VAL D'ISERE



Om 11 timmar går planet. Hejdå Sverige!

Kommer sakna dig frugan ♥

HALVPACKAD



Jag och min far har haft fredagsyakunikimiddag och nu ligger vi och slappar i soffan samtidigt som jag förbereder mig för att gå ut i garaget och hämta in min hjälm. Bestämde nyss vilka skidglasögon jag ska ta med så nu är en grej borta från packlistan. Om 24 timmar är jag i Frankrike! Wihooo!

FALLING IN LOVE WITH YOUR FAVOURITE SONG



Packningen börjar ta sig här hemma och nu ska jag dra nåt gammalt över huvudet och en fet dunjacka på det och knata iväg till Sara. Jag hatar hejdå:n.

HAVRE


 
Jag har köpt 3 kilo havregryn och dragit fram alla kläder jag kan tänkas behöva för en vecka í Frankrike. Har vart i stallet också och det det skitbra. Life's a nice bitch today!

AP GOES NOKIA

Åh vilken bra dag jag har haft! Jag har bara skrattat åt allt och inget hela dagen. Fick uppleva vilken fantastiskt härlig lägstanivå SL har, men jag är immun mot SLs krångel så jag brydde mig knappt om att jag fick vänta en timme på ersättningsbuss för att åka fem minuter.

Tog en fika med Sara och Alex på kvällskvisten och fyllde min kropp med massa kärlek. Jag önskar verkligen att alla skulle ha några såna personer i sitt liv ♥

Idag kom min nya mobil också - byebye SonyEriksson. Så fin och ny! Nu ska jag pula lite på alla inställningar och försöka få tag på alla mina nära och käras nummer som är innebrända i min gamla stendöda mobil.





MOM, DAD. THIS IS BOB. HE'S 97 AND RICH. WE LOVE EACH OTHER.

Jag sitter och snackar med frugan på facebookchatten och inser att vägen till en skilsmässa är lång men börjar med att man pratar med varandra via facebook. Hehe.

Idag kom jag och tänka på Jersey sommaren 07. Världens vackraste plats! Nån gångs ska jag åka dit igen och lära mig surfa på riktigt.

Vodka rasperry (eller nåt sånt)

surfing!

Solnednången

Titta vad liten!



HOLA CHATOS

Skippade provet idag och skippar resten av skoldagen också, SL it still is... Så nu ska jag överge mina pyjamasbyxor och sen försöka ta mig ut i sibiriska värmen. Efter det är min plan för dagen att plugga. Like that's gonna happen


GUUUUUUUUUULD!

GULD GULD GULD!!!! Snart kommer tårarna här, inget tvivel om den saken. Fy fan vad grymma dom är och fy fan va kul det är när hela svt sitter och grinar. Hahahah fy fan jag kommer få hjärtproblem på grund av OS.


SYSKON PÅ KÖPET

Just nu sitter jag och kollar på Melodifestivalen och snackar skit om allt mellan himmel och jord med Klara och Linnea. En av ganska få saker jag älskar med familjen Petterson är att det syskon på köpet som gäller (och det är nånting vi kör stenhårt på), så därför sitter jag och myser med min syster och hennes bästa kompis. 5 av 5 toasters




SILVER, OCH JAG RAMLADE ALLA FALL INTE AV EN STRUTS

Har precis kollat klart 15 km skiathlon och jag blir så lycklig när det går bra för Sverige!! Satt och kollade på reprisen från när Anja Pärson fick sin medalj idag och tårarna bara rann. Jag kan inte låta bli när jag ser någon som är helt överlycklig, då sitter jag med en kudde i knät och storbölar. Det händer hundra gånger oftare att jag gråter när jag är glad eller ser någon annan som är glad än när jag är ledsen, men idag kan jag kanske på skylla lite på min hjärnskakning också. 

  Det känns fortfarande lite konstigt att jag var på akuten hela kvällen igår. Förutom när jag blev biten av en igelkotte när jag var typ åtta (jag är väldigt smidig person) år har jag aldrig gjort illa mig så att jag behövt sitta på akuten. Usch alltså... Det värsta är att jag bara kommer ihåg smågrejer från igår och resten av kvällen är helt borta. En sak jag minns speciellt är att jag försökte komma på vad det var för datum och när jag hade suttit och klurat på det en bra stund kom jag fram till att det var den 7 februari och att det inte var den här helgen jag skulle till Frankrike. Jag måste verkligen ha landat på huvudet... Nu tackar alla gudar som finns att jag inte bröt handleden eller något sånt, för då hade jag nog brutit ihop.


