STACKARS SMÅ ETTOR


Jag sitter och knaprar på en morot och lyssnar på Backstreet Boys. Min musiksmak är nog norra europas coolaste, jag vet. Träningen gick utmärkt och nu ska jag fortsätta i samma anda åsminstone hela kvällen, därav moroten. 
 Strax ska jag bege mig mot Blackan och inviga ettorna på det officiella sättet. Nollning tycks vara inofficiellt, konstigt nog. Vi ska i alla fall stå på balkongerna i ljushallen och ropa och skrika och titta ner på småungarna nedanför. Det känns jättebra att ha planerat in att jag ska kolla ner på någon annan. Det här med att kolla ner på folk är ju annars inte min grej, jag är ju oftast kortare, ha ha.

So long suckers!

AEROBICS TIME

Nu kommer frugan strax och plockar upp mig och kör oss till Åkeshov för ett härligt motionspass! Hon har pratat hur länge som helst om hur bra hon kör så nu blir det verkligen upp till bevis ;)
 
Dagen har i alla fall varit riktigt bra! Jag kom i tid i morse! WIIIIIIE! Efter det har det inte hänt så mycket. Jag mötte Sara i Bp efter i skolan och vi började bråka eftersom vi missade bussen och jag skämde ut mig inför alla på bussen helt i onödan. Sen ska ni veta att den där bruden är en riktig pain in the ass och när hon bestämt sig för att mobba någon (läs: mig) går hon in för det 100%. Det är extra jobbigt eftersom vi känner vi känner varandra så bra så då är man inte rädd att säga vad man tycker, haha! Vi lyckades alla fall bli vänner sen och åt en romantisk middag tillsammans med chicken nuggets och ris med grönsaksbuljong i! :D


HOLLYWOOD WIVES

Nu försöker jag kolla på Svenska Hollywoodfruar på tv3 play, men det går inte alls eftersom min dator är alldeles för långsam... suck. Jag har bara kollat fem minuter men kan inte låta bli att skratta åt Maria Montessi eller vad hon hette. Hon har nog den bonnigaste dialekt jag någonsin hört och så ska hon tillhöra creme de la crem i Hollywood. Kan inte någon säga åt människan att åtminstone prata rikssvenska när hon ska vara med i tv?! Stör mig duktigt mycket på det.

Ska göra ett tappert försökt till med tv3 play och sen ska jag ner och äta nånting innan jag sticker iväg till ridningen.

So long suckers!


-Jag ä från Väääästerås och jag lääärde mig koka kaffä förra ååååret

MYSMÅNDAG

Jag kom nyss inanför dörren och jag ska bara få ner min dag i ord och sen ska jag sova.

Nu närmast kommer jag från Sara. Jag svängde förbi där på vägen hem och tog en liten kopp te och en pratstund. Det är fascinerande det där med att vi umgås eller åtmintone hörs på telefonen nästan varje dag men ändå har vi så himla mycket att prata om varje gång vi träffas. Vi hade alla fall att litet Anna-Sara snack och nu ska jag försöka komma på en lösning till vårat lilla problem. Aldrig kul det där med att somna med ett problem som ligger och gnager i bakhuvudet... 

Innan det var jag och Sofie på teater på August Strindbergs Intima Teater med litterära gestaltningen. Det var ett jävla jobb att ta sig dit eftersom vi trodde det var samma sak som Intiman, men till slut lyckades vi alla fall hamna rätt. Vi fick se en liten snutt ur en pjäs som spelades fyra gånger på fyra olika sätt. De som spelade var från Scengymnasiet och det var sjukt bra skådespelare fast de var så unga! Jag borde göra det här med att gå på teater till en vana för det var verkligen supermysigt! Jag blev till och med riktigt taggad på att börja med teater själv och verkligen känna på hur det är att spela någon annan och helt leva sig in i det. Men som de flesta kanske vet kan jag inte ljuga ens om minsta mest obetydliga sak så det¨här med drama får nog förbli en sån där grej jag ska göra innan jag dör. Hehe.

Som ni förstår har det verkligen varit en mysmåndag, men nu är det time to sleep. Sleep tight sunshines!

JAG ÄR LYCKLIG!



Ikväll börjar Playa del Sol igen!!!!!! ÄNTLIGEN!!!!!! Fem hundra av fem toasters! :D

Och nu ska jag lägga mig i soffan och läsa Jane Eyre. Jag hinner med 36 minuter om jag börjar nu! Sen ska jag äta ugnsbakade äpplen med vaniljglass, mmmmmm!

SKITSAMMA

Jag har inte pluggat ett skit idag men jag är ung och dum och har hela natten kvar! Jag har vart upptagen med att kolla på Män som hatar kvinnor och annat viktigt. Och nu ska jag till Vällingby och köpa smink och bröllopspresent till m&p som har varit gifta i 19 år på tisdag.

So long suckers!


SÖNDAG IGEN

Idag är det plugg som gäller.... Väldigt spännande och roligt, men vad gör man inte för sin framtid :p


Känns som en evighet sen....


MYSLÖRDAG

Nu är jag hemma igen och ska strax tacka för mig och gå och lägga mig. Filmen var ganska gullig men ibland en äkta amerikanst b-komedi. Men man visste hur det skulle sluta det första fem minuter och det är en bra sak om man vill kolla på en romantisk komedi. Det jobbigaste av allt vara att två riktigt undersköna (läs: fula) donnor satt och skrattade med sina häxskratt hela filmen. Häxskratt får 0 av 5 toasters av mig.

