BRAZILIAN

Fy fan va jobbigt!!! Och fy fan va kul!!! Herregud vad svårt det var!!! Vad härligt det var att stå och skaka på rumpan (och övrigt daller) framför en spegel i en timme och vara helt normal!

Inga bleka och stela mellanmjölkssvenskar som inte riktigt vågar ta ut aerobicsstegen som den där galna tanten bredvid, utan bara tränar för att de ska komma i baddräkten nästa vecka när de ska till Mallis. Haha, mina kära vänner, det här måste upplevas live!

Vi hade Capoirea (?) en stund också, och som med det mesta var det 1000 gånger jobbigare än vad det ser ut att vara. Usch, jag vågar inte gå och lägga mig, efter den här typen av nöjen sägs det vara mördarträningsvärk i en vecka... 



TRÄNATRÄNATRÄNA

Nu kommer strax Sara & Bettan och hämtar upp mig med sin lilla söta bil och sen ska vi till Åkeshov och träna!Sara, vad hände med våran träningshöst egentligen? Haha, men en gång är bättre än ingen gång.

 Vi ska köra yoga och brasiliansk dans, som jag inte har den blekasta aning om vad det är. Det enda jag har hört är att det är jättekul, and fun works for me!


BUDBLOMMOR

När jag kom hem stod det en blombukett till min mor vid ytterdörren. Jag visste inte ens att folk budade blommor nu för tiden :O

Jag hade stora planer för den här dagen men jag ska nog bara ta en macka och kolla lite på That 70s show, as usual. Sen ska jag bara sitta inne och mysa och trycka in en miljon spanskaord i huvudet.


FÖRSTA ADVENT

Jag har myst med lussebulle och te framför nyaste avsnittet av One Tree Hill. Det är första advent idag, helt sjukt ju!!! På tisdag är det första december och snart är det lov och Sydafrika!!!! Till skillnad från min syster som är skitarg över att vi ska åka till Sydafrika (för hon hellre ville till New York och shoppa) är jag överlycklig att vi ska just dit. Tänk er safari, hur många gånger i livet får man chansen att åka på safari?! 
  
Som en sista ansträngning på året ska jag börja komma i tid och vad är då bättre dag att starta på än en måndag? Från och med nu lovar jag dyrt och heligt att jag ska åka bussen varje morgon och jag ska inte behöva springa till bussen en endaste dag (cykla är bara okej i absoluta nödfall).

Som avslutning på den här kvällen bjuder jag på en riktig goding från 1984.

Sleep tight sunshines!


FOLK (LÄS: KILLAR) SOM INTE IMPONERAR PÅ MIG:

De som hör av sig på fredagskvällen och skriver nåt så charmigt som "Yoo! Vad händer?" Eller "Hejhej, vad gör du?". Eftersom det har hänt ungefär noll gånger att jag har dragit med någon på fest för att den festraggar halv tio på en fredag så känns oddsen för att jag ska nappa ganska låga.
 
Förutom detta var min julhelg i Dalarna perfekt! Jag har ätit allt av vad man än kan tänka sig i julmatsväg. Det blev lite bulimitankar ett par gånger men det var helt klart värt det.

Nu sitter jag och lyssnar på en så ny låt som Kidz och tror jag ska ut träna lite. Det känns som ett bra slut på den här helgen.


GLÖGGPREMIÄR

Idrottsuppsatsen är klar och ustkriven och väskan är packad. Jag har packat för att vara borta i två veckor så förhoppnongsvis så fick jag med nåt vettigt.
   Mitt uppe i allt pysslande hanns det i alla fall med en liten paus så jag och KP glögg och åt lussebullar! :D Glöggen var äcklig och lussebullarna sega, men det gör inget för det här är bara början! Nu blir det många glöggkvällar här innan jag åker till Sydafrika. Jag kan knappt fatta att om en månad kanske jag sitter och spanar på ett lejon!! 
 