SMART GUZZEN

Min torsdag avslutades med att jag ramlade av en liten pluttponny och fick tillbringa hela kvällen på akuten med hjärnskakning och fet minneslucka. Tappade även mobilen ner i ljushallen på dagen så den är för tillfället helt kaiko. 

0 av 5 toasters


KULLIV.SE

Måndag: Skola, plugga fysik, frissan, träna
Tisdag: Skola, stallet, plugga fysik
Onsdag: Skola (8-17!!!!), stallet, plugga fysik
Torsdag: Skola (fysikprov!!), plugga matte, stallet, plugga matte
Fredag: Skola, Köpa mobil? Göra något socialt? Dö?
Lördag: Jobba, plugga matte
Söndag: Jobba, plugga matte
Måndag morgon: Matteprov

Saker jag behöver just nu: Sommar, lov, mat, socker, salt, fett, umgås med nån annan än min fysikbok, energi, en säng, ett liv och ett stopp i tiden på ungefär en vecka


CUT CUT CUT

  

Klippa mycket vs Klippa lite?

VALENTINE´S DAY

Jag, mamma och Klara firade alla hjärtans dag med att äta middag på Pronto och drömma om att vi bodde i Birkastan. Nu sitter jag och pluggar språkhistoria. Kulhetsfaktor 100.

För er mina kära läsare så kan jag även berätta att Bomis nyss lärde mig en ny gubbe, QQ som betyder två gråtande ögon. Kulhetsfaktor 105.


Nästan såhär kul alltså ;-)

SKIDSKYTTEEEEE

Min dag har varit tuff, storstaden är fan ingenting för mig, no doubt.... Jag kommer bosätta mig långt ute på landet och bara ha på mig ridkläder alternativt underställ. Sexy? YES. Kom hem och totraldäckade och åt sen middag med mor och syster när jag vaknat. Efter det tittade jag och Kp på LA Gigolo, som jag trodde skulle vara skitbra men som sög stort och brett. Orkade inte ens dregla över Ashtob Kutcher för allt var bara för grovt. Nu sitter jag och försöker peppa Nelli som ligger och sover på mitt skrivbord, snart bröjar skidskyttet!!!

 Och jaa, det är skitkul att jag sitter på mitt eget rum och funderar på att spränga en atombomb så att min kanin och/eller min katt vaknar och kan sitta med mig och se när Sverige snart vinner guld!!!

Nu ska jag tröstäta en apelsin.


"JAG HAR STRING IDAG SÅ JAG FRYSER OM SKINKORNA"

Godmorgon världen! Idag är första lördagen på evigheter jag är hemma och inte jobbar = lycka! Idag ska jag in till stan för första gången på en ännu större evighet och det blir stort.

Igår skulle jag och Sara ha vildmarksväll och grilla bananer med choklad i, sitta vid elden och kolla på film. hon somnade efter fem minuter och vaknade igen klockan ett och då hade jag hunnit grilla bananer som vart helt oätliga och kollat klart på Bridget Jones Dagbok och Erin Brokovic. Kul med sällskap...!


IF YOU SNOOZE YOU LOSE

Min dag: skolan, ganska vanlig dag (hinner med bussen!!). Kommer hem, inga nycklar, åker till min systers skola och hämtar nycklar, går hem till Kristjana, blir gödd med tårta, går hem, äter, åker till stallet, rider Jack (!), vi hoppar = kuuuul!, åker hem, äter igen, åker in till stan och hinner med pendeltåget med 2 millimeters mariginal, tar en liten fika med Ebba, Minna och Alex, åker hem och hinner med pendeltåget med 3 millimeters marginal.

Nu ska jag krypa ur mitt varma täcke och ta ur mina linser innan jag går i dvala.

Om två veckor åker vi till Alperna!!!



