LOVLOVLOV

  Jag firade mitt jullov med thaimat och att ösa ner det sista i tidernas fulaste resväska. Som ni kanske vet är vi ju inte så mycket för att köpa nytt i vår familj, så jag har en resväska i ljusbrunt skinn från tidigt 70-tal. Verkligen supersexigt. En bra sak är i alla fall att risken att nån annan ska ta ens väska är lika med noll, eftersom de flesta normala människor har normala svarta resväskor som inte behöver ett spännband runt sig för att hållas ihop. Tror jag har fått med det mesta nu i alla fall, dvs jag har packat ner alla kläder jag äger och har. Nu är det bara lite smågrejer som ska med men det tar jag imorrn. 
  Hade inte tid med det ikväll eftersom jag var tvungen att fira mitt jullov ännu mer och åka pulka med Sara, Måns, Filip & Emil. Det var trevligt men mindre trevligt var att min pulka gick sönder och jag nu är pulklös. Men förmodligen så har jag ingen användning av en pulka på savannen, så jag tar det som en man och glömmer det och går vidare. Åkte sen hem till Sarisen och insåg hur mycket vi frös och bäddade ner oss under täcket och kollade på Grey´s Anatomy och drack te (of course).

Nu är det alla fall dags att sova för Nelli sitter och blänger på mig när jag knappar på datan och vill att jag ska ägna min uppmärksamhet åt henne istället. Sleep tight sunshines!

OPACKAD

Jag kämpar på med min packnign och börjar lite smått närma mig framsteg. Bara skor och badkläder och en miljon andra grejer som ska ner. Skitbra att Nelli lagt sig på alla mina kläder så allt blir med katthår på...


AAAAAJ

Jag har precis börjat packa och självklart lyckades jag bränna halva min arm på strykjärnet, så nu sitter jag här med ett stort paket glass. Bra Anna...


MOT RELAXAVDELNINGEN

Jag och sarisen har haft glöggmys och nu ska vi dricka Mange Ehlers egna iceläsk (is + läsk) och basta!!!



BIATHLON

Jag är ledig idag och som vanligt består dagens outfit av tofflor och pyjamasbyxor. Borde gjort en miljon grejer men va fan, det får jag ta sen. Nu ska jag kolla på skidskyttet! Har kollat sjukt lite på skidskyttet i år så nu måste det prioriteras.

Btw, jag, Sara och Kp kanske ska börja på tennis! Vi har till och med fixat tränare!! Man måste ju utnyttja kontakterna ;-) Haha, stackarn, han vet nog inte vad som väntar.


PULKAPREMIÄR

Jag och Sara är fortfarande sju år och måste ut i snön så fort det blir det minsta vitt på marken så vi rotade fram pulkan ur garaget och körde ett par race i gamla älskade Nälstabacken. Jag har helt tappat tekniken så det gick riktigt lusigt, men ett par åk till så sitter det ;-) Kändes viktigt att åka pulka klockan halv elva på en onsdagskväll.


15 DECEMBER

Nu orkar jag inte se några fler fysikformler så jag går och lägger mig istället. Vill intresseklubben anteckna så har min kanin (Eira) som varit på rymmen sen i lördags nu fångats in. Fråga mig inte varför mina kaniner håller sig runt buren när de faktiskt har tagit sig ur den.

Det var en ganska bra tisdag det gär, jag var i stallet som vanligt idag och jag blir alltid så glad av det! Jag red en jätterolig häst idag också :-) Mindre kul är att räkningen för nästa termins ridning kom, bye bye 10 000 kr. Det är helt stört hur dyrt det är... Men men, jag gör hellre något jag älskar för de pengarna än köper kläder som man ändå lessnar på efter ett tag.  


VAD GÖR DU NÄR KELDA GÖR JOBBET?

Jag pluggar fysik och tycker synd om mig själv. 