Vilket sammanhängande inlägg det är blev :p Dags att sova nu, eller för ungefär fyra timmar sen...


BUSY DAYS

Jag ligger efter mitt tidschema så nu gäller det att snabba på. Prio ett är idrottsuppsatsen och sen ska jag packa till vår lilla familjeweekend till Tällberg i helgen för att fira min mor. På lördagen är det en julmarknad i Leksand som hela stan är avstängd för och sen ska vi bara äta och må gott. Det ger jag 5 av 5 toasters!


TRANSIT

Jag har haft en skitdag idag och kommit fram till hur skönt det skulle vara om SL idiotförklarades offentligt så man fick en förklaring till varför ingen del av kommunaltrafiken funkar som den ska.
  Skulle ta svininfluensasprutan på eftermiddagen och åkte till Hässelby Gård, som knappt ens känns helt hundra på dagen, och tågade in där ensam på vårdcentralen. Men självklart så behövde man en underksrift från målsman om man kom själv, och självklart hade jag inte det. Så det vart ingen spruta idag. 
 
Åkte mot Spånga istället och åkte in till stan med kp. Vi käkade kebab och köpte present till våran mor som fyller år i helgen. Sen gick jag på teater med Litterära Gestaltningen och såg en pjäs på engelska som hette Transit. Den var väldigt annorlunda men väldigt cool och speciell. Åkte sen hem i regnet och nu ska jag snart gå och lägga mig och vakna till en bättre dag.

En bra sak var i alla fall att jag köpte en mucho fin väska och att det snart är helg. 


Hittade den här i Saras blogg, titta vad söta vi var på balen :)



 


SAKER JAG KOMMER GÖRA NÄR JAG FÅR BARN

Om det finns ett virus som är väldigt smittsamt och gör att man är totaldäckad i en vecka, och som man faktiskt kan dö av om man har otur, ska jag se till att mina barn blir vaccinerade. Inte för att alla deras kompisar blir det eller för att de ska sluta tjata om det eller jag ska slippa nån jobbig diskussion vi middagsbordet, utan för att jag faktiskt vill att mina barn ska minska risken att bli sjuka. Och då ska jag offra fem minuter av min lunch för att ringa till vårdcentralen, även fast jag har haft jättemycket på jobbet. Och om mina barn säger att de vill bli vaccinerade ska jag inte skälla ut dem och säga att de minsann kan fixa det själva, jag ska bli glad för att de faktiskt bryr sig. 
  Och ifall det visar sig att skolvaccinationen kommer dagen innan en helgresa vilket gör det väldigt olägligt att bli sjuk just den helgen ska det inte spela någon roll, för jag hade redan sett till så mina barn blev vaccinerade innan allmänheten.


TOPIC OF THE MONTH

Jag och Sara tog vår sedvanliga kvällspromenix runt Flysta. Jag älskar att gå omkring på kvällen med michelingubbeoutift och bara prata och titta in i alla mysiga hus. Vi hade inte träffats sen förra veckan så det var en massa grejer att prata om, om allt mellan hockey och Paradise Hotel. Paradise Hotel alltså... om man har sett en lite är det omöjligt att slita sig. Tänkte kolla första avsnittet nu ikväll, för jag har bara sett det andra, men jag hann inte... Hur går tiden alltid så fort på kvällen? Jag får väl planera in en timme för Jackie Rånardotter & co.

Btw, jag och kp var ute och joggade idag!!!!!

ESTOCOLMO

  Nu är jag hemma igen och sitter och myser i mina vackra, randiga pyjamasbyxor. Hemresan gick bra men självklart var det någon som tog min väska på Arlanda. Så där stod jag helt ensam vid rullbandet som en äkta amatör med en väska som var likadan som min men, men inte min. AHHHHHHHHH! 
  Tur jag har min far som sköter det administrativa, han sökte upp människan som hade min väska och sen bytte vi väskor på parkeringen till Danderyds kyrka. Två bilar på en mörk parkering, inget parkerande utan bara köra fram och öppna bagageluckorna och bära över en väska från en bil till en annan. Lite knarklangning över det hela, haha.

