sommar



Försäljningen i Vaxholm går vidare utan speciellt bra resultat men jag gillar det ändå. Såg Tiger Woods ex-fru och Börja Salming och känner mig nu ännu lite coolare än jag är i vanliga fall. Sen käkade jag mat i solen med Korvin (som man ser på bilden) och Sara Ehlers (som fotade). 

länge leve sommarjobben

Nu är jag hemma igen från en midsommarhelg med 8 plusgrader och regn. Allt är som det ska va alltså.

Den här veckan är det arbete som gäller och eftersom Mr Boss bestämde sig för att flytta min arbetsplats från city till Vaxholm är mitt liv lite av ett skämt. Jag bor alltså i Spånga och jobbar i Vaxholm, tidsmässigt skulle det gå fortare att ta sig till Eskilstuna och jobba där varje dag. Men förutom att det tar en stund till arbetet är livet ganska bra. Vaxholm är ljuvligt och tusen gånger mysigare än City. Idag har jag bränt riktigt snyggt och har jag inget på mig är det inte svårt att se vart min svarta (jävligt varma) Svd-tröja har suttit. Min arbetskamrat har fyra barn och fick sitt första när hon var 18. Sånt är coolt. Ikväll sprang jag för första gången på en månad. På lördag åker vi till Palma. Fem av fem!

hejdå sthlm





Mot ljuset, luften och midsommarfirande där barnen har mössa och vantar på sig.


+65

Orkar inte med att jag är så trött. Men jag säger bara en sak: sova. Ikväll ska jag packa inför en midsommar uppe i myggland och läsa ut min svinbra bok. Och fira att jag varken fått sparken idag, igår eller förrgår. Dessutom har jag inte nässprejat en endaste gång idag, det finns mycket värt att fira med andra ord.


Som att hålla det hårdaste man kan i något som redan är förlorat


Nytt pass - checkcheck

Så var måndagen förbi också. Jag har haft måndagsbaksmälla och i och med detta enorma svårigheter med att hålla huvudet uppe. Försökte betala på Akademiebokhandel med ett biopresentkort och åt kebab, idag igen, fastän jag skulle börja äta spenat och morötter den här veckan. Satt tre timmar på polisstationen i Solna och närmsta fem åren kommer mitt ansikte utåt mot världen vara ett sömnlöst offer med underbett och stripigt hår. Passbild när det är som bäst. 
 På vägen hemåkte jag och far förbi Marabouparken. Det var som att kliva in i en saga. Åk dit!


Söndag

Idag har jag druckit mitt livs mest kostsamma kopp te (47 kr!!!!!!!!!!!!!) och ätit mitt livs största bulle. Också kollat på Vänner och bestämt mig för att bli frisk fort som fan. Och bestämt mig för att inte spendera ett öre till på alkohol närmsta veckorna. Jag vill inte ens veta hur många tusen jag har druckit upp senaste månaderna. Nu ska jag istället tjäna pengar och sluta äta två varmkorvar och en pizza under en och samma dag.
 Samt ägna mig mer åt den här typen av aktiviteter:






Tillägnad Minna och Alexandra



I can be the syrup, she can be my waffle.

in the summer time when the weather is fine

Jag har tappat bort mitt pass. Känns som att det ligger rätt framför näsan på mig men jag lyckas ändå inte se det. Nu har jag precis förslustanmält det (och pratade med världens trevligaste man som bad om ursäkt för att jag hade fått vänta i telefonen, är det inte lite mer jag som borde be om ursäkt för att jag tappat bort den viktigaste identiteshandlingen av alla?). Imorrn ska jag göra nytt och sen är det bara hoppas det hinner komma innan vi åker till Palma. Jag känner lite att stå på Palmas flygplats och inte få komma in i landet är sådant jag kan göra senare i livet. 

Annars då? Det hällregnar och jag tycker det är underbart. I vanliga fall hatar jag allt väder som inte är solsken så det är lite skumt. Igår jobbade jag på Söderstadion och såg en kvinna fria till sin blivande man inför sju tusen personer. Jag stog som en riktig tönt med knallgul väst och försökte göra allt för att inte börja gråta. Sen efter åkte jag in till stan och mötte mitt crew (Minna, Ebba, Timmy, Måns och Alex) och hamnade på Rikards 20-årsfest och sen skulle vi ut men det slutade med att vi blev nekade på varenda ställe. Nice. Missade sen fitt-117 men sprang in i lite klassisar så det gjorde inte så mycket. 