Lite kul konsversation mellan mig och kp när vi skulle boka biljetterna

Kp: Vi borde se realisten istället
Jag: Nej
Kp: Jo, men jag tror den kan vara bra
Jag: Nej
Kp: Jo, vi borde bli med intelektuella av oss
Jag: Nej
Kp: Du vet att jag skämtar va?
Jag: Nej
Kp: Ofta du inte fattade att jag aldrig skulle se nåt sånt djupt
Jag: NEJ
Kp: Jaha... Nu var det du som skämtade

Ha ha ha, vad roligt vi har det i familjen Petterson!

LÖRDAG

Min baby sister håller på att boka biobiljetter till ikväll just nu. Vi ska se the Ugly Truth, fett mysigt! Det var år dar sedan vi umgick så det är på tiden. Och jag  älskar att gå på bio!
   Först ska jag bara duscha av mig konditorilukten och ta en powernap. Jag har jobbat från klockan åtta till halv fem idag så jag är lite trött. Plus att jag har jobbat i konstant mensvärk eftersom jag inte hade någon alvedon eller liknande med mig, aj. Jag hade i alla fall sovit ordentligt innan, alltid något.


FILMTAJM

Nu är jag hemma och vänder. Det vart en sväng på stan efter fikat på Easterway och jag köpte ett par svarta stövlar från Zara. NICE! Nu har jag precis ätit världens godaste middag; pasta med pesto, parmesan, soltorkade tomater och parmaskinka. Min far håller på att kolhydratladda inför Lidingöloppet imorrn och dåär det pasta som gäller. Jag är verkligen imponerad av att han frivilligt vill springa i det där spåret. Helt seriöst, jag har sprungit lidingöloppet en gång, och då var det på 3 km, och det är det värsta jag gjort i hela mitt liv! Jag höll på att svimma efter den där undebara abborbacken.... Ska kanske tillägga att jag trodde jag var jättevältränad och sprang allt vad jag hade fast jag egentligen inte hade tränat nånting alls. Hehe.

Mallalalalalin kommer förbi vilken sekund som helst och då ska vi till Sara och lämna lite grejer och hämta lite grejer sen ska vi hem till Malin och kolla på film. Vi har bunkrat upp med lite ben&jerry's och jag ska hoppa i mjukisbyxorna sen är jag redo för en riktigt chillkväll.

Hon är här nu, så nu är det dags att gitta från lägenheten. Later dudes!

PÅ ÖSTERVÄGEN

Nu sitter jag i Ehlers stuga och snackar lite skit med mina flickor. Det var faktiskt länge sen jag träffade dem sist, tor det eller ej. Jag kan meddela att både det ena och det andra hände på saras klassfest igår och att jag tror jag har tappat bort en till cykelnyckel. Jag kan även meddela att jag har ätit världens godaste kanelbullar som Bettan Ehlers har bakat, mums!

Ikväll ska jag och Mallalalalin kolla på film. NICE!


HAVREGRYNSGRÖT

Jag masade mig ut och sprang fem (5)kilometer! Fy fan va bra jag är!! Mitt mål närmsta veckorna är att springa fem km två gånger i veckan. Jag kommer bli värsta löparen, wiiiie! 

Nu ska jag alla fall gå ner och laga till lite hederlig havregrynsgröt till lunch, mmmm!

Eftersom jag är så glad så bjuder jag på mitt superhemliga havregrynsgrötsrecept
-1 dl havregryn
-2,5 dl vatten
Häll ihop i en skål och in i micron ungefär tre minuter. Ät med mjölk och lingonsylt. OBS! Använd grytunderlägg så det inte blir märken på bordet. Smaklig måltid :D


GOD MORGON VÄRLDEN

Jag har redan varit vaken i en timme eller så men inte riktigt gjort något vettigt än. Dagens storslagna planer är att plugga lite spansk grammatik så jag fixar ett fint mvg på provet idag och sen ska jag ut och jogga. Nu när jag tänker efter så har jag lite ont i halsen.... kanske skippar det, hehe. Den som lever får se.

Det var allt jag hade på hjärtat just nu!

ALLA DESSA DILEMMAN

Just nu kommer jag somna med ett frågetecken i pannan, nämligen frågetecknet gällande vad ska man ha på fötterna i höst. Höga klackar som ger lycka och ännu sämre fötter än vad jag redan har eller inga klackar alls som ger pygmé-utseende men kanske ett par år till utan riktiga cp-fötter? Och hur ska man göra med lårhöga stövlar? Det är ju snyggt som fan men det bevisar ju bara att man är en sån där jättedöd fisk som följer med strömmen. Det där med att vara unik är dock en knepig fråga, jag har ju redan misslyckats totalt eftersom jag
1; heter Anna
2; är blond
3; är 160 cm
4; tycker Nate Archibald är skitsnygg
5; bor i en villa, min familj har en volvo och jag dricker mellanmjölk minst fyra gånger om dagen.
Så jag kanske inte behöver vara unik och kan köra på lårhäga stövlar?

 Jaa, som ni märker är det inte alldeles lätt det här... Nu ska jag i alla fall sussa! Imorrn är det en stor dag, det är fredag och för första gången på fem veckor är det inte partyfredag! Jag ska bara vara hemma och ta det skitlugnt. Om min plan funkar ska jag ut och jogga imorrn innan skolan, jag börjar liksom 14.25, så då kommer jag vara helt död och somna som en gris klockan tio. Jag tror det blir en bra fredag.