 Förutom lilla missödet med väskan och det lilla missödet med biljetten så har min helg varit världens mysigaste ♥
  Idag var vi på Marinmuseet och samlade lite kulturpoäng och tog en fika, och sen gick vi ännu mer runt stan. Karlskrona är verkligen fin stad, det känns som man går omkring på Östermalm hela tiden. Alla hus är gamla och välbevarade, med stora fönster och krusiduller och högt i tak och havsutsikt. I sommar ska jag dit och bada i havet och gå och äta glass på alla mysiga gator med min lilla Dessan bredvid mig :)


BLEKINGE!

Just nu sitter jag ensam i Dessans rum och knappar lite på datan. Det är bara jag och hennes gulliga lillebror hemma så nu blir det röj här! Vid två slutar Dessan jobba och då ska jag och hennes mamma åka och hämta henne på hennes arbete.

Det var på millimetern att jag kom på flyget igår eftersom vi, som alltid, har svårt att lyckas med de allra enklaste sakerna i våran familj. På nåt sätt stod min flygbiljett i pappas namn så det vart till att springa fram och tillbaka mellan olika diskar mellan olika surkärringar. Vi lyckades till slut få tag på en ny biljett som stod i mitt namn och jag checkade in tre sekunder innan inceckningen stängde. Det var i alla fall än jävla tur att pappa var med mig, han tänkte egentligen låta mig åka själv med flygbussen och det skulle inte varit en chans i helvetet att jag skulle kunnat fixa allt det där själv. Haha, vilket anticlimax om jag skulle fått tagit flygbussen tillbaka igen.

Dessan och hennes mamma mötte mig i Ronneby sen och så åkte vi hem hit och åt middag och resten av kvällen myste vi framför tvn med godis och rosé.
Det är så himla kul att träffas igen, det känns verkligen som vi träffades häromdagen! Hennes familj är sååå gullig och det är världens finaste lägenhet med minst tre meter i tag och mitt i city.

Nu ska jag byta om och sen ska slå på tvn och titta på längdskidvärldscupen som börjar om tre minter! Jag rotade igenom datan på jakt efter bilder från Malta (haha sorry!) och hittade en söt bild (och en massa som jag inte sett och en miljon där jag ser ut som en blek sumobrottare... )



HUR MÅNGA RUTOR GÖR DIG GLAD?

Jag har ingen aning om hur mycket man behöver när man ska bort en helg så jag har slängt ner lite av varje. Väskan är packad och chokladen (mintkrokant såklart!!) är inhandlad så nu är det bara hoppa in i bilen. Min kära far står och trampar i hallen och väntar på att få gasa mot Arlanda. Ikväll är jag i Blekinge :D

LITTERÄR GESTALTNING

Jag och Sofie gick direkt från provet till nästa lektion och nu sitter vi här och sitter av tiden. Just nu är stämningen långt ifrån på topp här eftersom enda chansen att vi kan få bättre betygän g är att vi skriver en riktigt smashing teater. Like that´s gonna happen ;p

ENGELSKA NATIONELLA IMORRN

På Blackan är vi ett halvår efter, så vi har nationella skrivprovet i engelska imorrn. Kul kul... Jag har läst igenom lite grammatik nu ikväll men ska jag vara ärlig känns det här provet inte som nån stor grej, jag suger på att skriva på engelska och det skulle inte gjort nån stor skillnad ifall jag skulle pluggat hela dagen eller kollat på One Tree Hill (som jag gjorde, hehe).
  Nu ikväll var hela familjen i Kista och shoppade träningskläder och annat på Stadium så nu är vi välklädda när vi ska ut och träna ;)