Nu ska jag plugga teori och sen gå på dejt med Minnali.    

night life

Kristjana lämnade precis byggnaden. Vi kollade på 127 timmar och drack te. Seriöst bästa filmen!!!! Jag känner mig helt omskakad.
  Bra slut på en fin arbetsvecka. Innan det after work:ade jag med muffins och Mimmie efter jobbet (vuxenpoäng). Jag tror jag börjar bli social igen och det känns mycket fint att vara back in the game. Det ska såklart firas med att sova. Stockholms nattliv kan slänga sig i väggen, inget lockar så som min säng.


arbetande kvinna

Arbetstimmarna tar på krafterna mer än jag någonsin skulle kunnar ana. Hejdå spontanutgångar, fikakvällar och nattbad och hejhej dunderförkylning och sömnbehov grande. Nästa vecka tar jag tag i livet, karriären, körkortet och löpningen. Daller daller. Tar tag i min sociala situation gör jag redan imorgon. Jag  behöver mänslig närvaro från andra än min familj och är mer än vidöppen för med prat om allt annat än Svenska Dagbladets prenumerationserbjudande.


first days of the rest of our lives

Så sanslöst knäppt att kunna ligga i soffan och kolla på Entourage en hel vardagskväll. Gillar det starkt och det är exakt vad jag ska göra nu.
 Har vart i stallet ikväll också. Och gallopperat barbacka i regn. Livet. Lycka. Hur ska jag klara mig utan hästarna?
 Innan dess helt okej dag på jobbet idag. Igår var en väldigt kass dag och var halft sövertygad om att jag skulle få sparken. Så känns det inte nu, jag vann en biobiljett på en säljtävling idag och ska på utbildning imorrn. men vad vet man, säljjobb är väl inte direkt yrket med bäst rykte. 
 På tal om Entourage har den serien inte alls levt upp till mina förväntningar. Långt ifrån en fempoängare.


(Mina cupcakes som min granne hade gjort till studenten var solklara fempoängare)


Det är nu det börjar



Den här filmen är mina senaste tre år på fyra minuter. Det finaste jag sett på länge-länge-länge.

Och där var studentfirandet över

Japp. Imorrn börjar jag arbeta och det skulle helt klart varit mycket skönt med ett par chilldagar till. Men det ska också, helt klart, bli ljuvligt med pengar.

Igår var det studentfest XXL hemma hos Michelle och vilken jäkla kväll!!! Idag har dessvärre baksmällan från helvetet varit med mig. Kan vara så att tre dagars alkoholkonsumtion gör sitt.


Bästa bilden!


Plötsligt hände det



Gårdagen var magisk. Precis så som bara studenten kan vara. Idag har jag varit på Minnas utspring, flak och mottagning och återupplevt allt. Nu är det enda jag känner trötthet.

Mina allra finaste hjärtan












Åh vad jag önskar att jag fick dela morgondagen med er.

Stockholm by Night



Gubbskivan igår, även kallat 300 kr för skolans kycklinggryta. Men trevligt alla fall! Sen öl i Kristineberg med klassen och där satt jag, Victor och Filip kvar till strax innan solen gick upp.
 Att gå barfota hem från Vällingby och se dagens första solstrålar måste vara det som kallas livet.


Nationaldagen

Dessa dagar. Idag har jag tränat, jobbat på brännan (helt utan resultat, desvärre) och badat med Sara och Karin i Rålis och sen badat utejacuzzi i tre timmar med Klara, Linnea och Karolina. Planerat torsdagen och snackat skit. Hur kan man inte älska? Imorgon är det Gubbskiva och på torsdag student. Galet.

postsecret.com



Gårdagens arbetsplats:


Avicii
Summerburst

13 (!) timmars jobb på Summerburst, med fem timmars sömn i bagaget, är bland det köttigaste jag gjort på länge. But still worth it. Att se David Guetta få hela Stadion vibrera var magiskt.  

Godmorning sunshines!

Jag äter gröt och laddar för en dag i svarta jeans och svart t-shirt. Igår och idag är det mer svd-provjobb som gäller. Fortfarande svårt som fan men jag lyckades sälja tre prenumerationer igår, jag är på gång nu. Hade kanske gått ännu bättre om jag inte hade gått ut och sovit på Minnas soffa kvällen innan. Alltså borde idag gå som på räls, eftersom jag både var hemma igår och sov hemma inatt. Frågan är bara om det kommer bli någonting kvar av mig i värmen, förutom en pöl med en svart keps. Måste det bli för ikväll är det tjejmiddag och sen utgång som står på schemat. Life is good!

RSS 2.0