WHAT'S THE AIM OF THE GAME? GET FUCKED UP!!

Ikväll ska kp ha bjudning här och jag har  lovat att hålla mig undan, så jag ska ladda upp med mat och dryck i mitt rum och sen stanna där resten av kvällen. Jag satsar allt på slappningskortet ;)


MORGON... IGEN

Igår var det Halloweenmys här igår med pumpor som jag och little sis' släpade genom halva stan. Men vad gör man inte för tradiditionerna? Mor och far är out of town så vi tog saken i egna händer och åkte in till stan, prutade till oss två pumpor och åt den sedvanliga fredag-innan-Halloween-kebaben i hötorgshallen. 
 
Min utklädnad vart inte så himla ambitiös, hehe... Kön till Buttrix i stan var cirkus fyra mil och det fanns inte en jävla huggtand att få tag på i Vällingby. Well, well tänker jag, köper ett blodrött läppglans så jag i alla fall blir lite vampyraktig, åker hem och ska prova om det ser bra ut och inser att jag förmodligen glömt det vid kassan på H&M. Så det vart typ mitt vanliga jag med en sjal som skulle likna en mantel men som bara såg allmänt töntig ut (tog av den sen).

Nu ska jag försöka äta lite frukost och vakna till liv, vart kanske lite väl sent igår med tanke på att jag ska jobba mellan halv elva och halv fem, men jag är ju faktiskt 17 år och ung och dum.


HALLOWEEN AN WHAT TO WEAR??



Vampyr? Djävul? Spöke? Pirat? Mig själv ofixad?

FRÅN OCH MED NU

- Aldrig åka till Vällingby på en kväll
- Aldrig ens tänka tanken att SL har medkänsla och att de väntar med bussen en minut och väntar in tåget
- Alltid räkna med löv på spåren, inväntning av Hagsätratåg, hala rälsar, fågel på spårret, gubbar på spåret mm
- Sluta ödsla energi på onödiga saker, som att det tar en kvart hit eller dit längre. Nu ska jag ägna min energi åt bra saker istället, typ lösa Palestinakonflikten

Bortsett från att jag av nån jävligt dum anledning inte tog 117 från Brommaplan utan istället åkte via Vällingby (därav en mysig höstpromenad genom supermysiga Vällingbynatten) hade jag en jättemysig onsdagskväll. Vi var hemma hos Michelle i min klass och åt middag och kollade på tv!
  Om intresseklubben vill anteckna så hittade jag varken en kofta eller ett par hanskar idag, bara en assnygg tröja som jag inte köpta pga min ekonomi som studerande.

Nu ska jag ta en alvedon eftersom min huvudvärk vägrar ge me sig och gå och lägga mig. Jag ska möta Dessan klockan elva imorrn och så ska vi gå på Skansen :D

GODMORGON VÄRLDEN

Jag ska strax bege mig in mot stan på jakt efter en kofta och ett par handskar och efter det en lunch med min mor. Började som vanligt dagen med lite Gossip Girl och det börjar verkligen hetta till nu, Dan och Rachel liksom? Ska bara släppa ut min roommate (Liten) i friska luften och leta rätt på ett par strumpor, sen är jag redo att möta dagen! (Och jag är absolut inte avundsjuk på Sara som sitter i ett plan på väg till New York just exakt nu...)

HOLA CHATOS

Jag är inte riktigt nån nattuggla så jag ska strax krypa ner i sängen, lovely!
- Dagens insats var att jag äntligen gjorde syntestet tillövningskörningen! Det tog ju bara lite mer än en månad, hehe. 
- Dagens positiva var att ridningen gick bra, jag red på Mistral idag igen och den ponnyn är söt som socker :)
- Dagens tråkiga var att jag och kp åt upp sista browniesen (?) till frukost = vi har fått överleva på pepparkakor idag.
- Dagens klantiga var att jag mosade en ärta i soffan = grön fläck på beige soffa (Hej mamma om du läser det här! Jag fick bort allt sen, du kan vara lugn).
- Dagens ångest var att jag kommer vara pank i december, så jag måste börja virka grytlappar redan nu ifall alla mina nära och kära ska få nån julklapp i år.


YOUR ONE AND ONLY SOURCE

Min syster är back in town igen (hon var i Östersund över helgen) och nu har vi syskonmys och tittar på Gossip Girl. Snäll som jag är kollar vi i hennes takt så jag har redan sett det här avsnittet men det är smällar man får ta här i livet. 
  Idag ska vi kanske eventuellt ta en sväng till Vällingby och sen ska jag fixa lite djävulskläder från Sara, det är ju Halloween i helgen!