  Sista minutrarna av den här kvällen, alltså efter jag var på ridningen och efter jag var i Kista, har jag försökt packa lite till i helgen eftersom jag ska till Karlskrona och hälsa på Dessan! 
  Vi träffades sist på höstlovet, och eftersom jag är sämst på att prata i telefon och skriva på msn så har vi inte hörts så mycket sen dess, så det blir verkligen kul att träffas igen! Och det finns inget bättre än att komma bort hemifrån och se nåt nytt när allt är grått, blött och trist! :D Jag har aldrig någonsin varit i Blekinge och det ska verkligen bli roligt att se hur det ser ut. Kp har varit i Karlskrona när hon hälsat på en kompis hon träffade på sin språkresa (som också kommer från Karlskrona!) och hon säger att det är världens mysigaste stad så jag är very excited!  


I CAN CATCH THE MOON IN MY HAND

  Just nu är det lugnt här i stugan, jag lyssnar på musik och sitter och skriver lite på min idrottsuppsats. Det känns skönt att jag äntligen får skriva om nånting som verkligen intresserar mig! Som vanligt blir det otroligt oeffektivt när jag ska plugga men jag men jag är ändå stolt över att jag överhuvudtaget har börjat, det här ska inte vara inne förrän nästa fredag.
  Nu håller jag på och skriver om sömn och det är verkligen intressant hur lite man sover fast det är så viktigt. Jag är verkligen fascinerad över folk som sover 5-6 timmar per natt och ändå klarar av dagarna. Antagligen kan jag inte jämföra med mig själv, eftersom jag egentligen skulle behöva ha samma sovvanor som en treåring, men om jag inte sover runt åtta timmar funkar exakt ingenting :p
  
Jag bjuder på en riktig Anna-favorit också! Jag vet inte hur många gånger jag lyssnat på den här låten eller gått omkring och nynnat på den men den gör mig lika glad varje gång! 


SLAPPDAG

Just nu ligger jag och min systers skavfötters i soffan med en varsin dator i knät. Jag har flyttat mitt skrivbord till soffan så jag ska sitta här resten av dagen och plugga lite. Jag ♥ lediga torsdagar.


Dagens outfit: randig tröja och randiga pyjamasbyxor. Kolla noga så ser ni kp ;)

TEA FOR TWO

Jag lyckades övertala Sarisen att komma hit och ta en kvällsfika så det vart en liten mysig pratstund. Fast hon är den segaste person jag känner och fast hon alltid sätter sig så hon kan sitta och spana på nån skitsnygg kille på bussen (och så jag bara ser en gammal grå gubbe) så är hon min favoritperson ♥
   Alla borde ha nån man känner så väl att man glömmer att man är i samma rum och som man kan andas i luren på.


GUBBKVÄLL

Pappa och hans kompis (eller vad nu säger) ska äta surströmming i garaget ikväll. Uuuuuäääh. Om ni vill ta reda på ifall någon verkligen är från Jätmland kan ni kolla om de 1; äter surströmming och 2: ställer in stolar och bord i garaget och för att sitta där bland en miljon skruivmejslar och cyklar och äta. 
  Jag och kp körde på ett annat spår och käkade hälsotallrik som det så fint heter, eller man tog det som var närmast i skafferiet (bulgur) och äter det tillsammans med lite grönsaker och smörgåspålägg. SYnda bara att jag är sämst på att laga mat och att det blev gröt istället för bulgur...

Btw, mina kära läsare, jag tänkte verkligen ta lite bilder och lägga in på bloggen idag, men jag kom på att jag skulle fota min & klaras snabbfika när jag redan hade ätit upp min kladdkaka, så sket jag i det.