ABRUDANS

Nu sitter jag hemma hos familjen Abrudan och leker med Kristjanas webcam. Hann med bussen idag för första gången på typ tre veckor. NICE! Glömde dock nycklar så jag var utelåst i kylan ändå tills jag kom på att jag kunde gå hit. Nu ska jag äta tårta och min marsipanros som jag fick :-)


TJOCKHOLMEN

Nu ska jag och Klara ha lite kavlitetstid och krypa upp vid brasan, äta kladdkaka och kolla på One Tree Hill. Om nån undrar: mitt liv består av att äta och kolla på serier, vad annars?


ZZZZZZZZZZZZ

   Idag red jag för första gången på två veckor, i två timmar dessutom. Nu är jag helt slut och ska bara borsta tänderna innan jag däckar. Jag kommer ha fet träningsvärk imorrn, nån som vill komma inatt och installera en lyftkran som kan få mig upp ur sängen imorrn?
  




3 SAKER JAG INTE REKOMMENDERAR ER ATT GÖRA

- Äta massor med tacoships och salsa på tom mage
- Låta sig övertygas av "snyggspegeln" i mitt & Klaras badrum där man ser skitsnygg ut när man i själv verket ser ut som ett spöke
- Tappa en specialbeställd smörgåstårta mitt framför ögonen på en kund

PASTA

Jag har precis lagat världens godaste pasta och nu sitter jag och äter här i min ensamhet.  Som ni kanske förstår är vi lediga och jag har amibtiösdag och ska bara göra duktiga saker, tex plugga och laga en riktig lunch istället för typ fil och flingor. Än så länge rullar det på förutom att jag nyss skar mig i fingret på baksidan av en kniv så min gaffel är helt blodig. Synd bara att jag känner mig själv så väl att jag kommer ligga och sova i soffan om en halvtimme.


Har haft den här på hjärnan sen OC igår.


HAHAHAHA

Sara och Thomas sitter och diskuterar en bild

S: Kolla mig på den här bilden
T: Vadå?
S: Ser du inte min arm?
T: Nä, jag ser inget
S: Haha, fy fan vilken bild alLtså
T: Jaha! TJOCKARMEN!!!

Vart haffade jag er nånstans? Så jävla underbara :D

OC

Jag har precis ätit världens godaste pasta Carbonara som min syster med matlagningsgenen gjorde och nu ska jag kila iväg till Thomas och kolla på OC resten av kvällen. Nälstahäng = fem av fem toasters


SÖNDAGSKVÄLLARNA PÅ FACEBOOK

I vår familj existerar för närvarande inte "Jag förstår inte alla som lägger upp bilder och hela sitt liv på facebook!", det enda som existerar är "Kan du hjälpa mig och ladda upp bilder? Facebook har hängt sig". Haha, min far är kul ibland, men det är ju på facebook man hänger sista stunden på helgen.
 
För övrigt var min söndag, för alla intresserade, ganska vanlig, jobbade på dagen och sen tog jag en kall promenad med Kristjana och snackade allmänt skit om allt och alla. Svängde sen förbi Ehlers och kollade på blåsningen och drack Saras alldeles egnkomponerade drink med strössel i. Hahah! Jag hoppas du vet hur mycket jag älskar dig fastän ingen normal människa häller i strössel i nån dricka.





GOD HATES US ALL

Jag är helt tom på allt just nu. Jag gråter fortfarande fastän mina tårar borde tagit slut för länge sen. Det känns bara så jävla obskrivligt, allting. Ingenting kommer bli som vanligt igen och jag kan inte förstå varför ni får ta allt. Ni har kämpat tillräckligt, det var eran tid som skulle komma nu. Jag tänker på dig hjärtat, hela tiden. På nåt sätt kommer allting ordna sig, jag vet inte hur men det måste det. ♥


RIMMAR RASMUS PÅ HASCH?

Jag beklagar att jag inte hann skriva nåt här igår, mina kära läsare, så jag skriver lite nu istället.

Just nu mår jag exakt som jag förtjänar och sitter och dricker vätskeersättning för att ändra på det. Fy fan alltså... Men förutom hur jag mår nu och att jag drack typ hur mycket som helst hade jag en trevlig fredagskväll. Jag, frugan, Måns och Bomis var på black party hos Minna, självklart svartklädda ;) NICE! 