BROWNIE!

Shoo bre bloggen! Jag har precis bakat brownies, miracles do happen! Jag är inte riktigt den där tejen som älskar att baka och laga mat men idag kändes det faktiskt helt okej. Annars har jag bara haft chilldag med stort c, lästa lite i min engelskabok som ska vara klar veckan efter lovet och försökt kolla på tv. Kp har installerat nån box som gör att man kan kolla på playtv i tv:n. Jag gav upp efter en halvtimme och kollade Hagamannenfilmen på datan istället, i fem minuter innan jag insåg att jag inte vågade titta på det ensam. 

Nu tror jag Sara är på väg hit, hon skulle kommit för en timme sen men som vanligt så segar hon på... Men jag är nog den sista att kalla någon annan seg ;)


I CAN RIDE YOUR HEART TILL IT BREAKS

Nu sitter jag vid Kp's data... igen. Och jahåller på att slänga ut den ur fönstret... idag igen. Allt man skriver hoppar liksom fram och tillbaka så helt plötsligt hamnar senaste meningen mitt i första ordet osv. Anledningen varför jag skriver på den här är att min data ligger i vardagsrummet = för långt bort för att hämta den. 
 
Jag hade världens mysigaste kväll igår. Filmen igår var asbra, se den!!! Och min Sofie är den gulligaste ♥
  Efteråt åkte jag vidare på fest hemma hos Saras classmate och det var trevligt, trevligt ändå tills polisen kom(?). Ingen fattade riktigt vad som hände och allra minst jag, men det var kul ändå och som vanligt träffade man lite bekantingar. Vi åkte hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp och rida klockan tio. Ridningen gick faktiskt ganska bra, jag red på Mistral som vanligt, tredje gången den här veckan. Jag älskar att börja dagen med stallet :)

Dagens planer är att äta lunch, torka håret och sen träffa Dessan!!! Om hon inte har andra planer dvs, hehe.


CASA DE ADLER

Nu sitter jag hemma hos Sofie och vi ska strax äta lite middag och sen ska vi gå på bio och se Fame! Mysigt va? Det blir ett perfekt avslut på en skön lördag. Denna dag har jag spelat badminton, käkat sushi och sett the very first episode av How I met your mother, underbart! När jag får svininfluensan och måste vara hemma i två veckor kan jag kolla på det ;)
http://www.youtube.com/watch?v=QxBsFi3vlHA

HÄSTSHOPPING

Dagens plan var egentligen klättring men det visade sig att man måste ha gått någon grundkurs för att få säkra varanda.... Låter dock ganska rimligt i mina öron.

Så nu när jag har ett par timmar att slå ihjäl ska jag och min mor pka och handla lite ridkläder. So long suckers!


LOVLOVLOV

Nu har jag officiellt sett lov! LYCKA! Jag har haft en riktig myskväll med Kristjana, obligatoriska teet och gossip girl. Fem av fem toasters! Nu ska jag sova innan jag får ett gravt utbrott på kp's laptops tangentbord som har nån typ av seriöst problem.


Ever since long time ago ♥


TORSDAGEN DEN ONÖDIGA

Idag har jag inte gjort något vettigt över huvud taget, men ibland ska man väl ha sådana dagar också. Senaste tre timmarna har jag legat i sängen under ett varmt och gosigt duntäcke och tittat på Gossip Girl. Imorrn är det ju lov så nu ger jag upp ansträngningen att göra underverk den här veckan. Dagens mål blir att koka nudlar och sen åka iväg till stallet.


EN NY DAG - EN NY MÖJLIGHET

Nu ska jag strax gå och lägga mig så jag för en gångs skull kommer i tid imorrn. Imorse kom jag en timme försent till skolan utan att jag ens visste om det. Jag vart lite fundersam när dörren till spanskan var låst och ingen öpnnade när jag knackade, men det slog mig aldrig att klockan var 9.24 istället för 8.24. Hemligheten bakom? Konsten att snooza en timme och tre minuter i stället för bara tre. Well done AP.


YOU KNOW YOU LOVE ME


Jag köpte den omtalade andra säsongen idag så nu ska jag och Kp dricka te och drömma oss bort. Livet har sina goda stunder!


GNÄGG

Nu ska jag och modern min åka till Lovön och köpa hö. Sen så har min mor tydligen köpt jeansleggings och jag har lite ångest över om jag kan fortsätta använda mina eller inte. Skämt åsido, men ni fattar grejen.