Sleep tight sunshines!


NU Ä DE BARA Å TUTA Å KÖRA

Jag är så sjukt taggad på att börja köra bil! Det här var precis vad jag behövde! Nu har mamma också övertalat far min att jag ska få köra med volvon istället för att hyra en liten pluttbil att köra omkring i på coop-parkeringen. NICE!


ÄNTLIGEN

Vilken bra dag det här är för mina 11 läsare, jag uppdaterar ju hela tiden! Jag är sådär gulligt nyvaken nu med hår som står åt alla håll och kanter. Spanskaglosorna misslyckades med att hålla mig vaken denna eftermiddag och soffan misslyckades med att väcka mig.

Nu ska jag käka lite middag och kanske bläddra lite i engelska Vogue direktimporterad från London. Sen ska jag och pappa gå på handledarkursen för att få övninsgköra! ÄNTLIGEN! Som jag har tjatat! Men nu är det alla fal bevisat, än en gång, att tjata fungerar.



VOY A ESTUDIAR EL CASTELLANO

Jag har precis tagit en liten vilopaus och gosat lite med Liten. Nu ska jag köra två timmars supereffektivt plugg! Ska kunna all möjlig spanska till imorrn och så ska jag läsa lite i Jane Eyre.

Så himla skönt att jag har hoppat av keramiken, nu är jag ledig varje torsdagseftersmiddag och eftersom jag inte har lektioner varannan torsdagsförmiddag är jag ledig varannan torsdag. NICE!

VOY A DORMIR

Nu alla fans ska jag ut och natta kaninerna och sen ska jag lägga mig och läsa lite twilight. NICE! Känner mig fett duktig som lyckades plugga lite spanska och till och med en liten gnutta fysik. Jag gör faktiskt framsteg ibland! Imorrn ska jag satsa på att hinna med bussen.

Sleep tight sunshines


BÄSTA SVÄNGEN HÖKARÄNGEN!



JAG VILL ÅKA SKIDOR!!!

JAG ÄR EN SÅN DÄR RASTLÖS SJÄL

Jag är verkligen rastlös av mig. Jag har bara gått i skolan ett par veckor, jag rider ju två gånger i veckan, umgås med vänner, har skaffat nya bekantskaper och jag har precis skaffat jobb och helgerna är alltid fullspäckade från fredag eftermiddag till söndag kväll med jobb, vänner och fester. Ändå känns allting så himla långtråkigt!!!!! Jag vill att nånting ska hända, någon resa, att jag lär känna nån ny person, att någonting förändras!!! 

GE MIG NÅGONTING OVÄNTAT!

 

BUSTED

Nu ska jag gå över till grannarna och be om ursäkt . Det var tydligen lite högljutt på min lilla bjudning här i fredags. Haha :p

BOKSLÄPARE

Det här hade jag med mig hem från skolan idag:

-Spanskamapp innehållande diverse stenciler, spanskabok samt A4-block
-Fysikmapp innehållande formelbok. A4-block, olika stenciler samt en stor fet fysikbok
-Svenskamapp med hundra olika papper och ett A4-block
-Mattebok med tillhörande block och miniräknare

Det här har jag använt idag:

-Ett spanskapapper

Det här ska jag släpa tillbaka till skolan

-Spanskamapp innehållande diverse stenciler, spanskabok samt A4-block
-Fysikmapp innehållande formelbok. A4-block, olika stenciler samt en stor fet fysikbok
-Mattebok med tillhörande block och miniräknare

Någon fler än jag som ser ryggontet komma närmare? ;p


7 MÅNADER TILL 18

Som ni kanske förstår av rubriken är det idag sju månader till jag får köpa 2.25or samt 3.or! NICE! Denna dag när det är sju månader kvar till jag fyller arton har jag spenderat på Blackan. Startade dagen med prov i litterär gestaltning som egentligen bara var att skriva en text under lektionen. Det kändes bra faktiskt. Jag blir helt borta när jag gör sånt, jag hör inte att tjugo pers sitter runt omkring mig och smattar på sina tangentbord. Jag hör inte ens att jag lyssnar på musik. Ballt tycker jag. Efter det har det bara rullat på.
   Något roligt som hände var att jag var på lagråd och alltså representerade min klass! Wiiiie! Det var nog bara jag själv som trodde jag var kapabel till sånt. Det gick alla fall fint, största problemet på skolan just nu är huruvida vi ska ha pappersmuggar eller metallmuggar i kafeterian just nu.

Efter skolan bar det som vanligt av mot stallet. Jag red på stallets finaste ponny så man kan säga att jag typ red på en gunghäst i en timme. Alltid trevligt!

MIN MÅNDAG - MINUT FÖR MINUT

God kväll vänner! Idag ska jag gå och lägga mig kl nio, och det menar jag verkligen! Jag gick och la mig jävligt sent igår och sen gick jag upp kl sex och städade hela huset eftersom det såg ut som ett bombnedslag. Fy fan vad ambitiöst, i know. Men nu är det alla fall fint till familjen kommer hem. De kommer by the way hem när som helst och då blir det sushimiddag och kanske nån liten present? Den som lever får se :) Annars kan jag utnyttja att min syster inte känner av lågkonjunkturen för fem öre utan åkte till London på shoppingresa och förmodligen har med sig halva stan hem. NICE!

