LITE MER MMMMM I LIVET

Livet med fransk inneboende rullar på, trots att hon är extremt kräsen och vi blev tvungna att bunkra upp med Nutella och apelsinyougurt.

Livet som allmänt efterbliven går också vidare. Idag slog den briljanta tanken mig att jag inte behövde hemnyckel med mig till skolan eftersom att nån skulle vara hemma när jag kom hem, men nån är aldrig hemma. Nån är aldrig någonsin hemma och har dessutom alrdig någonsin varit hemma, but I'm still blond... Och av mina kära Nälstavänner var två hemma, varav den ena förberedde släktmiddag och den andra hade somnat och inte sett hur desperat jag var efter att få komma in till ett varmt hus. Så jag åkte hem till Måns och hamnade på familjemiddag hos hans farmor. Måns, om du läser det här så ska du bara veta att du är dagens hjälte och jag är så glad att jag känner dig fast du låter som en häst när du äter!

Snygg bild från i höstas ;)

18 AND STILL ALIVE!

Shoo bre bloggen! Som ingen (antagligen) har missat fyllde jag ju arton i torsdags! Har inte orkat skriva nånting sen dess, men på kvällen var vi alla fall på GRILL och åt och sen rullade jag hem, som jag alltid gör.

På fredagen var det sen utgång planerat och jag och frugan var skitsnygga, men jag klantade till det som jag alltid gör och glömde legget hemma. Bara millimeter från en riktig skilsmässa där men Sara är gjord av guld och socker så vi är fortfarande några slags vänner, fastän jag ligger på minussidan för ett bra tag framöver. 

På lördagen var det party all the night och jag blev nersupen av alla mina nära och kära, men trots det hade jag i alla fall ganska trevligt och det är ju det som var det viktiga ;-)

Igår hade jag en av mina livs topp-tre-värsta-bakisdagar och träffade Dessan! Haha stackars flicka, jag orkade inte säga många ord extra, men det var alla fall trevligt med en liten snabbdejt ♥

 Idag har jag pratat lite med våran franska tjej som ska bo här i veckan och nu ska jag sooooooova!
.


FÖR JAG KOMMER JU VERKLIGEN SAKNA SVENSKA ÅRSTIDERNA

Dagens ångestgivande: Bilderna från Val D'Isere. DET ÄR TVÅ MÅNADER SEN NU!!! Vart tar mina dagar vägen??  Känns som en prewiev av mitt liv när jag är 45, bor i en andrahandsetta i Hässelby Strand med min innekatt Snurran och sin pelargonsamling och inser att livet nästan är förbi.

Hehe, närå, fullt så illa känns det inte. Än.

Men fullt så illa kändes det att cykla till skolan i ballerinaskor och hamna i årets snöoväder när man har över hälften kvar. vad tycker jag om snö dagen innan min födelsedag då? Illa!! Hur illa? JÄVLIGT ILLA! (då fick vi med det också)

Fortsätter på årets mest osammanhängande inlägg med att berätta för er att jag fikade med Alex idag och vi ska splitta #40 och ta en varsin halva. Skulle sen ta pendeltåget hem men SL kommer aldrig komma ur sin koma så det stod självklart stilla. Tog tunnelbanan istället och höll på att bli nerslagen av nån kvinna som förmodligen aldrig upplevt någon av livets dagar fullt nykter eller avtänd. Jävligt äckligt och jävligt obehagligt.

Pratade liten stund med Dessan också och smidde lite planer för helgen. Det ska bli så himla kul att träffa den bruden igen.

HERREGUD!!! Mamma kom in till mig och sa lite om lördag och precis när hon säger att vi absolut inte får ha några tända ljus ser jag att radhuslängan tvärs mittemot är en stor majbrasa.

 BRA satkärring att du super ner dig och röker inne så du förstör fem familjers liv närmsta veckorna. Fy fan, jag är helt skakis. Just nu står det fem brandbilar, fyra polisbilar, tre ambulanser och en akutbil här utanför och aldrig någonsin har jag sett så mycket blåljus samtidgt. FY FAN.


TRÄNINGSVÄRK.....!!!

Shoo bre alla coola kissar! Idag har jag haft en massa träningsvärk och det känns faktiskt helt underbart :D Saker som mer har hänt idag är att jag har ridit ut för första gången för året och köpt en ramlösa, vilket jag aldrig någonsin gör. Saker som hände igår var att Måns bytte profilbild på facebook. Fancluben gillar det!
 Nu ska jag sova för jag är så himla party på tisdagskvällar. Imorrn har jag sovmorgon! NICE.