TRE DAGAR TILL LOVET

Nu avrundar jag den här tisdagen med apfelstrudel och vaniljglass. Grattis till min far som vann nåt pris för nånting, jag hoppas du nämnde din underbara dotter i tacktalet! Sleep tight sunshines!


På lördag, på lördag, på lördag! ♥


LYCKAAAAAAA!



Minnali och Alexandra ska med till Val D'isere!!!!!!!! Det kommer bli så sjukt himla galet underbart jävla kul!!!!!!

BUENAS NOCHES

Kaffet är slut sedan länge och jag tror alla trycklagar sitter där de ska nu. Finally.
   Den här dagen har jag verkligen inte gjort nånting annat än att plugga fysik, först två timmar i skolan och sen två timmar hemma. Inte en endaste liten jävel kan spräcka hål på min stolthet just nu! Jag har i och för sig hunnit med en promenad runt kvarteret med Kp den yngre. Vi pratade om livet och döden och pesnionssparande och hur man ska hinna med syjuntor och allt sånt där. Vad skulle vi annars ha att prata om liksom?
  Imorrn är sista provet innan lovet och jag blir lycklig av bara tanken. Nu kanske man har tid att ha ett liv och typ... kolla på vänner igen.

TILL DIG GUSTAV:

Du var väl bara jävligt lik nån, sorry. Hälsa Johanna förresten.

SKJUT MIG

   Jag är helt jävla slutkörd, om nån säger åt mig att göra en liten latte till börjar jag grina. Skämt åsido, men idag var fanimej värsta dagen någonsin när jag har jobbat. (Och då har jag stått och frusit röven av mig på enn garageuppfart på Lidingö och sålt lakritsremmar till joggare.) Jag tänkte liksom "idag blir det en lugn dag, alla ska kratta på sina gårdar och bränna löv så då kan jag lugga lite på jobbet". Men nej, inte en jävel krattade i sina trädgårdar idag för alla skulle ha en latte eller en bulle eller en tårta eller en sallad.
   För att ge er lite perspektiv kan jag säga att man brukar kunna sitta och äta lunch i en halvtimme-timme vid ett, idag hade ingen av oss ätit när klockan var halv fyra.  

  Kul också att jag har fysikprov på tisdag och jag inte ens har öppnat boken i helgen. Jag ska sova en liten stund nu och sen ska jag spika fast mig själv på skrivbordsstolen. 

Några bra saker är att om en vecka är det lov, wiiiie! Då kommer Dessan!!! Och snart får jag min lön! Och vi ska äte apfelstrudel med vaniljglass till efterrätt!

GODNATT SVERIGE

Jag sitter och försöker varva ner lite. Om sex och en halv timme ska jag vara på benen igen... kul. 
  Kvällen var i alla fall trevlig och jag träffade faktiskt ett och annat bekant ansikte. Jag och Sarisen ska jobba imorrn så vi drack typ två drinkar och åkte hem ganska tidigt. Vi sparade helt enkelt krafterna till ruschen från tunnelbanan ner till 117. Varför matchar inte jäva bussen tåget? SL är verkligen eferblivet på vissa fronter. Det inte mänskligt att maxa i 11-centimertersklackar.
   Vi hann i alla fall med bussen som tur var, vi såg även våran ex-kompis, men otippat så vände hon aldrig på huvudet så man kunde hälsa. Om man bråkade för 2,5 år sen men var riktigt nära varandra innan dess kan man ju absolut inte hälsa om man sitter på samma buss. Lite kul också att hon satt med en kille jag kände igen... väl. Hehe.

Om intresseklubben vill anteckna så satt vi även i fyran bredvid Kissie (fjortisbloggaren) på tunnelbanan. Jag är inte så insatt i Kissie men hon är verkligen ful som stryk! Ungeför "Hej; jag går för en tjuga per timme" Om jag vore hon och vore så "otroooooligt rik" skulle jag verkligen åtgärda näsan, den gick ju fan från ansiktet och ner till Holland och tillbaks.

VISA INTRESSE ELLER FÖRLORA MITT

Nu ska jag ta en dusch och vakna till liv. Som vanligt körde jag en liten powernap efter arbetet, så jävla underbart! Det var sjukt mycket att göra idag så jag var en aning trött. Ska sätta igång lite musik sen och hitta nåt kul att sätta på mig, ikväll är det party på gång!