Min dag har alla fall varit lugn och skön. Jag lyckades på nåt jävligt underligt sätt komma i tid till skolan imorse. Sen hade tog jag och Bomis en promenad på jumpan och körde ett Anna-Boman snack. Dvs Boman pratar och jag försöker svara så snällt jag kan, haha! Sånt är alltid trevligt och återupplivade lite minnen från i vintras.
 Efter skolan var jag hos Asta som pysslade om mina fötter. Det är riktig pensionärsvarning på fotvård men det är så himla skönt. Kan verkligen rekommendera det!
 Sen mötte jag Sara i Brommaplan och åt en väldigt god cheesburgare och snackade lite skit en stund. Och nu är jag hemma och ska ta en powernap innan resten kommer.


Jag är kompis med världens snyggaste tjej :D


TRE TECKEN PÅ ATT MAN KAN VARA SENIL

- Man går upp till mitt rum för att hämta ett skärp, går ner sen och kommer på att man glömde hämta det
- Man glömmer att man är mitt uppe i en konversation på facebookchatten och kommer på det när man loggar ut
- Man tappar bort disktrasan, ser inte att den ligger bredvid diskstället för man trodde den var gul och letade bara efter nåt gult


THAT´S THE WAY WE DO IT

Snart kommer Malalalin hit, hon ska kolla på när jag äter middag för jag vill inte äta själv. Det är alltså så vi umgås här i Nälsta ;)

LOVELOVELOVE

Pratade just med lilla Alex och hon är så jävla underbart söt den där tjejen! Och inte bara hon, jag har verkligen världens bästa vänner som alltid höjer mig från trädtopparna upp bland molnen :D Det var allt jag hade på hjärtat just nu!


#¤%&&@@

Just nu är jag jävligt irriterad eftersom

- Jag för första gången någonsin hade rösträtt ett riktigt val och jag har knappt insett det, inte orkat lyfta på röven och kollat upp vad/vem man ska rösta på och alltså inte röstat.

- Jag fått för mig att jag inte behöver sova; alltså har jag riktig jävla sömnbrist och ingen energi till nånting.

-Dessutom tror jag inte jag behöver sova på helgerna, inte ens om jag ska jobba, vilket leder till att jag är tröttare efter helgen än innan.

-Jag har kommit pigg och fräsch till jobbet en gång på en månad. Fastän alla är hur gulliga som helst och behandlar mig på allra bästa sätt fastän jag är nybörjare så kan jag inte bidra med minsta möjliga motprestation.

- Jag inte har gjort en enda läxa seriöst på hela terminen. Inte ens i spanska där jag nästan har ett klart mvg eftersom jag tycker det är busenkelt och min lärare älskar mig. Istället ser jag ut som ett frågetecken varje gång hon frågar mig något under ett läxförhör.

- Inte ens litterära gestaltningen som jag valt helt själv, utan att en endaste meritpöäng lockade, har jag lyckats lämna in en välarbetad text. Det är även det ämne som man verkligen kan utvecklas i bara man skriver och försöker ta till sig alla tips, men jag har gjort alla läxor halv tolv på kvällen och knappt läst igenom innan jag lämnat in.

- Jag har tappat hela min kondition som jag hade i somras, eftersom jag inte orkar träna.

- Och för att jag tagit skit från folk som jag verkligen inte förtjänar.


JAG VILL SOVA!

Men det kan jag inte för idag är det jobbdag :D NICE! Ska strax gå upp och bortstatänderna och skurbba min näsa eftersom nån jävel la äppelmos i ansiktet på mig när jag somnade igår :@ Förutom det och att jag har florsocker i hela mitt kök eftersom Måns & Harald skulle baka nån specialpannkaka var det trevligt att umgås lite sådär med folk utanför äktenskapet (jag och sara alltså).

So long suckers!


LÖRDAGSMYS

Jag och Sara har suttit och lyssnat på musik och myst med tända ljus och sånt. Innan det åt vi Bettans underbara pizza, mmmmm! En riktig Ehlers-kväll har det här varit och nu ska jag och frugan röra oss mot mig för vi har tvingat hit Måns och Harald. Så nu ska vi tvinga dom att kolla på film med oss. Very nice!

Ciao Ciao!


FREDAGSMYS

Tjenahej alla fans! Nu är jag tillbaks i rutan igen. Jag har ägnat dagen åt att vakna till men nu är jag snart klarvaken. Ska ta en liten uppfräschande dusch och en liten promenix så man får lite färg på näsan! Igår blev verkligen skitkul men kanske lita väl onyktert, haha. Trevligt trevligt var det alla fall och de flesta inblandade verkar hålla med mig :)


HAHA jag älskar den här bilden, riktigt familjebild! Jag, Thomas, David & Sara


SLEEP TIGHT

Nu är det dags att knoppa här i stugan. Jag ska lägga mig i sängen med en kopp te och kolla lite på Gossip Girl tills mina ögon faller ihop av sig själva. Btw har jag världens bästa outfit på g tills imorrn. Nice!

Sleep tight sunshines


HMMMM

Jag sitter och skriver en text till Litterära gestaltningen imorrn. Vi ska skriva om ett ögonblick då barndomen försvann och jag vet exakt vilket, men hur mycket vill folk veta och hur mycket ska man skriva? Det handlar inte om mig men det är ju inte direkt att någon började handla på H&Ms vuxenavdelning. Lite mer om en tjejkväll på söder för längelänge sen, bara två pers som fattar men jag tror ni två skulle valt samma ämne. Well well, jag kör på min text och hoppas att fantasynördarna chockar :p


MISS ALONE

Nu är det jag och djuren kvar här hemma. Resten kommer på måndag igen, så det blir me, myself and I i helgen. NICE!

