En månad i Sverige



"Herregud!! Och du talar REDAN såhär bra svenska?!" Som min postkollega så fint sa. 
 

fem av fem

Ni vet de där dagarna när man inte kan sluta le för livet är lite kaos och icke uppstyrt, men ändå känns så jävla bra? Sån dag är det idag. Erik (VERY long time, no see) var här på en kopp te och gick för en stund sen, i söndags myste jag med Korvin och käkade middag med Alex. Jag tror faktiskt jag har hunnit träffa alla (som bor i Sverige) sen jag kom hem. Hjärta er mina fina vänner. Ni är fett bäst. Och det är fan kul på posten.

madness



Jag gav Mad Men-boxen till Klara i julklapp. En solklar investering. Nu ska jag sova, imorsen var jag uppe innan sju. Senast jag fångade dagen på det sättet var när jag skulle till Paris, så jag kommer sova som en gris inatt. Nice.

japp

Julen är förbi. Jag ska aldrig mer äta. Inte heller göra pepparkakshus "från grunden". I morgon börjar en ny vecka på posten! 

dan före doppardan



För exakt ett år sen var jag och Klara ute och gick i snön och köpte obligatoriska chokladasken. Ikväll har vi inte köpt nån aladdin, däremot ätit vegetarisk paj. IMORGON ÄR DET JULAFTON!!!!!!!!

Hey ho lets go



Hög tid att blir kroppsligt och själsligt förnedrad igen, BODYPUMP it is. Bring it on.


tre veckor i svea rike

Det har firats med förlängt kontrakt på posten (till imorgon...) och inte så mycket mer. Shit vad jag stör mig på mig själv just nu, jag tar mig verkligen ingen vart. Och eftersom jag inte vet om jag en vill nånstans kan jag inte göra några inre planer och sånt driver mig till vansinne. Det jag gör nu är att vänta på ett tecken på ovan. Kan vara den absolut sämsta tänkbara sysselsättning.

“Destiny is for losers. It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.”


19 december



Ikväll käkade jag middag med kvinnan på bilden ovan. Väldigt long time och no see. Älskar den här bilden även fast jag ser ut som en idiot abroad. Du har varit saknad! Imorrn är sista dagen på posten och såklart har vi blivit värsta bra teamet som är grymma på att sortera julkort. En bra dag har det varit och hela jag spritter av energi nu. Ahhh dygna med mig, någon?

4:e advent



Livet på posten rullar på. Allt är hejsan-svejsan så idag gick vi hem halv fyra, med betald lön till klockan sex. Sånt är nice. Kom hem och gick ut en sväng i slasket med Kristjana. Också nice. Igår speladevi Monopol hemma hos Minna och på vägen hem lyckades jag hamna på varenda avfart i hela stan förutom de jag skulle av på, såklart.


Skitdag

Det känns som att allt börjar sjunka in nu. Allt som hänt och allt som inte hänt. Det här året... vilken resa. Aldrig har jag kämpat så mycket och tvivlat så mycket och aldrig har jag varit så stark. Men som cirkeln, ni vet.  Starkast och svagast möter varandra där cirkeln sluts. Och helt plötsligt är jag hemma igen, som att allt var som vanligt. Att jag haft ett annat liv i ett annat land känns så overkligt. Alla som jag träffade i London kommer jag antagligen aldrig se igen. Jag borde vara så lycklig för livet är ändå sjukt bra men senaste dagarna har jag bara känt mig så konstig. Dessutom började det regna när jag skulle ut och träna så jag har kollat på How i Met Your Mother i tre timmar istället. Nu är jag helt ikapp och nästa avsnitt kommer när då?. Sorg.


om att rädda världen på arbetstid

Den här veckan jobbar jag på posten och sorterar julkort. Det går ganska exakt ut på att jag lägger vanliga julkort i en låda och figurformade i en annan. Förra veckan ringde chefen och sa att "Jag läste ditt CV och det ser riktigt bra ut och jag tänkte ge dig jobbet" och jag kände såklart FAN vad grym jag är som SOPAR BANAN med resten av alla losers. Igår när jag väl var på plats insåg jag att det uppenbarligen bara var fem personer som hade sökt jobbet.  


helgen:



Vinter <3

lost

Man åker bort och man kommer hem. Under tiden hinner man vänja sig vid vinter och när man kommer hem har Blondinbella åkt på spontanssemester till Spanien. Jag känner mig väldigt förvirrad.