LAST THING YOU KNOW, SHE´S GONNA GET LOW LOW LOW LOW

Snart är det middag här (läs: om minst en timme) och jag sitter och lyssnar på Flo Rida. Nu är det helg! Och min syster är en ambitiös jävel så hon håller på och baka pizza för hon tycker det är "kul". Roligt att hon alltid ser till att jag framstår som en grande soffpotatis.


I'M FULL OF SURPRISES

Pappa: Jag måste bara fråga.... Är det du eller någon annan som har städat ditt rum?
Jag: Det är jag
Pappa: Jaha, jag vart bara så förvånad. Är det nånting som har hänt?


AAAAAAAAAAAHHHH

Just nu vill jag bara skriva om personen X, men det kan jag inte eftersom allt är uppskruvat till max och kommer brista vilken sekund som helst. For better or for worse? Vet fan inte. Någon som vill bli min rådgivare?

UTAN LÄPPSTIFT KÄNNER JAG MIG NAKEN, RÄDD OCH EXPOSED

Jag tog ledigt två timmar innan jag börjar med nästa plugg. Under tiden har jag städat lite på mitt rum kollat på sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar vilket tog en smärre evighet eftersom vi inte har så snabbt internet här i stugan. Det ar ju helt galet hur mycket pengar de har, att de kan köpa ett hus för 53 millar utan att ens tänka efter.


LOST IN FOOTBALL LAND

Haha klassen! Jag har mina aningar om vilka som kommenterar lilla bloggen anonymt ;)

 Nu ska jag sussa och hoppas att jag vaknar upp som ett mattegeni. Imorrn på min LEDIGA dag så ska vi SJÄLVKLART ha matteprov. Just nu har jag inte så mycket på hjärtat förutom det och att värsta konstiga grejen hände nere i köket för ett tag sen

KP : Jag var på Råsunda ikväll
Jag: Jaha...! Vad gjorde du där då?
KP: Det var ju match!
Jag: Jaha... Vadå för match? 
KP: Sverige - Albanien, Sverige vann med 5-2 (eller vad det nu var) Men det blir inget VM ändå.
Jag: Aha okej.... Va synd.

Kan någon förstå mig när jag säger att jag börjar tappa kontrollen? Det var min far, som tydligen var på Råsunda och såg matchen, som upplyste mig om att Sverige vann och att det överhuvud taget var fotboll ikväll. Min far som alltid byter kanal när det blir sporten och som aldrig läser sportsidorna i tidningen och så jag, som alltid kollar på alla olika mästerskap, vad det än är, och alltid läser sportsidorna. Dags för förbättring.
  Så ni inte helt tappar förtroendet kan jag säga att alla fall har koll på att det är skidskyttepremiär 3-6 december i Östersund. Då jävlar blir det helhelg framför tv:n!!


HEARING WHAT YOU SAY BUT I JUST CAN'T MAKE IT SOUND

Ikväll på solhagens har vi ätit soppa som jag har lagat, myst med tända ljus och lyssnat på Lugna Favoriter. Nu spelas det Apologize och jag kan inte låta bli att tänka på Nate och Blair i Gossip Girl säsong 1. Innan lovet ska jag köpa säsong 2 och sen är hela mitt höstlov fixat!

Nu ska jag ta mig en närmare titt i mitt matteblock som jag tvingade Sara att åka till sin skola och hämta fastän hon hostar upp lungorna för varje steg hon tar. Mötte henne i bp sen och hon var så söt med sina halsdukar, stackars lilla sjuka flicka.

MATEMÁTICAS

Jag har tagit tag i mig själv och pluggat matte i nästan två timmar. Det känns långt ifrån helt hundra men jag har gett upp hoppet om att förstå allt tills på torsdag. Jag känner mig så duktig som har pluggat oavbrutet sen jag kom hem från ridningen! BRA ANNA :D Det var så himla kul att rida idag också och det gick verkligen skitbra!! Plötsligt händer det, liksom. 

Nu ska jag ta en dusch och tänka så det knakar. Har kanske en stor grej på gång och nu ska jag försöka hitta magkänslan och lita på den.

Bomis: Imorrn blir det jag som pratar och du som svarar så snällt du kan ;)


DATASALEN

Nu sitter jag och älsklingsBoman i datasalen och jag skriver på bloggen och han spelar sitt nörddataspel som vanligt. Tydligen har han hört nånting om mig som han vägrar berätta och jag håller på att få tredje gradens damputbrott!!
  Idag blir det ridning. NICE! Sen blir det kanske matteplugg, ONICE. So long suckers!