THERE'S ONLY ONE TREE HILL

Jag har suttit och kollat på One Tree Hill men efter en timme går det inte kolla på Megavideo längre så det slutade att jag kollade på en pytteliten ruta på rysk sida som säkert kommer ge min dator virus. Det är inte ens b, det är typ z. Idag är det alltså stora grejer jag dealar med, som ni märker.
 Nu ska jag gå ut och mata kaninerna och sen ta en varm dush innan jag slocknar. Jag bÖrjar klockan tio imorrn, med utvecklingssamtal, så det blir lite sovmorogon imorrn med, lovely! Som vanligt kommer jag köra på inte-säga-nåt-bara-nicka-taktiken, annars dra det lätt ut på tiden.... sådär en vecka eller två.

Sophia Bush 
Så jävla snygg!!!

G SOM I GODNATT

Jag har sovmorgon imorrn men som den pensionär jag är ska jag snart gå och lägga mig i alla fall. Sömn är underskattat!
 Glömde berätta för er att jag tror jag är efterbliven, att jag typ har en kromosom för lite eller att jag fick en miljon för få hjärnceller, åtmintone berövades jag på förmågan att passa tider. Imorse ringde Madde och väckte mig, jag fattade ingenting och fattade verkligen inte varför hon ringde mitt i natten men när jag kollade på klockan var den 8.03. Skitbra att jag försover mig enda dagen på veckan som jag inte fick försova mig, eftersom jag skulle hålla tal på första lektionen. Det löste sig till slut, och vi höll vårat fantastiskt fängslande tal om varför Pascal borde fått nobelpriset i Fysik på lektionen efter, men ändå. Imorrn vaknar jag till en dag där jag ska komma i tid. Sleep tight sunshines!


B SOM I BLONDARE

Jag har slingat håret ikväll (thanks lil sis!) och det vart skitbra!!! Det var första gången jag gjorde nåt med håret själv och jag var fetnervös innan, men det vart verkligen bra! Bilder kommer i framtiden, kanske imorrn, kanske i februari. Varför har jag aldrig gjort det här innan? :D


HAHAHAHAHA, KOM PÅ EN GREJ TILL

Alex sitter och förklarar hur mycket hon stör sig på en tjej i sin klass

- Hon är bara så himla töntig!! (vänder sig mot mig) Oj, förlåt mig Anna.

MMMMFRUKTSALLAD

Nu ligger jag i sängen och gosar med mitt duntäcke. Madde är fetbra och har skrivit klart vårat tal tills imorrn och jag ska bara röra mig härifrån för att borsta tänderna. Innan jag slockanr ska jag ha lite kvalitetstid såhär på sändagskvällen och titta på One Tree Hill och äta fruktsallad med melon (det var förmodligen extrapris på coop). Livet har sina goda stunder!

LUSSEBULLARNA HAR KOMMIT TILL SPÅNGA!

Jag har ätit lussebullar hela dagen och kommit fram till att jag kommer dö med ett BMI på 60.

Nu ska jag skriva klart ett argumenterande tal för att Pascal ska få nobelpriset i fysik. Roligt va? Sen ska jag tvätta håret och efter det lägga mig i min säng och dö av utmattning.

Ps: Om man har ett stort diadem i håret märks det inte att det är så smutsigt att det har ändrat färg eftersom alla tänker antingen Åh! Fan va snyggt!! eller Uhhh!! Fy fan va fult!. Ingen tänker: Hon har inte tvättat håret på ett år.

Ps 2: Ida ska gå massagekurs och jag ska bli hennes provelev = jag är lycklig!

Ps 3: När jag och Sara åt på Ciao Ciao igår fick vi pizzor som var stora hjärtan!

Ps 4: Jag gallskrek i en biosalong igår när jag kollade på Flickan som lekte med elden (se den!!!).





SARA & VEGA

Nu är jag hemma hos Sara och leker med hennes lilla barnvaktsbarns Vega. Världens sötaste barn!! Hon höll på att prova klackskor förut och hade en liten modevisning för oss, så söt!

JÓVENES

 Jag sitter och försöker plugga lite spanska, men som vanligt går det inge vidare. Ska trycka in en massa glosor i huvudet och minnas dem tills imorrn så jag har en del kvar att göra. Sen är det matte och en miljon andra grejer men det blir en annan dag, ingen stress är inte.