Nu ska jag ner och käka lite och sen blir det att sälja tårtor, idag igen... Men men, cash is king.


I ♥ U


EN SANN ANNA LÄR SIG INTE

Ikväll tänkte jag vi tar en titt på ett par av mina en miljon modemissar. Som ni kanske lärt er har jag ingen riktig känsla för vad som passar till vad och vid vilket tillfälle, och dessvärre lär jag mig aldrig. Alldeles för få säger till och dom som säger till (Sara, Klara) gör det alltid efteråt och sen skrattar dom åt det i ett halvår. Men, i alla fall, ENJOY!


KLASSIKERNS
Har inofficiellt blivit en klassiker och skrattas åt än idag. 
Jag tänkte; jeans - snyggt, skjorta - snyggt, mysmunktröja - skönt och gör att det inte ser så seriöst ut, joggingskor - ser sportigt och somrigt ut.
Resten av Sverige, inklusive älgen på bilden tänkte: Vad fan har hon satt på sig?


KOMMER ALDRIG MER ANVÄNDAS
Jag tänkte: Korall är fint! Och det gör inget att det är januari och jag är blek som ett spöke, och det gör inget att axlarna ser ut som en varsin tennisboll, jag köper två! Så jag köpte en korall och en knallblå.
Resten av Sverige tänkte: Men hon gick ju faktiskt på smärtstillande när hon köpte den där (jag hade precis opererat halsen då)


KLASSFOTOT I ETTAN
Jag tänkte: Den där koftan är somrig och man ser brun ut i den.
Resten av klassen tänkte: Jag tar nåt neutralt på första klassfotot
Resten av Sverige tänkte: Haha, vem är tomaten nere till höger?


DOPKLÄNNINGEN
Jag tänkte: Vitt är fint och vintrigt och passar bra när det är snö ute. Tar ett par tunna strumpbyxor till det och en lång blå kofta (och beigea stövlar och röd halsduk)
Klara tänkte: Faaaaan alltså, jag kommer aldrig kunna använda den klänningen igen
Sara tänkte: hahah vad har hon satt på sig nu då? Aja, jag säger inget nu, tar det nån annan dag.
Resten av Sverige tänkte: Vinter, sinkallt, mjukiskläder, vem fan har på sig en vit sommarklänning?


BALLONGKLÄNNINGEN
Jag tänkte: Ahh, ballongklänning! Då ser det ut som man har smala ben!
Resten av Sverige (och Malta) tänkte: Ahh, ballongklänning! Man ser ut som en ballong!


NJAAA

Fortfarande inte helt hundra och en vecka till i det här tillståndet och jag kommer bli förtidspensionerad. Jag känner mig mycket bättre nu men det är så segt att bara gå omkring hemma. Sista dagarna har jag inte gjort ett enda knop och ändå är jag trött som en gris sover som en bäbis. 

Nu ska jag alla fall göra nån nytta och gå ut och fixa lite med kaninerna Sen blir det matte, och matte, och matte, intressant det där med att hur mycket man än räknar så är det bara ännu mer kvar. Fan vad jag inte ska läsa matte E.

So long!

GRÖT, SVETT & KLISTERVALLA

Jag har precis kollat klart på dokumentären om skidlandslaget är lika fascinerad som vanligt. Jag kan bara inte förstå vad det är med mig och skidåkningen, det måste vara bland det slitigaste och mest ensamma man kan hålle på med och jag kan inte åka för fem öre och tycker mest det är jobbigt och ändå är jag så himla fäst vid det. Tappade mamma och pappa mig i ett skidpår när jag var liten? 

KULKUL HELG

Min helg:

-Jag var sjuk än vad jag varit på ett år och det kändes som jag spenderade största delen av tiden med att inhalera Oleum Basileum för att få i mig någon luft över huvudtaget.
- Vi tajmade in absolut kallaste helgen sen typ 1986, med andra ord var det -24 hela helgen och näsan immade igen när man kom utanför dörren.

Förutom det var det väl en trevlig helg, i guess. på ett sätt var det ju tur att det var så kallt när jag ändå var sjuk, eller att jag var sjuk när det ändå var så kallt. Idag ska jag försöka bli frisk och njuta av sommarvärmen i Stockholm, tro mig, -5 är varmt.  


RSS 2.0