NEW YORK

Jag är urusel på att planera och allt som har med tider att göra (kanske någon som lagt märke till det?) men nu är jag nästan klar med allt. Kläderna (vad fan tar man med sig till the big apple? jag har typ med ett par jeans, ett bar converse och ett par klackar) är nerpackade nu och jag har svängt förbi Kristjana med husnyckel, hämtat en cykel som stått vid busshållplatsen sen förra veckan och sagt hejdå till min grymma fru som tog KÖRKORT idag!!! ÅHHHHH DU ÄR SÅ BRA!!!! <3

 Nu ska jag bara skicka iväg lite mejl till folk jag har grupparbete med på spanskan, vad annars gör man natten innan man åker till usa?


Onsdagar vi gillar!

Jag kom nyss innanför dörren efter en liten onsdagsmiddag med Alex (& Minna) hemma i Minnas fina lägenhet. Me likey!

Innan det premiäråkte jag rullskidorna och fan vad kul det är! Klarade mig runt nästan hela Bromma innan första vurpan kom, så mvg till mig. Nu ska jag duscha och sen sova. Jag är motherfuckingdead. Som vanligt.


NEDRÄKNINGEN FORTSÄTTER

Jag ska strax kila iväg till frugan och dricka en kopp te och prata lite om livet (=män). Hur det går med kärleken kan man just nu beskriva som ekg-kurvan för en död person. Kalasbra altså... heheh. Men det gör ju inte att det inte finns nåt att prata om. Måste få lite NY-tips från min bättre hälft också. På fredag åker vi, det är helt sinnessjukt mina vänner!


i want to be a part of the city that never sleeps

Jag sitter och fryser om fötterna och drömmer om staden som aldrig sover. På fredag <3


Du tror att jag sover, men det gör jag inte - jag gliiiider

Idag har jag haft tidernas återhämtningsdag. Fem av fem toasters! Mer sköna söndagar åt folket. Precis som resten av helgen gjorde jag även idag soffan osäker och kollade på hela Avatar, vilket inte är så dåligt gjort eftersom den är över två och en halv timme (galet). Nirre! Nu ska jag sova och jag kommer sova som en gris. Natti!


Ikväll gör jag soffan osäker

Nu sitter jag och myser framför brasan och laddar inför imorrn med granatäpple. Efter 18 år fick jag ikväll en uppenbarelse och kom på att man skulle plocka ur alla små frön, lägga dem i en skål och sen äta med sked. Hur smart? Fram till nu har jag pillat ut alla små förn med en tandpetare och det har ju tagt två veckor att göra, jaa jag är ju med i iq-klubben som alla säkert märkt.
   Imorrn är det alltså högskoleprovet som gäller och det känns väldigt uppmuntrande, 8 timmars prov finns självklart med på min topp-3. Känns inte så troligt att jag kommer höja mig heller, isf är det 1.5 jag ska få och det är ganska högt för att vara högskoleprovet. Men å andra sidan så höjer sig de flesta andra gången man skrivera så jag hoppas att jag för en gångs skull räknas till normen i något positivt.

 Fantastiskt spårad fredagskväll det här. Tur jag är så spårad i vanliga fall då... ehehehe. 

För er intresserade lyckades jag när jag var ute och tränade idag få upp min puls i 201, alltså ett slag under min maxpuls. Så för er som undrar hur det går med vasaträningen är för låg puls ett problem jag inte tampas med. 



 


För er som undrar:

Time out's funkar faktiskt. Väntar man tillräckligt länge får man energi (eller panik för att man inte får nån energi, men det gör att man tar tag i sig själv). Jag tog mig ut och tränade och sen har jag bara slappat galet. Kul att jag skulle ha tv-mys ikväll och det enda som går på tv är Paradise Hotel (assåååå, jag kan inte hjälpa att alla killar blir kära i mig) och Bonde söker fru. När man för en gångs skull vill att 2 1/2 men som går varje dag ska gå, så går det inte. Men det är väl bara en av livets alla bedrövelser.