Just nu sitter jag och käkar mörk choklad. Har precis kommit hem från ridningen.Vi hoppade och det är verkligen buskul! Nu ska jag nog plugga lite och sen kanske ta en dusch? Hela jag luktar liksom stall för tillfället. Och efter det blir det nog lite Vänner eller nåt sånt intelektuellt och givande.




LALLLALALLAAAAA, VILKEN HÄRLIG DAG!

Jag är ledig idag! Ska snart ut och joggalijogga lite men fört ett avsnitt av vänner, eller två, eller tre ;) Dagens storslagna planer är att städa mitt rum och plugga lite. Och få upp en burk med saltgurka som vägrade ge med sig i morse.

So long!


IT'LL ALL GET BETTER IN TIME

Tog en promenad med min bästis och nu ska vi ha tjejkväll här, kolla på Gossip Girl och bläddra i tidningar. Självklart blir det en kopp te eller två till, vad annars? Och jag är ledig imorrn, wiiie för det!


"#/#%!!"##""

JAG FÅR DAMP PÅ MIN FAMILJ!!!! Dom har just inlett operation alla mot en, vilket dom iofs alltid har kört, men ändå. Ska bli så jävla skönt med en helg ensam. Och det skulle vara underbart med ett år på andra sidan jordklotet.

HELLOOOOO WISCONSIN!!!!



Fy fan vad jag älskar That's 70's Show :D


BUENAS NOCHES

Med lite tur så sitter matten tillräckligt bra för att skriva prov imorrn. Nu ska jag sova!


HAHA! Once upon a time...


TISDAG

Tjenahej! Jag har fetmycket bättre saker för mig än sitta vid datorn just nu, typ som att plugga livet ur mig. Det är egentligen inte så mycket plugg men jag brukar i vanliga fall inte göra så mycket läxor så nu känns det lite tugnt :p

Annars har det varit en chill dag. Jag fick en lacrosse-klubba(?) på näsan, aj! Träffade Malalalalalin en stund efter skolan, typ tryckte i henne lite bullar. Sen var jag på ridningen och red på en stor häst för första gången på år och dar. Och nu, för alla intresserade, har jag ätit pasta och pannbiff och det var ganska torrt.


JAG BORDE SOVA NU

Jag har läxa i litterär gestaltning som jag inte ens börjat på, och min fröken är inte så himla förstående med sånt. Men seriöst, jag fick den i fredags och i helgen har det inte funnits en minut över. Så nu är den stora frågan: hitta på en riktig rövarhistoria om att katten åt upp den och sen pajade slaptopen efter att pappa spillt en kopp kaffe över tangentbordet eller om man ska framstå som en ointresserad blondin och säga att man inte haft tid? Blir nog det senare för jag är så jävla trött just nu......

Det var en jättemysig kväll i alla fall! Jag känner så himla gulliga människor <3 :)

NU ÄR DET MATTE SOM GÄLLER

Jaa, som ni kanske förstår är det nu dags för lite kvalitetstid med miniräknaren! Jag har tagit en liten powernap och försökt återhämta mig lite. Jag gick och la mig i tid igår för jag led av allvarlig sömnbrist men inte fan kunde jag somna för det :@ 

Idag har det alla fall varit skolfoto. Klassen bangade på färgglatt, dock är jag inte förvånad. Naturare är gärna neutralt kläddda ;) Jag bangade självklart inte, men jag hade nog haft på mig min klänning ändå.

Nu måste jag sätta igång! Snart kommer Sara och Thomas hit och tar en kvällsfika, jag har ju x antal kilo bullar till övers.

Bjuder på lite bilder från i helgen ni kan dreggla över så länge.

I ♥ U

 
Jag och världens vackraste Alexandra och jag, Alex, Dessan & Minna




BÄSTA HELGEN!

Jag har haft världens bästa helg och jag är så glad över att jag känner så himla roliga people! Just nu känner jag bara en massa kärlek! 

Imorrn är det skolfoto och jag ska ha färgglatt på mig. Lite repris av förra årets tomat-otufit alltså men om klassen (som nu säkert har betsämt att alla ska ha svart :p) inte bangar kommer vi bli en fin fruktsallad.

Nu ska jag sova och försöka få bort mitt fina McDonalds-ögonbryn med tankekraft. Haha. Natti!


I

Jag kom hem för en stund sen eftersom jag missade jävla 117 med en halv minut!!!!! Det var dessutom andra gången idag så min kärlek till bussen man aldrig åker utan att träffa nån man känner hängde just nu på en kör tråd. 

Förutom det  har jag haft världens bästa lördag men skriver om det nån annan dag. Nu ska jag sova.


GE MIG!!!!



En sån här t-shirt och jag är lycklig resten av året!

ROOM 70 REUNION

Dessan är här!!!!!!!!! WIIIIIIE! Vi ska köra två intensiva dagar nu!

Ikväll blir det dundernollning. Undrar hur vår nollning kommer bli egentligen, hehe. En hel samklass på Blackan har blivit polisanmälda av rektorn för mordförsök pga av deras nollning, så ingen jävel får supa ner nån. Annars är vi astaggade, det kommer bli oförglömligt!