  Min dag har annars inte varit så intressant förutom att jag höll på att åka av två gånger på ridningen idag, på Mistral liksom!! Önskar verkligen att någon kunde filmat för jag skulle verkligen vilja se vad som hände. Hörde sen av de andra att han bröt av på väg mot ett hinder och hoppade över fyra travbommar i ett språng istället och bara llmänst skuttade omrkgin med mig desperat hängandes kvar, vet inte riktigt hur jag höll mig fast. Haha, jag är helt enkelt född till att vara den smidiga!

  Nu ska jag ta en kvällsfika, för min syster tycker det är så himla kul att baka så hon har gjort blåbärsmuffins! Din dröm - min vardag ;)

LILLÖRDAG

Mördardag i idag med skola från 8.20 till 16.15, men som tur är lyckades jag överleva dagen. Eftersom jag missatde That´s 70s show kollade jag på Scrubs istället. Inte alls likt mig men inte helt fel faktiskt. Nu ska jag äta middag sen ska jag inte till stan och ta en kvällsfika med Alex & Minna. Mysig lillördag det här!


♥ ♥ ♥


TRÄNINGSVERKSTISDAG

 Vi hade styrketester på idrotten igår så idag har jag stapplat fram som en åttiofemåring. Nu börjar det kännas lite bättre, men imorse var det ju ett helvete när jag nästan behövde ta tag i sängkanten för att vända på mig. Haha, en bra sak är att jag upptäckt muskler som jag knappt visste jag hade, till exempel mellan revbenen.
  Förutom grova problem med att gå i trappor har dagen flytit på bra, två lektioner i skolan varav en där jag lyckades snacka till mig ett mvg. Sen åkte jag raka vägen hem och tittade på That´t 70´s show, kärlek! Michael Kelso gör mig så lycklig! Cyklade iväg till stallet efteråt (jag hatar att ha en busstid att passa...) och red lilla Mistral som vanligt. Ridningen gick bra idag, ÄNTLIGEN!!!! Så underbart när saker och ting plötligt fungerar igen!!

Nu ska jag träna lite på min engelskaglosor jag ska kunna som ett rinnande vatten imorrn på mitt booktalk med ökända GUC


I ♥ LEVERPASTEJ

Jag har precis varit ute med Sara och promenerat runt Spånga. Det är verkligen skönt att ta en kvällspromenad och bara gå och prata och varva ner. Nu ska jag bara äta upp min leverpastejmacka och sen ska jag sussa. Finns det nåt bättre än leverpastej & smörgåsgurka? Nä, skulle inte tro det.

 + =  


RUNNING BACK THROUGH THE FIRE WHEN THERE'S NOTHING LEFT TO SAVE

Tro det eller ej, men jag har pluggat matte ikväll så nu ligger jag bara ett uppslag efter. Sug på den ni! Nu ska jag försöka komma in i mitt pluggflow igen och göra lite nytta en kväll som denna.
  Mor och far är på coopan så snart kommer det finnas mat hemma = LYCKA!

(Jag ser ut som en vitryss, jag vet... )


HOLA CHATOS

Herregud vad mycket jag har bloggat den här helgen... jag beklagar, mina elva läsare.

Idag var och är det ju fars dag, så dagen till ära firade vi Kp (den äldre alltså) med middag på Bishop Arms i Sundbyberg. Vem fan går ut och äter i Sumpan? frågar ni er säkert er själva. Och självklart, mina kära läsare, ska jag svara på frågan. Förutom familjen Petterson så var det ganska exakt en person, som satt i baren och drack en öl. Förutom att det var stendött så var det asmysigt och goooood mat! 
  Annars har min söndag ägnats åt att sälja tårtor till alla Spångas tusen jävla familjer som skulle fira fars dag idag. Det var fullt ös med andra ord, Spånga Konditori är där man hänger, jao.