VAL D'ISERE V 9






Nu är anmälningsavgiften betald så vecka nio blir det alperna med Sofie!! FY FAN VA KUL!


2 TIMMAR 50 MINUTER

...sen ska svenskahelvetet vara inlämnat och klart, välskrivet, korrekturläst och omarbetat. Nån som vill flyga till månen med mig istället? 


JAG BLEV ETT MÅNDAGSBARN, HELA LIVET BLEV EN FEST

Ny dag, ny låt, ny plan för livet! Nu jävlar ska det bli ändring på saker och ting! :)
 
Dagen har annars inte varit så jättebetungande, jag var på två lektioner och satt kvar en timme i skolan och försökte räkna matte sen. Vi har prov på typ halva boken på torsdag. Jippie. Med jävligt lite sömn och jävligt mycket flyt kan jag kanske fixa ett vg, vilket alltid är något. Men men, inte så troligt. Nu ska jag plugga livet ur mig och bli klar med svenskan innan klockan åtta. Like that's gonna happen, hehe.

It will all be okey in the end, if it's not okey, it's not the end!


I´LL BE BACK BEFORE YOU KNOW IT

 Jag är normal igen :) Det var egentligen ganska användbart att ha rejäl söndags-och-livet-i-allmänhet-ångest, min far bäddade min säng och min mor gav tillåtelse till att ta sovmorgon och missa halva skoldagen imorrn. Slå den om ni kan! Till och med familjen Petterson kan överraska ibland. 
 Nu ska jag börja skriva om Robinson Crusoe..... eller bara sova. Hehe. Sleep tight sunshines!


AND A NEW DAY WILL BEGIN

Jag har övermycket pms och det månadens alla dagar, visste man inte bättre skulle man kunna tro att jag var på smällen. Men nu är det slut på deppstugan här och nu jävlar ska det bara skrattas. Under tiden jag blir normal kan ni lyssna på den här låten och älska den lika mycket som jag gör.


.

Har suttít och pratat med min mor i över en timme. Vet inte vad jag ska göra med nåt just nu. Jag har inte energi eller motivation till nåt och jag har väntat för länge på att nånting ska förändras. Det enda som kommer ändras är när jag själv gör det, vilket jag har fått bevisat för mig en miljon gånger. Så jag ska till syon imorrn och försöka få ordning på mitt liv. Mamma tycker jag ska hoppa av skolan ett år och jobba tills jag orkar plugga men jag vill mest åka bort och läsa en termin utomlands. Jag hatar att allt det här kan dra ner mig så mycket som det gör. Mest av allt hatar jag att jag inte gjorde nånting från början. Just nu kommer det bli en så jävla stor grej om nånting ska ändras.

MEMORY, TURN YOUR FACE TO THE MOONLIGHT



Cats var så sjukt galet bra igår! Sen den!! Sen den! Se den!

Min lördag var verkligen supermysig! Först träffade jag Minnapinna och Alexpalex och käkade lunch och fikade med dem och körde vad-har-hänt-på-sistone-och-tusen-gejer-till-snacket! Sen åkte jag hem och bytte om och och åt middag och sen var jag ju på Cats på Cirkus med min mor. 5 av 5 toasters! Efter det skulle jag och Sara ut i natten men det visade sig vara chillkrök utan krök så vi fetbangade. Istället våldgästade vi våran allra bästa Måns och myste i hans stoooora säng! Fem av fem toasters där med.

Nu sitter jag och äter oliver, finns det något bättre på denna jord? Jag borde gifta mig med nån som heter Oliver för total lycka ;) Dagen har ägnats åt tårtorna och att krossa glas och sopa upp jävla glasbitarna. Nu ska jag ta i tu med svenskan med stort S. Förmofligen kommer jag vara sjuk imorrn så jag har lite tid än. Ångest på matteprovet på torsdag också. Funderar starkt på att dra på mig svininfluensan, en veckas feberfrossa och total oförmåga att gå i skolan skulle sitta jävligt fint.


LÖRDAG IGEN

God mörgon världen! Idag är det lördag och jag ska snart bege mig mot stan och träffa Minna & Alex!  

jGårdagskvällen vart lite annorlunda än planerat så jag är fräsch och utsövd. Jag hade aldrig varit på en Grimstafest innan och det var verkligen inget för mig, kände mig typ som ett blåbär i en burk med lingon. Kändes som att allt skulle spåra ur totalt och att det skulle bli bråk sen när alla fyllnade till. Så vi åkte typ dit och hälsade på de tre pers som ens noterade att vi kom och sen åkte vi därifrån och mötte upp Harald, Måns och deras kompis. Vi tog en liten sväng med 117 och sen åkte vi hem till mig och fikade och kollade på Suntrip. Myspys!