XOXO


SNART ÄR DET FREDAGSMYYYYYYYS!

Imorrn kommer Dessan till Stockholm, ettorna ska bli supernollade och jag har köpt nya stövlar. Stämningen är på topp här! Jag tror stenhårt på att ju jävligare morgon - ju bättre dag/kväll. Imorrn ska jag också ta sista
livmoderhalscancersprutan också, inte lika kul men sista betyder ju att det inte är nån kvar!

Nu måstemåstemåste jag sova. Sleep tight sunshines!


TORSDAG, SNART FREDAG

Herregud, jag har gått och skaffat mig ett liv som håller mig upptagen. Miracles do happen. Jag är alla falla fett busy nu med mina mattestudier som går käpprätt åt helvete. Imorrn kommer min roomie, NICE! Snackade med Alex för en stund sen och vi planerar för en mysdag på lördag.

Det här var nog allt jag hinner skriva just nu. Hehe jävligt givande inlägg det här :p


090909

Nionde september nollnio har varit en ganska bra dag. Började åt helvete som vanligt, jävla bussen kom sent, tunnenbaneföraren stängde dörrarna och körde gasen i botten när jag sprang som en tönt för att hinna med tåget sen kom jag till skolan utan skåpnyckel och så började jag dagen med spanska med en lärare som ser ut som ett spöke. Men sen blev det rätt bra ändå. Ju jävligare morgon ju bättre dag verkar vara det som gäller. Kom på en dålig detalj nu bara för det: Jag skulle egentligen till pappa och jobba lite men då slutade vi tydligen kvart över fyra och inte halv som jag trodde. Serilst, mitt liv just nu består bara av skolan :@

Nu sitter jag och lyssnar på Coldplay på den där skivan jag lånade förra veckan. Det jag spontant känner om Coldplay är
- ALLA låtar låter lika, det känns som jag lyssnat på samma i typ en timme
- ALLA låtar är deppiga, ingen partymusik här inte
- Jag förstår inte grejen med att alla älskar Coldplay
- Jag gillar att de skänker pengar till välgörenhet

Nu ska jag laga middag till familjen, dvs värma på två kartonger med färdig soppa.


I´M THE BEST, FUCK THE REST

Känner att det är dags för en riktig tjejkväll med mina BFF's jävligt snart, med sleepover och morgonchips och hela köret. Var alldeles för länge sen sist. Annars ska jag svepa mitt te och sen lägga mig och sova. Jag är ju en riktig natssuddare som ni säkert har förstått ;)

Imorgon ska jag
- Vara motiverad med skolan och att plugga
- Inte vara arg och/eller irriterad
- Inte ödsla energi på onödiga saker (tex vara arg och/eller irriterad)
- Köra mitt race och skita i resten

Avslutar med lite fina ord som hängt med ända sedan den evigt älskade playaheadtiden:

Shit happens, things go wrong, people change, life goes on.

LONDON CALLING



Jag vill till London!!!!! Jag vill gå på Tate och tycka det är skittråkigt, tycka synd om mig själv som står bredvid en gubbe som inte duschat på 2 veckor på en doubledecker och shoppa på Oxford street. Jag vill vill vill!!!


GIVE ME A BREAK

Sitter och snackar med min Sara. Vi planerara att rymma iväg till USA för att komma bort ifrån Sverige och kamasutraövningar etc. Fy fan vad jag och Sara skulle äga High School, head cheerleaders nästa ;)


Love you bejbi ♥


TISDAG

Riktigt seg tisdag. Jag känner mig som en zombie och nu ska jag iväg och rida. Hoppas jag håller mig vaken till jag hoppar av hästen. Wish me luck.


HUMOR NÄR DET ÄR SOM BÄST

Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin Ladens släktingar. De personer som nu sitter i säkert förvar är nu Usamas mor Marme Laden och hans två bröder Choko Laden och Remu Laden. I lördagskväll tillfångatogs även hans syster Pina con Laden. Man spanar nu efter hans kusin Sal Laden.

Hahah! Nu är det alla fall dags att sova för jag är trött som en gris. Natti natti.


MJAU



Nu är biljetter till Cats bokade! Wiiie! Det är ett litet tröstpris för att jag inte får följa med till London. Kp fick en Londonresa i konfapresent så egentligen skulle bara hon och pappa åka, men biljetterna var så billiga så mamma ville också åka med. Men jag fick inte för då skulle det inte bli "hennes resa".

Men men, jag har huset för mig själv i fyra dagar och kan äta hur mycket thaimat jag vill :)

PALLAR. INTE. PLUGGA.

Min energi tog fetslut, nu vill jag bara sova. En bra grej är att jag alla fall har bakat en kladdkaka till ridningen imorrn (avsittning=tårta).

Nepp, nu ska anstränga mina fyra hjärnceller och krama ur sista kraften ur dem och skriva klart min persongestaltning. Matten blir mañana eller ett annat år.


POOOOOOWERWALK

Efter dagens damp övergick mitt hat till energi så nu måste jag ut och bli av med all överskottsenergi.

Var det förresten nån som gick på det där med att jag skulle plugga? Lyckades nästan lura mig själv i alla fall.

Och ni som inte har hört paparazzi, LYSSNA PÅ DEN!

So long suckers!!

GIRL YOUR'E MY SUGAR, I CALL YOU CANDY

Jag och Erik har precis lekt duktiga och gjort fysiklabben, wiiiie! Nu ska jag forsätta vara en a-student och plugga vidare med litterät gestaltning och matte.