Så jag känner mig inte överdrivet pigg just nu. Igårkväll var jag ju dessutom ute på äventyr så det kommer bli heavenly att sova. Alex hade tjejmiddag hemma hos sig och hon bodde verkligen hur mysigt som helst! Vi körde tequilarace med Minnas 60%-iga vodka från Spanien och dansade och sånt. Tror dock att flaskan var felmärkt och att det egentligen skulle stått 6.0%, annars borde jag däckat i en garderob fler gången om. Men det var i alla fall skitmysigt! Lyckades självklart bli ett sånt där stackars-tjej-fall,-ska-vi-gå-fram-och-säga-nåt? på bussen från Fridhemsplan mot Alex när jag missade min hållplats på och inte gick av vid sluthållplatsen för jag inte fattade att det var slutet, fastän alla andra gick av och hela bussen släcktes ned. Som tur var var det en vänlig själ som offrade sig och gick fram och knackade mig på axeln och snällt förklarade att bussen inte åkte längre.


(Face caused by lemon)


ÅRETS SOLIGASTE DAG

Den här lördagen har jag än så länge ätit blåbärssmoothie och spelat badminton med Calle och Filip. Nu sitter jag med turban på huvudet och ska försöka plugga lite engelska. Efter det måste jag en sväng till Vällingby och sen ikväll är det tjejmiddag hemma hos Alex! Trevligt trevligt!


MILLION DOLLAR BABY

Jag har haft en lugn och skön klassisk fredagskväll, ätit meze och tittat på Million Dollar Baby med Kp och Liten. Om ni inte har sett den; se den!!! Jag kommer aldrig någonsin se den igen, men det är en av de absolut bästa filmer jag sett!! En sån man kommer gå omkring och tänka på i evigheter.
  Nu ska jag försöka få nåt annat i tankarna och kolla på ett avsnitt How I met your mother innan jag somnar. Inatt ska jag bli helt frisk en gång för alla. Och njuta av att inte behöva vingla hem i regnet utan bara gosa in mig ännu djupare i duntäcket.


THURSDAY NIGHT FEVER

Kvällen blev riktigt vild som vanligt - jag har spelat Vem vill bli miljonär på amerikanska och kännt mig allmänt seg. Sådär man gör när det nyss har varit lov och det är oändligt långt till nästa, det regnar och är en halv grad varmt ute och man har en miljon grejer somär viktigare att göra än att tex spela Vem vill bli miljonär. Jag har dock lärt mig ett nytt ord ikväl; Brine, som betyder saltlake på engelska. Så sammanfattar jag min torsdagskväll.


En evighet sen! (Det var högt som satan, mycket högre än vad det ser ut att vara)

BLEKINGE OM TVÅ VECKOR!

Den här vcekan måste gå till världShistorien som den lugnaste skolveckan någonsin; måndag och tisdag skola till lunch och idag hade jag en lektion. NICE! Jag och Filip spelade badminton sen efter skolan och trots tappert kämpande vann jag båda matcherna :D Resten av dagen har jag mest bara chillat, kollat lite på Ballar av stål och How I met your mother och sånt där.
  Ikväll har jag bokat biljetter till Karlskrona om två veckor. Äntligen!!!! Det ska bli så kul att åka ner och hälsa på min roomie, och se nåt helt nytt, jag har aldrig någonsin varit i Blekinge!! 
  Fröken Ehlers var förbi en väng här på kvällskvisten också och det var kul att träffa henne, det var faktiskt ett tag sen sen sist. Det blir ju så när golk åker till Usa....

Nu ska jag nog snart sova och vakna upp till ännu en otroligt krävande skoldag som börjar halv ett. Sov gott & dröm sött!

Haha underbart!