SNART ÄR DET FREDAGSMYYYYYYYYS!

Bara en två lektioner kvar på den här veckan, wihooo! Efter skolan ska jag möta frugan och ta en fika och sen ska jag klippa mig. NICE! Kan ju inte bli annat än bra eftersom mitt hår just nu består av 4 dreadlocks, hehe. Sen ikväll blir det party party och det är ju alltid trevligt. So long suckers!


:@

Nu skiter jag i jävla svenskahelvetet och kokar nudlar istället. Och så skrattar jag åt att jag höll på att krossa tre blomkrukor igår på Tea Room och bilden nedan. Kan inte släppa den, grrr!


UNDERBARA TORSDAGSPLUGG

När jag cyklade hem från Vällingby förut så cyklade jag förbi underbara älskade Vällignbyskolan som vanligt. Hälsade på min gamla jumpalärare i farten men han fattade inte att jag var ute och cyklade utan startade en konversation och frågade om jag hade en syrra. Så jag var ju tvungen att stanna och prata med honom och han hade tydligen sett kp spela nån innebandymatch i lördags och bara genom det sett på en gång att det var min lillasyster. Okej att vi är blonda och blöåögda båda två, men så lika är vi väl inte att man utan att veta om det se att vi är syskon?  Lite creepy nästan. Jag tycker inte alls vi är speciellt lika till utseendet, förutom att ingen av oss orkar göra nåntong med håret så vi har det alltid i en tofs. Det är typ enda likheten

Kan berätta lite om gårdagen också när jag ändå är inne på datan. Det var ju som alla kanske vet onsdag, alltså dagen då det är närmare nästa helg (fredag) än det var föregående helg. Jag var en sväng på stan och köpte lite av varje, bland annat ett par assnygga perfekta pumps. Men dem ska jag sälja tillbaks, vem köper ett par pumps i oktober som man inte kommer kunna använda förrän om ett halvår? Vart nog lite väl mycket blondintänkande där. Var även och fikade med kp och åt ihjäl mig på scones. Det var mycket trevligt, dock inte lika trevligt efteråt. Det var min lilla onsdag det.

Nu ska jag strax sätta igång och skriva en fet bokrecension på Jane Eyre och självklart är jag taggad till tusen, vad skulle jag annars vilja göra en ledig eftermiddag?. Känns i alla fall sjuktbra att jag har ett par timmar på mig idag. Hela inlämingsuppgiften ska in på måndag och av erfarenhet vet jag att det inte lär bli speciellt mycket gjort i helgen.


SKOLAN....

Just nu har jag fet jävla rådamp eftersom jag inte fick mvg i enda jävla ämnet jag någonsin kommer få mvg i eftersom jag inte kunde beskriva ordet fusklapp på spanska eller kunde två ord för anteckningsblock!!!!!! SERIÖST! @ Jag vill knivhugg nån just nu.

Blir nog Bomis eftersom han är närmast. Haha stackare :) Han sitter och spelar nåt nörddataspel och har ingen aning om mina planer. 

Som tur är har jag bara en lektion till och sen slutar jag. Då sak jag int till stan och bränna pengar och sen ska jag och kp dricka efternoon tea och göra våran favotihobby. 

05-10-09

Just nu borde jag absolut inte skriva nåt på bloggen eftersom jag har hundraelvatusen saker jag borde göra istället, men vad gör man inte för sina kära läsare?

Jag kom nyss hem från en liten sväng till Vällingby. Var tvungen att uträttad lite ärenden (låter vuxet och ansvarstagande det där!), dvs boka klipptid och hämta ut biljetter till Cats på lördag! Det ska verkligen bli skitkul att gå på msukal, sist jag såg en musikal var hundra år sen. Köpte lite förnödenheter också och en mycket fin och användbar kjol från underbara älskade h&m. Nu ska jag ta tag i mina studier och plugga lite, sen ska jag knata över till Ehlers place och hjälpa henne lite med matten. Jag som själv är så bra på matte, he he.

pusssss


Så här vill jag se ut i håret sen! Och det här är absolut 100%naturligt utan två timmars hårstyling, jag vet.....