NY VECKA

Godmorgon världen! Den här veckan kommer bli fett hektiskt, men det gillas! På fredag kommer Dessan till Stockholm och nu ska jag ut och jogga, tro det eller ej. Tjohej!

DET GÅR BRA NU KOMPIS

Nu mina 11 läsare är det äntligen, slutligen, finally dags att sovaaaaaaaaaaaaa!

I helgen har jag tjänat feta cash!!! Jag kommer bli en rik guzz. Pengarna kommer spenderas på impulsköp och onödiga saker. Jag har inte rikitigt nått upp i åldern där jag sparar än, men enligt mina planer kommer den åldern inom två månader. 

Det var allt jag hade på hjärtat just nu. Imorrn är det en ny vecka och jag har sovmorgon till 12.10. NICE. Sleep tight sunshines!


INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR, DEL 1



Filmer jag kan alla repliker utantill i:

1, Hundtricket
2, Notting Hill
3, What Happens in Vegas
4, Sweet Home Alabama
5, Grease
6, Fyra Bröllop och en Begravning
7, Sällskapsresan (Suntrip)
8, Sällskapsresan (Snowroller)
9, Pretty Woman
 och sist men inte minst hela säsongen av
10, Playa del Sol


WHEN MY MOTHER TURNS 50

Jag, Kp & mamma sitter och äter middag:

Klara: Vad önskar du dig av oss när du fyller år? (Tänkte hon skulle svara en bullkrans eller nåt)
Mamma: Ett par örhängen tror jag
Jag: Jahaa! (Glad för vi vet vad vi kan köpa) Vilken typ av örhängen då?
Mamma: (helt seriös) Hmm, vet inte riktigt. Men jag skulle vilja ha ett par med både vitt och rött guld och med diamanter i.
(Jag och Klara kollar på varandra och försöker räkna ut om hon skämtar med oss eller inte)
Klara: Haha, nej men seriöst. Vad önskar du dig?
Mamma: Jag sa ju just det!!!!

Ehh, jaa, så går det till i familjen Petterson, pengarna man sliter ihop på helgerna går oavkortat till föräldrarnas födelsedagspresenter...


DET HÄR MED VÄNNER

Vad är grejen med att tacka ja till varenda person som skickar vänförfrågan? Jag får hela tiden förfrågningar från folk jag aldrig hört talas om och alltid har vi minst 10 gemensamma blonda vänner.

Är det bara jag som inte har nåt behov av att vara vän med Assir Muammet 26 år gammal från Ankara eller Tony Franco, 31 år från Barcelona?

HAVETS TRETTON

Jag och Tessan ska kolla på Ocean´s 13 och dricka te och äta tårta jag fick med mig hem igår. Jag har jobbat idag med och jag älskar verkligen mitt jobb! Har världens gulligaste arbetskamrat så tiden bara flyger iväg ;) Helt plötsligt stod Calle, Gustav, Amanda och Sofie på andra sidan disken också. Trevligt trevligt! Hoppas jag så proffsig och avslappnad ut, jag var egentligen fett nervös att jag skulle tappa nåt in front of them, haha.

Fick med mig typ 10 kilo bröd och 3 kg bullängder så nu finns det alla fall bröd i frysen.


HAPPY HOUR

Nu ska jag gå ner och lägga mig i soffan och läsa en liten stund i New Moon och sen ska jag sova. Fan vad trött jag är och fan vad skönt det ska bli. Natti Natti.

En fin liten bild på mig och Sarisen från igår. I love this picture :)

SÅNT SOM SÄTTER GULDKANT PÅ TILLVARON

Min moR har varit på Åland med sitt jobb idag och antagligen har hon vunnit en tipsrunda eller nåt, för hon kom hem med en bilmus! Alltså en datamus som ser ut som en bil. Haha.

Har aldrig vetat att jag ville ha en sån här, men nu när jag har den kan jag inte tänka mig ett liv utan ;)

MYROR I BRALLAN

Jag upptäckte nyss att jag hade en myra som kröp innanför mina byxor och jag reagerar knappt. Är det positivt eller negativt?


PAPA-PAPA-PAPARAZZI

Sitter och lyssnar på paparazzi och funderar över vad jag ska göra med mitt liv ikväll. Om jag hade haft kanal 8 hade jag kunnat kolla på fotboll men här i familjen är vi ju så intelektuella och djupa så vi gillar inte många kanaler och har alltså bara ettan, tvåan, fyran, sexan, svt 24 och barnkanalen.

Ska nog lägga mig i soffan och ligga där till imorrn när jag ska gå upp och sälja ännu mer tårtor. Det blir skitbra ;)


Fett normalt

Jag kom nyss på mig själv med att rabbla veckodagarna på spanska när jag cyklade hem från Spånga. Jag kanske passar in i klassen ändå :p


JOBBAJOBBAJOBBA

Nu ska jag strax slänga i mig frukost nr 2 (bättre med två än en) och sen ska jag slänga mig på cykeln och trampa ner till Spånga! Wiiie!

Känner mig mycket fräschare idag än förra veckan så nu jävlar ska jag ge järnet bland tårtorna. 

Jag hade skitkul at Lillkrona´s place igår :) Jag firade att det var fredag och två dagar off school och dansade röven av mig till massa sommarmusik! Kunde inte haft en bättre fredagskväll!

