta och hjortstek. I framtiden ska jag ha en man som jagar. Idag ska vi äta lunch på en av mina favoritresaturanger här, som ligger högst upp i ett vattentorn, och sen ikväll middag hos mammas universitetskompis. Jag gillar när dagarna handlar om mat. Mat, mat, mat.

Andra saker jag gillar är mina och Klaras tv-kvällar när vi kör 2 1/2 men, My name is Earl, How i met your mother och Srcubs till ögonen går i kors.

RSS 2.0