GIRL YOUR'E MY SUGAR, I CALL YOU CANDY

   Idag har jag gett järnet bland kanelbullarna, ni skulle bara veta! :D Nu sitter jag och lyssnar på Flo Rida och försöker inse att det är söndag, jag har värsta lördsgskänslan i kroppen. Det skulle inte sitta fel med spontanfest nånstans med värsta bra musiken och massa folk! Haha dagens ungdom alltså, så här går det när man tar det lugnt två helger på raken.
   Men jag satsar på nästa helg istället, bara fem dagar kvar till fredag wohoo! Tills dess kan jag ju njuta av att jag är fet på cash för tillfället. Väldigt underlig situation faktiskt. Och så kan jag njuta av att den här helgen var ganska mysigt ändå, jag och Sara hängde med Kräftkungen och hans Grännakompis igår och sånt är alltid trevligt :)


GOD KVÄLL SVERIGE

Jag har precis vaknat, så allt är som vanligt med andra ord. Mamma och pappa har gäster där nere och vi ska väl förmodligen äta vilket år som helst. Jag sitter just nu och funderar på om man ska byta om eller inte, min nuvarande outfit består av ett på ljusgrå mjukisbrallor med en fet Vällingby-logga, en svart t-shirt jag jobbade i idag och en kofta över med ett slags skärp som är nersmetat i olja drån att det fastnade i kedjan på cykeln i morse. hehe, det är ungefär lika snyggt dom det låter.

Kvällen ska spenderas med Sara. Vi hade stora planer för aftonen men vi tappade lusten i och med att det hällregnar och är typ fyra grader varmt ute. Så det blir myskväll istället. Blir perfa för mig eftersom jag ändå ska upp tidigt imorrn.

Nu ropar dom nerifrån, so long suckers! Måste btw hitta nåt att sätta på mig fort som fan. Mamma ville inte att jag skulle komma ner invirad i täcket.

SPÅNGA KONDITORI TIME

Nu ska jag strax sticka iväg till arbetet. Idag är en ganska kort dag vilket är skönt, jobbar mellan halv elva och halv fem. Ska jobba imorrn också så i helgen blir det inga vilda kvällar för min del. Men å andra sidan blir det ju pengar istället! Imorrn ska jag få min lön för september (min chef glömde skriva ut den till mig...) så då blir jag väldigt mycket rikare! NICE!

So long suckers!


FRÅN I VINTRAS

Jag gick in och läste inläggen på min, malin och saras gemensamma blogg från i vintras. Den var inte så långlivad men det står ändå en del roliga grejer i den om saker som hände januari, februari och mars. I alla fall hittade jag det här inlägget som jag har glömt bort att jag skrev.

Idag hade hela klassen matteprov. Alla är djupt inne i sig själva och bara tänker och tänker. Efter ca en timme börjar nåns mobil ringa, typ en hårdrockslåt. Alla (samtidigt) tänker:" Fan boman!!! kan du inte stänga av din jävla mobil när vi har prov!! eller alla fall ha den på ljudlös!!" 31 pers vänder sig om och glor på boman, men det var inte hans mobil,. Det visar sig vara lilla emmas mobil som ringde. det roliga med det här var att ingen visste att hon var i skolan idag för hon märks inte så mycket (inget alls). Tragiskt men sant, när hon är i skolan tror alla hon är hemma och är sjuk och när hon är hemma och är sjuk märker ingen att hon är borta. I alla fall, när 31 pers märkt att det var hennes mobil som ringde tittar alla ner i sina prov och koncentrerar sig på att inte börja asgarva. Sen kollar alla upp och till och med tommy (läraren) sitter och flinar. 31 pers kollar ner i sina papper och försöker att inte kolla på nån annan.

HAHAHAHAH! Ännu en anledning till att ha en blogg; sånt här skulle jag helt glömt bort om jag inte hade det nerskrivet. 


DAMP

Jag är tillbaka i damp-stadiet. Fast idag är det okej för det har vart en riktig skitdag som började med att jag inte hittade mitt busskort som förmodligen är borta. Jävla helvete. Ringde Sara mitt på dagen och svor i örat på henne i en kvart, stackarn.

Nu har jag fikat lite med kp och snackat lite skit om folk med henne. Känns befriande att ha någon som vet hur elak jag är egentligen, då behöver man inte dölja nåt utan det är bara prata på. Det är den tragiska men ack så ärliga sanningen. Vi ska fortsätta våran kvalitetstid tillsammans och kolla på något djupt och allmänbildande program som jag kan ha nytta av under min tid som naturare, till exempel Svenska Hollywoodfruar. Jag är verkligen anti allting just nu. Hör jag att någon hatar någonting måste jag älska det. Ja, jag är fortfarande fem år och har inte kommit ur trotsåldern än.