Grattis far som andra året i rad vann en tävling med sin tidning. Han är bra min far <3  


time out

Just nu har jag time out från allt och inväntar nya krafter medans jag kollar på one tree hill. Jag är död. Senaste tiden har jag överdoserat mig själv med pepparkakor men det är det bästa slom finns och jag kan inte sluta. Senaste tiden har jag däremot inte ägnat en minut åt högskoleprovet, som jag verkligen borde gjort om jag hade varit lite smart och inte så långsam.

Dagens stora plus: idag skrev jag sista provet innan lovet och nu är det bara småinlämningar kvar.

Dagens minus: Antagligen fick jag ett solklart ig på det provet

Dagens stora feta gigantiska minus: Jag glömde min plånbok med bankomatkort och busskort och hela köret på bussen imorse. Gud vill mig inte väl någon dag på året men jag är alla fall innerligt lycklig att jag inte hade passet där i, då hade mor & far inlett ett tredje världskrig mot mig och jag hade fått sova i garaget resten av året (jag ska ju som bekant new york nästa helg om nån hade glömt det).

Dagens plus: vi har fått låna pulsklockor = jag känner mig som ett proffs (alltså... känner mig)

Dagens andra minus: Lusten att ut och springa idag existerar inte.

Biggest loser

Jag sitter och tittar på Sveriges biggest loser och dricker milkshshake. Det känns som det ultimata att göra när man kollar på ett bantningsprogram. Jag körde muskel ikväll så det känns även som jag åker rullstol imorrn.


Ja tack till denna kropp och ja tack till dessa armar

"everything is fine, i just need the bazooka"

Breakfast for dinner ikväll, jag gillar!

helgen

Måns gick precis och nu ska jag gå och lägga mig, men först tänkte jag bara skriva ett par rader här. Detta har varit optimala söndagskvällen här i stugan med massa massa söndagsmys. Tanken var att vi skulle plugga kemi som riktiga nördar men det blev pizza, film och äppelkaka med glass istället. Hur mycket bättre var inte det? Annars har jag bara jobbat den här helgen så det var skönt att inte göra något speciellt.
 
Helgens mest ambitiösa var gårdagskvällen spenderades på Pure och det var väldigt trevligt! Perfekt lugn och fin kväll för ett pensionärspar som oss.

snart är det fredagsmys

De här veckan har varit brutal = jag är helt död. Det börjat bli kallt på riktigt = mina läppar är som sandpapper. Jag har inte sovit så mycket som jag borde på sistone = om jag inte tar det väldigt, väldigt lugnt blir jag sjuk. Min syster ska ha bjudning här ikväll = jag är portad från mitt eget hus.

MEN: det är fredag!! Och jag har all tid i världen att sova när jag är död, försvarets kostar 16 kr (bästa som finns), jag tog precis en jävligt skön tupplur och ikväll ska frugan och jag basta, kolla på idol och ha sleepover hos henne. Och för första gången någonsin ägde jag ut hela min klass i skolan idag (på samhällskunskapen... men ändå)(det är alla fall inget fel på självförtroendet). Och Annika från Eva & Adam pratade för min klass idag = nästan för coolt för att vara sant. Dessutom är M & p inte hemma i helgen så nu ska jag ner och laga pasta och käka den i soffan framför tv:n, med fötterna på soffbordet. Frihet när den är som bäst.


motherfuckingdead

Min stortå är mos efter en liten ponny som tog ett bambsekliv mitt på den. Tystnaden som uppstår innan man vet ifall något är brutet eller ej är alltid lika speciell. Men jag överlevde och nu ska jag strax iväg till frugan. Vad skulle jag göra utan dig, frugan? Och hur gör alla andra som inte har någon fru i sitt liv?

när man vet att man inte lever

Kul att jag har pluggat som ett drägg konstant idag. Kul att jag ändå inte fattar ett skit. Kul att det ändå jag får ut av fysik är ett gravt beroende av huvudvärkstabeletter.