Hasta la Vista 


I´LL BE BACK BEFORE YOU KNOW IT

Jag tog en dusch och ryckte upp mig lite! Snart är normala Anna tillbaka rutan igen.

Ska krypa ner i sängen nu med ett hederligt glas mjölk och läsa igenom ett häfte med olika favortittexter från Litterära Gestaltningen. Imorrn är det fredag och då blir det partyparty. 

Nighty Night Sunshines


Snart är det halloween! :)

SKITDAG

Idag har jag haft en riktig skitdag. När jag tänker efter har den här vecka varit ovanligt dåligt. Men men, imorrn är det alla fall fredag och sen är det helg.

Jag ångrar att jag inte åkte på High School eller nåt, skulle verkligen behöva ett break från Blackan och allt vad det innebär. Ska försöka övertala m&p att alla fall plugga vårterminen utomlands, känner verkligen för ett miljöombyte. Kommer nog inte lyckas med det...

Dagens damp är min jävla stiftpenna och att folk inte stannar vi övergångsställene, vi har väjningsplikt i Sverige!!

Dagens bra saker har varit att jag fick ett sms från Harrylinas nya ägare och hon mår superbra och att jag red på världens gulligaste åsnehäst idag.

Peace out.

GOOD GIRL GONE BETTER

Jag har precis varit ute och rört på fläsket lite, alltså joggat i en jävligt jobbig halvtimme. Nu ska jag röra ihop lite lunch och sen ska jag till skolan och sitta och gegga med lera. För er som inte hängde med så har jag bara en lektion idag och det är keramik! Sen är det ridning som gäller, tror inte en torsdag kan bli bättre än då här! :D

So long!


MY HEART WILL GO ON

Nu är Sara här och vi ska kolla på Titanic (på VHS!) och dricka te. Jag kommer grina som en bebis.


WHAT IS LOVE?

Mamma och pappa är på coop, nu är det paaaaaaaarty! ;D


MY ROOMIE!

Pratade nyss med min roomie, på höstlovet kommer hon hit!! WIIIIE!!!


GE MIG!!!!



De här ska bli mina, om jag så ska panta burkar!!!


KVALITETSAFFÄREN

Idag efter skolan mötte jag upp min kära fruga för en trevlig stund tillsammans. Vi tog en snabbfika i Vällingby och sen en liten shoppingtur i K:fem (Nordens mest misslyckade modevaruhus).

Införskaffade mig lite nödvändigheter som ett par jeansleggings, ett linne och ett skärp. Me likey! Det bästa var att jag hade presentkort på gina så jag betalade 0 svenska kronor! Tack Heinz ;)

 

2 september

Jag börjar om lite mindre än två timmar och jag har yckats städa mitt rum! :D Sist jag dammsög var innan sommaren så det var jävligt välbehövligt. 
 
Jag ska bjuda er läsare på en låt som tar er direkt tillbaka till sol & värme!




VÅGA VÄGRA LÄTT & LAGOM!


I ♥ tigerbalsam

Har kladdat in hela mig med tigerbalsam så nu luktar jag vinter och skidåkning i Spikbodarna. Mmm, älskar den här lukten! Eftersom jag ändå landade med 60 kg rätt på skallen så är det lika bra att göra lite förebyggande åtgärder, det här med invalidism har aldrig riktigt passat mig.

Imorrn har jag sovmorgon till 12.25. Så sjukt jävla underbart! Men det blir inget nattsudd för mig ikväll, jag ska sova nununu! Tänkte göra nån nytta imorrn när jag vaknar och typ ta en joggingrunda eller nåt, så nu ska jag tagga hela natten och så får vi hoppas att inte mitt riktiga jag hinner förstå hur jobbigt et är att jogga.

Natti natti alla där ute


Det kanske finns en gud ändå

Min syster har fått finnar! De syns knappt och hennes hy kommer alltid vara mer perfekt än vad min någonsin kommer vara med allt smink i världen, men ändå! Jag är lycklig just nu!

Min prinsessa!



Idag fyller världens sötaste 4 år! Grattis darling ♥

Årets första avsitting

Jag funderar starkt på att börja köra med dagens skämt, eftersom mitt liv ofta innehåller en del klantigta och osmidiga händelser.

Dagens skämt var i alla fall att jag blev avslängd av stallets lugnaste häst, Fyrk (!!!!!!!!). Hahahah, jag känner nästan att jag förtjänar nån typ av eloge för denna bragd. Fyrk är alltså Vällingby Ridcenters segaste häst och en riktigt stabil en. Som tur var gjorde jag inte illa mig, det skulle annars vara väldigt typiskt mig, men jag tror jag landade på huvudet och ryggen så jag kommer väl ha nackspärr och ryggont imorrn. Plus att jag yckades sträcka mina lår ännu mer eftersom det här med att bli avslängd inte är någon mjuk och följsam rörelse.
  I alla fall så skulle vi galoppera en bit i skogen och jag tyckte det var så skumpigt så jag ställde mig i lätt sits tre sekunder innan hästarna framför fick fnatt hästen framför mig tvärstannade. Min pålle kände inte för att fortsätta rakt fram och bryta nacken mot en hästrumpa så han hoppade till höger, jag flög då till vänster.

Känns bara så sjukt osmidigt att ramla av från världens segaste häst! Men det var väl på tiden, sist jag ramlade av var över två år sedan tror jag. Nu blir det tårta nästa tisdag!


RSS 2.0