 
Grattis på födelsedagen bästa Mimmie ♥


HÖGRE, HÖGRE, HÖGRE

Jag har klättrar idag och fy fan vad kul det är!!! Vi bouldrade (?), så det var inte uppe på så höga höjder men inte direkt busenkelt för det. Haha ni anar inte hur trötta mina armar och händer är... Tack Emil och Filip för att ni är så snälla lärare till mig ♥ Antagligen kommer ni inte läsa det här men om ni nån gång går in här på bloggen och söker på era namn (vet att det förekommer, nämner inga namn) så hittar ni en fin liten mening om er!

Nu ska jag skriva en diktanalys och sen duscha och raka benen. Upptäckte idag när jag hade shorts på jumpan att det var ett tag sen...  (Ingenting jag rekommenderar er att prova på själva)

BUHUHAHA

Jag har skrivit det ultimtata talet bortsett från att det är en minut för kort... För tillfället vet jag inte om jag ska skratta eller gråta så jag gör som jag alltid gör; går och lägger mig och hoppas på underverk. (Gode Gud, om du finns får du gärna visa det och göra så att min svenskafröken blir magsjuk i natt)


LA FIN DE SEMANA

Jag sitter och skriver på mitt svenska-tal som jag ska kunna utantill imorgon klockan 08.00. Just nu befinner jag mig i det där läget där jag inte kan skylla på något om det här blir dåligt, vilket känns ganska jobbigt, eftersom jag hade kunnat få experthjälp av en politiker och en journalist (och en mamma som är allmänt kritiskt) men innan jag hade kollat klart på alla Sveriges intressanta och ointressanta bloggar hann de gå ut och promenera så nu är det försent att dra nytta av dem.

Helgen har i alla fall varit maxad; i fredags var jag och frugan på dubbeldejt med Minna och Ebba (som jag har saknat massor även fast de roar sig med filmer med deras huvuden inklippta) Efter våran romantiska middag rullade jag ut från Mongolian med ett BMI på >35 och vill intresseklubben anteckna så rullar jag fortfarande fram och måste gå på sidan när jag ska genom dörrar. På vägen hem åkte vi förbi Måns och fikade och myste med hans familj och plåstrade om Sarisen som gjorde årets faceplant och skrapade upp strumpbyxor och knän när hon skulle gå som Blair. Hahahaha, hur du än gör så gör du min dag ♥
   Sen på lördagen jobbade jag och på kvällen var vi hos familjen Linn-och-Rebecka och jag var såklart helt klonkad klockan nio. Idag har jag också jobbat och nu sitter jag här och gör ingen nytta alls, helt klonkad även idag.


Ps. Fick fram den här bilden när jag googlade på "tjock och glad"


2 COOL 4 SCHOOL

Det jag lever för just nu:

- Att det är två och en halv dag kvar till helgen
- Att jag kan leva mitt liv i ballerinaskor
- Att det bara är en och en halv månad kvar med matte för den här livstiden
- Att nästa helg kommer bli roligaste på det här året
- Att jag och Sarisen ska till USA efter studenten
- Att om jag räknade rätt på mitt högskoleprov (vilket jag antagligen inte gjorde eftersom lappen är borta nu och jag inte kan kontrollräkna) fick jag 1.2 och skulle tekniskt sett kunna hoppa av skolan, eftersom jag lästa alla kurser man behöver för behörighet, och börja plugga till sjukgymnast i höst.

Och som ett steg i den nya positiva versionen av Anna så ska jag inte nämna de fyra miljoner saker jag vill strypa långsamt just nu, förutom att jag hör till den grupp på 4/10 som får långvariga besvär efter en hjärnskakning vilket betyder att jag kan ha konstant huvudvärk varje dag i ett halvår till.


BYE BYE LOVET

Dagarna på det här påsklovet som jag inte var i Hara utan rinnande vatten ("hoppsan, det frös visst i ledningen")har jag kollat på hela sjunde säsongen av vänner, skrivit högskoleprovet, dejtat Sara OCH övningskört! Fy satan vad roligt det är :D Nu ska jag ta en dusch och tagga inför skola imorrn. Wiiie...




MOT BLÅKULLA BREEEE



Fysik A är ett avslutat kapitel nu och innan jag börjar 10 dagars rehab av min hjärna ska jag panikpacka allt man borde ha med sig för en vecka i Östersund. Glad Påsk alla coola kissar B-)

RSS 2.0