SAKER JAG ÖNSKAR JAG VAR (MEN INTE ÄR)

- Städfreak
- Perfektionist
- 1.70
- Halvutländsk 
- Mörkhårig
- Skitbra på nån sport
- Morgonpigg
- I tid till allt
- Mindre virrig
- Bra på att sjunga
- Solbränd

4 DAGAR KVAR


JULKORT

Idag fick jag julkort!!!! Kan ni föreställa er hur lycklig jag blev? SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄR lycklig!!

TACK GULLIS ♥ 

HAHA, OCH SKILLNADEN ÄR?

Igår sent som satan

S: Men han är ju lång också!
A: Aaa, det är skitsnyggt med långa killar
S: Jaa! Jag vet!
A: Mm, han måste vara runt 1.90
S: Neeej!!! Han är inte 1.90, han är typ 1.87


KUL KUL KUL

Min vakna tid den här dagen har jag spenderat med min bästa kompis fysikboken. Just nu är jag dock jävligt (läs: jäääävligt) irriterad på den och vill helst av allt öppna fönstret och hiva ut den på gatan. 
 Seröst alltså, vad gör jag på natur?

Det värsta av allt: jag insåg första dagen i Blackan att jag inte var någon naturare.
Och ännu värre än det: efter det här året kommer ett år till med ännu mer fysik.

SKJUT. MIG.


SLEEP TIGHT

Nu är det tid att släcka ner vårt sleep over party här eftersom vi tydligen ska gå upp klockan sju imorrn. Yeah right att jag går att väcka ur min koma då. Imorrn ska jag plugga fysik hela dagen, fan av jag ska ha vg!!! Nu sitter skitungen och kommentear att jag slårt hårt på tangenterna (så jga slår extra hårt!!!!) och att jg har liksadana fötter som dom som är cp-skadade. Men men, lilla Sara, det var inte jag som började grina för att jag höll på att förlora Monopol!


YOU ARE MY HEAVEN ON EARTH

Vi pluggar på här och lyssnar på Beyonce. Varför pluggar jag inte alltid på det här viset? 
  Nu ska vi ta en liten promenix sen ska vi köra sleepover, dva jag sover i min säng och Sara ligger som en uteliggare ihopknöglad i min pyttesoffa. Haha, stackars tjej.


LYSSNA!!!

LUCIA

Ikväll har vi haft lite söndagsmiddag här i stugan och nu är Sarisen här. Just nu står hon och kp och skrattar åt muina outfits, tydligen gillade dom inte att jag hade en vit klänning på mig i december :(

Sen ska vi i alla fall plugga fysik (hej hej vilket roligt liv!) resten av kvällen.


DEN LILLA VITA

Nu är det dags att börja röra på sig här i stugan. Kvällen till ära hade jag för ovanlightens skulle absolut ingenting att ha på mig så jag rotade i min systers garderob och tog hennes dopklänning (OBS! ej skämt!). Det vart ganska fint faktiskt!

ha en bra lördagskväll mina elva läsare!


Tänk att jag ser ut såhär (minus världens vackraste människa, solbrännan, skorna, perfekta kroppen och själva modellen på klänningen)


NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT







Om en vecka åker jag till Sydafrika!




BREAKFAST AT TIFFANY´S

Jag har kollat på Breakfast at Tiffany's ikväll och den var verkligen inte bra. Dagens besvikelse helt klart, men sen åt vi glass med varma hallon på så det vart en mysig kväll i alla fall.

Nu ska jag sova, den där matten tog musten ur mig.


MATTE C NATIONELLA IMORGON

Jag sitter och kollar liten halft på Nobelgalan och skriver upp "Toastmaster för Nobelfesten" på min göralista i livet. Seriöst alltså, det skulle vara något att hänga i julgranen.

Nu ska jag sussa och vakna till en fantastist fredag som kommer vara ännu mer fantastisk när den är över. Sleep tight sunshines!


HELLO MR BRIGHT SIDE

Saker man gör när man borde plugga matte: kollar igenom alla sina facebookbekantas bilder, läser alla sveriges bloggar, lyssnar på sån musik som är allmänbildning men som jag aldrig hört (typ Bon Jovi), försöker hitta bra låtar på youtube, drömmer om sommaren, tycker synd om sig själv, planerar framtiden, försöker hitta tecken från högre makter i taket och hatar sig själv för att man inte började plugga förra året.