ösd



Imorrn åker jag och mamma till mormor och morfar över helgen. Livet som arbetslös har många fina sidor, till exempel obegränsad fritid så man kan åka vart man vill när som helst. Sover gott gör man också. Som ett spädbarn. Imorse vaknade jag dock med hjärtat i halsgropen efter att jag drömde att jag fastnat i ett fiskenät som höll mig under vattnet. Kan tillägga att klockan då var 10.21. Jag försöker ställa klockan på 9 varje dag, men när den ringer är jag helt förstörd. Ni vet som när man vaknar och det känns som man bara blundat ett par sekunder. Tur då att det bara är att vända på sig och somna om. Ni borde prova på livet jag lever nu, kära vänner.

åhhh!





Haha underbart!

7 december



Ikväll var jag med mor i stallet igen och jag kan inte förstå att det var ett halvår sen jag satt på hästryggen. Imorgon måste jag ta tag i mig själv och livet och allt sånt. Typ bestämma om jag ska börja rida eller skaffa gymkort eller medryttarhäst. Eller alltihop. Och kanske mest av alla skaffa mig en sysselsättning. Det känns så tragiskt att jag nu mer är arbetslös. Jag är inte en person som är arbetslös. Jag är mellan jobb. Alternativt på obetald semester. Men mest mellan två jobb, det brände inombords när jag anmälde mig på Stadiums hemsida och kryssade i arbetslösrutan.
   Idag försökte jag dela ut lite cv:n, och fastän det typ har blivit min favoritsport (övning ger färdighet, ni vet) så var idag ingen dunderdag. När jag sökte på Haglöfs synade chefen mig från topp till tå, rynkade på näsan och frågade ”och du tror sportbutik är nåt för dig?”. Ehhh ja läs mitt personliga brev MONGO. (Sa jag bara inombords - såklart. Känns dumt att bli ovän med chefen innan man fått jobb). Så näe, rond ett var inte den bästa men tur att det inte är slut än på ett tag. Sen när jag kom hem hade nån från citymail ringt, och inget vettigt företag ringer väl och säger att man inte fått ett jobb? Imorgon ska jag ringa dit igen och höra vad de hade på hjärtat.   
  Åter till stallet skulle mamma & co hoppa idag. Tanter som ska hoppa fyra decimeter är en ganska ängslig skara. Hennes häst tog årets språng och ett tag tror jag min mor var tre meter över marken. Långa hundradelar innan man visste om hon att hon verkligen skulle sitta kvar. ”Tanter över 50 ska inte ramla av”, som en i hennes grupp så fint uttryckte det.


Kirchberg???!!!!!



Idag har det tränats, fikats med Mimmie och planerats lite för framtiden. Kanske blir det Österrike i februari? Hur nice skulle inte det vara. Jo, väldigt nice. Juste, det har fixats jobb för nästa vecka också. Julkortssortering here I come.

just chillin'



Idag har det stora cv-bombandet inletts, med mycket blandade känslor. Känns konstigt att skaffa ett jobb när jag inte vet om jag ska fortsätta äventyra eller stanna kvar i Stockholm till våren. Annat som hänt idag är att jag och Kp tog en liten roadtrip och åkte ut till Ekerö. Åhh vad jag älskare den ön. Där ska jag bo i framtiden, med grannar som har eget stall. Punkt slut.
 Ikväll körde jag muskel och jag vart den där sorgliga stackaren längst bak som kör plankan på knä. Och armhävningar på knä. Och utan vikter när alla andra kör med 5 kg. Förnedring när det är som bäst.

back in town




Fredags: Breaking dawn med flimmer som framkallade epilepsianfall och kaos.
Igår: Julmarknad i Gamla Stan, trerätters och Collage med mina bästa.
Idag: Baksmälla, skidskytte och julmarknad på Drottningholm

<3


London, the very last part



I lördags kom m & p till England, med familjen Paul i släptåg, och resten av helgen var livet ganska nice. Det var fokus på la dolce vita och mammas födelsedag i måndags firades med champagne tea och drinkar på Galwin @ Windows med Londons bästa utsikt. Prydz i lördags kväll var inte fy skam det. Det var mer ganska magiskt. Good times, helt enkelt.

When in wales



Jag var ju i Wales innan jag lämnade UK. Sjukt mysigt! Sjukt blåsigt!

RSS 2.0