hasta en junio, chatos



Imorgon drar M & T till marsvinens hemland. I lördags var det utång deluxe och alla skötte sig prickfritt (utom 26-åringen i gänget som blev av med utslängd-från-krogen-oskulden). Idag sa vi hejdå. Ses i sommar igen. Så sjukt att alla planer som folk haft om utlandsresor och allt mellan himmel och jord inte längre är planer utan verklighet. Man kan fundera länge på det där. Men nu ska jag sova och ladda för ännu en dag i postens tecken. Biltemakatalogen, here I come.

hej alla fans

Ojojojo, swisch-swoosch-kabaam så var ännu en vecka förbi. Så vad har hänte denna veckan då? Ganska exakt ingenting. Förutom att jag köpte en riktig hållkäftenlänning idag. SÅ SNYGG. Och den skriker till mig "ANNA - Sluta äta chips" Så det ska väl bli kommande veckans mål. Ny måndag innebär nya tag, så för 27443430:e gången börjar jag imorgon sluta överkonsumera fett/socker/salt/snabba kolhydrater. Förresten köpte jag nyss nämnda klänning på carlings. Hur sjukt är inte det? Yes, det var veckans största händelse det.


hank moody forever



Måndagar... Skulle tränat ikväll. Men orkade inte. Så jag kollar på Californication istället. Sjukaste serien jag vet. Kanske bästa också. Kan inte sluta älska.

RSS 2.0