RIDNING

Bra pluggat idag? Njaaa. Men det får gå på nåt sätt, nu ska jag cykla till stallet. En bra sak med att ingen normal människa cyklar nånstans den 10 december är att man slipper stöta på någon. Hehe.


DET HÄR MED MATTE...

Matte C nationella imorgon gör mig alldeles extra lycklig. Speciellt eftersom jag inte minns nåt av det jag har gjort den här hösten och jag har noll personer i min närhet som kan hjälpa mig. Det är i stunder som denna jag undrar vem fan det var som sa att jag passade in på natur.
   Men men, med lite flyt så fixar jag ett vg och det blir perfekt. Säg ja till ett liv, säg ja till ett vg i matte. Nu håller jag på att somna (för ovanlighetens skull) så jag ska klä på mig allt jag har och promenera till Vällingby och hoppas på att min cykel står kvar där. För alla er som är rädda om era saker: lämna dem inte ensamma i Vällingby över natten.

A SOM I ANNA

Igår hade jag namnsdag (tack alla två som kom ihåg det!) och min mor chockade totalt med ett Tomas Sabo-armband med ett litet A på. Fem av fem toasters!


JULMARKNAD & FILMMYS

Jag har nästan nyss kommit hem från en liten tripp till stan. Jag gått på julmarknad, druckit glögg och käkat middag. Köpte en jättesöt tunika på Indiska också! (Fem av fem toasters) 
  Fadern är i Belgien och modern är och blir firad för jag vet inte vilken gång i ordningen, så vi som är hemma ska ha filmmys och kolla på the Holiday. Vet inte hur många gånger jag sett den, men finns det liksom nån bättre julfilm med Jude Law i?


MANCHESTER UTD GJORDE NYSS MÅL...

...och jag inser hur mycket jag längtar till att ha tid att kolla på fotboll i två timmar på en tisdag.

Jag har för övrigt haft en riktig jävla skitdag idag men det känns nästan okej nu efter att jag har varit i stallet. Det där stället är mitt lyckopiller! Jag lyckades få pli på min pålle men det var lite skakigt ett tag när en tjej full åkte av i galopp och landade rätt på ryggen och sen inte rörde på sig. Finns ju roligare sätt att bli invalid på än att åka av en häst.

.

Jag är riktigt jävla irriterad just nu och önskar mig en ny, normal mor i julklapp.

VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN DIG, SARA?

Jag hade helt glömt, men det här skulle stått med på listan en bit ner

- Min absolut största dröm när jag var liten var att vinna Gladiatorerna

Tack för att du påminde mig :D ♥


LAKE LOUISE

Jag äter lussebullar (familjen har bakat!) och kollar på störtloppet i Lake Louise. Borde verkligen inte göra det, bilder på snö och sol ger mig ont i hjärtat. Jag och Kp masade oss ut och tog en powerwalk runt ängen och nu ska jag börja förbereda för att hinna med bussen imorrn. Komma i tid-satsningen fortsätter, to be continued.


Fan va coola vi var för hundra år sen! Haha ;)


CONFESSIONS

- Jag gillar saltgurkan på cheeseburgare
- Jag börjar alltid skratta när jag bråkar med folk
- Jag börjar alltid gråta när jag ser någon annan gråta
- Jag är rädd för sniglar
- När jag var liten var mitt drömjobb att bli vaktmästare
- När jag efter ett tag kom fram till att jag inte ville bli vaktmästare ville jag jobba på Granngården
- När jag var tolv år vann jag en fisketävling med en abborre som vägde 138 gram
- Jag har varit med på Lidingöloppet en gång och jag kom 131 av 134
- Jag har ingen pokerface och kan inte hålla mig för skratt för dem öre
- Jag hatar folk som inte kan glädjas åt andra
- Jag älskar att kolla på water bloopers på youtube




BLONDINBELLASYNDROMET

Jag har Blondinbellasyndromet. Dvs jag har panik just nu eftersom jag sov till halv ett och jag ska vara hemma och göra ingentins hela dagen. Hur fan klarar folk av det här? Jag har varit vaken i typ en timme och det kliar i hela kroppen för jag vill hitta på nåt. AAHHH.