Under sånda här dagar är det ett grått argt spöke i mina kläder som liknar mig. Nu skiter jag och min vålnad i att ens försöka mer, nu kollar vi på one tree hill istället och tar en alvedon.


hoimym

Idag har jag pluggat fysik hela dagen och nu kollar jag på how i met your mother. Om ett tag ska jag och far kanske köra en liten sväng, det rullar på bra nu om man får utrycka sig så. Roligare än så vart det inte idag.


lion king




Häromdagen bokade vi biljetter till lejonkungen i New York. Jag älskar musikaler <3 Snart bara två veckor kvar AHHHH!

Måndag igen

Ikväll tränade jag och far i Ursvik och fan vad bra det gick!! Det bara flöt på och det slog mig hur mycket nerförsbackar det är på. Jag kan nog vara en av de bästa i landet på att hjärntvätta mig själv. Man tänker inte på hur många nerförsbackar det är när man springer utan man tänker hur jävla mycket svinjobbiga uppförsbackar det är. Jag tror jag närmade mig Vasaloppet med 500 kliv ikväll. DET är nice.  

Nu ska jag sussa lite för jag och kp ska äta frukost i skolan imorrn. Jag älskar frukost <3

när gud skapade människan sa han "ni kommer att få två hjänhalvor" och då sa braten "vadå, för att man ska vaska en eller?" (Dorin Abrudan, 2010)


dagens filmtips



Familjen hade lite kvalitetstid idag så vi åkte in till stan och såg wall street. Se den!! När vi kom sen hem kollade jag och Klara på up in the air med george clooney, se den med! Nice med stort n är alltå vad den här dagen har varit.

zzzzzzz

Jag kollade nyss lite i bloggen och i september skrev jag sex inlägg här. Och jag tycker det känns som jag skriver här hela tiden? Nu vet jag ju inte vad jag har gjort under hela förra månaden, inte okej.

Idag är jag så trött som man kan bli. Hela jag utstålar sliten människa men det blir väl så när man inte riktigt har varvat ner på fler veckor. Mitt liv tar uppenbarligen på krafterna. Igår kördes det för fullt på älvsjömässan, men det var väldigt kul som tur var. Sen var det bara hem och dusha och äta och efter det utgång med frugan och Minna plus hennes fruga. Skitkul var det och jag behövde verkligen bara ha kul ett tag! Någon där uppe måste tyckt om mig igår för jag hann med bussen från Brommaplan så jag var hemma på rekordtid och då vart allt ett par snäpp bättre på en gång. 

Nu ska jag och guzzen (klara)  hyra film men först blir det nog lite vatten för mig. 

 


thank god it's friday

Så blev det fredag också och å sjäkla efterlängtat. Min vackra fru kommer strax och vi ska ha lite sleepover och bara snacka skit och dricka te. Idag höll jag och Korvin ställningarna i Loppis monter på underbara-barnmässan i Älvsjö och imorrn kör vi allihopa. Nu kom hon så det var allt för nu


JOBBJOBBJOBB

Idag har jag kört ett mördarpass bland bröden... Men som tur är blir det ju alla fall lite pengar man kan göra nånting kul av sen.

Som den otroligt spårade människa jag är blir det här en riktigt lugn kväll. Vi har precis ätit lite wok här hemma och snart blir det film och popcorn, glass och te. Nice! Igår hängde jag med min fina Kristjana och vi gjorde soffan osäker... Alla fall så har jag nu äntligen sett Snabba Cash och den var svinbra! Jag hade läst boken innan, som var ganska olik filmen, men jag gillade den ändå.

Imorrn är det arbete igen och sen på kvällen kommer mor & far hem. Dom har varit i Frankrike sen i onsdags så då blir det full fart här hemma igen. När mamma och pappa åker på semester blir det verkligen semester för oss som är kvar här hemma också. Bara hoppas dom köpte med sig nån liten champagneflarre när dom ändå var i Champagne. Hehe, inte troligt att det händer men det skulle vara kul att dricka champagne som är inhandlad i champagne.

I framtiden när jag blir ledig vill jag verkligen gå på fotografiska och se modefotoutställningen. Att gå på museum och sen fika kan vara det höstigaste man kan göra efter att rida ut i skogen.

Det var allt för nu, ha en bra lördagskväll mina elva läsare!


RSS 2.0