GODNATT SVERIGE

Nu ska jag bara föna håret och borsta tänderna och sen är det sovdags här. Sen sist jag skrev har jag hunnit skriva över en text till litterära gestaltningen på datan. Den här gången skulle vi skriva ironiskt och sarkastiskt om någonting i våran närhet i sann Gardell-anda. Plötsligt kom det en uppgift som var som gjord för mig! Jag skulle seriöst kunna skriva hundra till i samma stil.

Imorrn är inte bara fredag utan också en stor dag, det är nämligen dagen då Blackan fyller 60. Woho. Anyway så ska alla vara utklädda i 50-talstema så det blir eyeliner för hela slanten!


PÅ MIN ÖNSKELISTA...

...står högst upp en pappa, mamma eller ett syskon som civilingenjör alternativt har läst upp till matte D. Det går åt helvete med matten just nu, jag fattar inte ett skit och snart är det matteprov igen...

OM 3 MÅNADER ÄR DET 2010

En kväll som denna ska jag försöka plugga lite matte. Tragiskt nog handlar det inte om att komma ikapp utan bara om att hamna mindre efter. Snart börjar vi med den där ökända derivatan och jag känner mig ungefär 0% redo för något nytt nu när jag inte ens har hunnit fatta vad vi gjorde förra veckan. Men det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas att nästa blir lite sötare (bra sagt va? kom på den nyss :p hehe).

Ridningen gick bra ända tills galoppen där inget funkade. Jävligt jobbigt eftersom det bara är det dåliga man kommer ihåg också. Men men, inte mycket att göra åt saken nu.

Ska hämta matteblocket nu coh sätta igång och köra en timme effektivt från och med nu. Sen ska jag övertala m&p att jag får åka till Val D'isere på sportlovet. Dom hade redan gett sitt godkännande och sagt att jag skulle få det som 18-årspresent men nu verkar dom ha ångrat sig igen. Sånt gör mig irriterad. Speciellt eftersom jag inte kan åka utan deras stöd, det är inte en chans i helvetet att jag kan fixa fram tio tusen plus fickpengar till dess.


ZZZZZZZZZZZZZNARK

Nu ska jag bege mig mot ridningen, wiiie! Jag är sjukt taggad! I´m lovin it very much!

Försökte läsa lite i min bok men jag somnade ungefär en gång var femte minut. Jag lär mig aldrig att jag inte kan ligga i soffan utan att somna, haha.


DAY OFF

Idag är jag lediga hela dagen, underbart! Jag har precis käkat lite lunch och tittat klart på Svenska Hollywoodfruar som jag började kolla på häromdagen. Hur ytligt det än är och hur många som än hatar det programmet har tv3 alla fall lyckats få med en objektiv bild av det hela. Man får ju se alla smycken och höra allt om lyxlivet, men man får också se baksidan av allt och hur ensam framför allt Anna Anka verkar vara. Det är skitbra tycker jag.

Gårdagskvällen var ganska trevlig förutom att så fort någonting ska göras på en kväll ska det vara ordninsgvakter och visitering inblandat. Det är i och för sig inget problem för mig förutom att allt tar en jävla tid och igår fick vi stå ute i en timme i kylan och vänta. När vi väl kom in var det rakt på sak och då tågade alla tvåor och treor in i ljushallen och fick ner alla ettor på knä. Ettorna skulle efter det svära Blackebergseden och höra sagan om Blackans skapelse.
   Jag är verkligen kluven inför det här med att vara en riktig Blackebergare. Det är lite KHT-fenomnetet över Blackan. Man ser inte människorna runt om kring sig som sämre än en själv, utan det är en själv som är bättre än de andra. Det tog verkligen lång tid att acceptera hela alltet, men nu är det faktiskt ganska roligt. Det blir liksom en liten speciell gemenskap - den berömda Blackebergsandan. Jag kom i alla fall hemrunt midnatt och fick sällskap med Thomas sista biten hem, alltid lika trevligt :)

Idag är det pluggdag här i stugan. Jag ska jobba lördag och söndag så i helgen finns det ingen tid för studier. Just nu håller jag på med ett svenska arbete som består av olika tidsepoker i litteraturen uppdelat i tre delar.balnd annat ska jag läsa Jane Eyre och skriva en recension av den. Så Jane Eyre får bli mitt sällskap under närmaste timmen.


Är han inte lik Björn Gustavsson?!


RSS 2.0