LIVE ON THE WATER SIDE OF LIFE

Nu är det dags att lätta på hjärtat här i bloggen. Som lite bakgrundsfakta gick jag förbi fyra viktiga affärsmän som drack cola till lunchen idag. Och för mig är det uuuääähhh att dricka sånt till maten, men det är förklarligt om man är köper en meny på donken där det, som jag förstått det, är en oskriven regel att drick cola till, och det skulle vara okej om man är åtta år och ska få det lite extra speciellt under midsommarlunchen, och det kan vara okej om man är ung - men det är inte okej om man är 40 år gammal. Det är bara bluuäää och mobbat.


AHHHHHHHHHHIYYYYYYYYYAAAAAA

Just nu vill jag: springa, hoppa, klättra, rida, åka skidor, spela badminton, bodypumpa, dansa, spela fotboll, boxas, spela innebandy, volleyboll, handboll, basket, hoppa trampett, simma eller vad som helst där man kan ta i!!!!!
  En vecka i soffan och den helgs förkylning är inte bra för mig, just nu finns bara en överladdad geléklump. Gissa om jag är taggad till ridningen imorrn? Jag och mor har vart på Hööks ikväll dessutom, så nu har jag sprillans nya ridskor+chaps att sätta på fötterna! NICE!


DO THE MATH

Jag slutade tolv idag vilket är helt perfekt för en riktigt härlig pluggdag. Kommer hem, ska bara chilla lite och sen plugga mellan ett och tre, hamnar i soffan och kollar klart på säsong 2 av Gossip Girl. Tar en kopp kaffe, rycker tag i mig själv, drar på mig mysbyxor och sätter mig vid skrivbordet och ska plugga mellan halv fyra och halv sex istället. Läser igenom första sidan av femtio miljoner i matten, tycker jag förjtänar en liten paus och slår på datan. Splended, och nu sitter jag och kollar på hus på Hemnet. Nöden har fanemej ingen lag om man vill hålla sig sysselsatt av allt utom studier, sen när blev jag liksom intresserad av hemnet?

Jag får ta tag i mitt liv ikväll i stället, denna satsning på skolan ska inte få en chans i världen att komma av sig (mer än den redan gjort dvs). Som ett steg i rätt riktning så har införskaffade jag mig igår ett pennskrin och nu ska jag alltid ha pennor med mig till lektioner. Ett annat steg i rätt riktning är att jag läst klart min engelskabok som inte ska vara färdig förrän onsdag nästa vecka. Det var dock bara lite flyt eftersom jag trodde det var den här veckan det skulle vara klart, still, miracles do happen!
 

GE MIG VINTER!!!!!!

Det finns femhenudraelva anledningar till att jag inte kommer bo i Stockholm när jag är vuxen, några av dem är att från oktober till februari är det beckmörkt, blött och blåsigt.


SÖNDAGSMIDDAG

Jag och kp ska snart ha söndagsmiddag, dvs hon och jag ska knata ner till Spånga och käka yakuniku.

By the way tycker jag Göteborg skulle vunnit allsvenskan, Tobias Hysén är snygg som fan och sånt är värt en guldpeng.


LAST DAY OF FREEDOM

 Skola imorrn... Skitkul.... En bra sak är alla fall att Ikea Barkarby har öppet till klockan 20.00 varje dag numera! Haha, skämt åsido. Den rikigt bra saken är att jag är på väg att bli en liten aning mindre dunderförkyld. Ni skulle bara veta hur mycket jag kämpade med att inte säga ord som innehäll "N" igår. Jag lyckades i alla fall sova mycket i natt, körde i öronpropparna i öronen och slocknade vid tio igår. Vaknade en timme senare att nån som inte ens visste vem jag är ringde och väckte mig, jävligt onödigt fyllesamtal. 
  Nu ska jag lägga in en focaccia som jag tog hem från arbetet igår i grillen (läs: våffeljärnet) och fixa lite lunch. Sen ska jag kanske cykla iväg till stallet och kolla på tävlingarna som är där i helgen. Fast det känns lite väl ambitiöst just för tillfället, så vi får väl se om jag orkar eller bangar.
 

RSS 2.0