 Men jag ska kämpa på och först kolla på skidskyttet (ÄNTLIGEN!!) och sen plugga (mattenationella på fredag, PANIK!). Fan vad jag vill åka till Östersund, det är så jävla mysigt att stå där på läktaren och hålla andan så fort en svensk är inne på skjutvallen.

Jag kan skriva lite om min gårdagskväll när jag ändå håller på. Den var väldigt... intressant. Från början skulle vi på en fest i en tunnel på söder där det skulle vara dj´s och massa folk men det visade sig vara det mest creepy jag varit med om. Det var i en gammal tågtunnel så man fick gå typ en kilometer på ett tågspår och när man väl kom fram vällde det ut ånga från tuneln och man såg absolut ingenting förutom alla Stockholms gotare/punkare/emos/allmänt konstiga människor. Så vi åkte därifrån och hamnade efter ett tag på en krog i Gamla Stan. Jag lyckades ta mig förbi vakten utan problem men snubblade på första trappsteget så jag ramlade in på krogen med huvet före. När vi väl satt där så kom vi fram till att om vi hade kommit in här, så skulle vi ju kunna komma in på något roligare ställe, vilket vi naturligtvis inte gjorde. Det tog tvärstopp på varenda ställe så vi avrundade kvällen med den klassiska cheeseburgaren.


SUSHI!

Jag håller på att värma Misosoppa i micron (haha, vem fan vämer misosoppa i micron?) och sen ska jag äta middag i all ensamhet. Lika tragiskt som det låter... haha.
  Dagen har varit suicidal och jag har verkligen haft seriösa självmordstankar i samband med att hela jävla Spånga skulle fika/köpa bröd/bullar/tårtor/pepparkakor/lussekatter/kaffe/te/och jag vet inte vad. FY FAN. Jag överlevde i alla fall och nu ikväll ska jag fira det med Minna & Ebba :D


BRÅTTOM

Kvart över ska jag vara i stan, då ska familjen äta middag på Tudor Arms och sen ska vi på Christmas Carol och efter det blir det party. Upptäckte just att mina jeans jag köpte i åttan är jääävligt tajta men det får jag leva med. Fan, jag kommer aldrig någonsin hinna.


DEN DÄR SARA I ETT NÖTSKAL

Jag hittar en bok som jag lånade ut till Sara för ett halvår sen i hennes bokhylla, inte så himla fin längre och med hälften av sidorna lösa.

Jag: Har den här boken legat på stranden eller?
Sara: Aaa, Gud! Förlåt!!
Jag: Haha
Sara: Alltså, jag har haft värsta ångesten över det där
Jag: Sara, det är lugnt, jag vet att du inte bryr dig
Sara: Aha, va bra. Det är nån sida som fattas tror jag, men du hade väl redan läst den där boken?




VARFÖR JAG GILLAR TORSDAGAR

- Antingen har jag två lektioner eller så är jag helt ledig
- Om jag är helt ledig har jag huset för mig själv och ingen säger åt mig att ställa in mjölken i kylskåpet när den stått ute en halvtimme
- Det närmare till nästa helg än den förra
- När man vaknar på morgonen vet man att det bara är en dag kvar innan helgen
- På eftermiddagen beger man sig till stallet och när man åker därifrån är man alltid lycklig
- Om man har riktigt mycket tur åker m&p och handlar mat så då slipper man leva på rödbetor och cornflakes
 


DAX ATT SATSA?


ALL MY LIFE

Jag är ledig idag men jag är inte så himla bra på att vara ledig. Det var lite kris på jobbet och det kändes fel att bara ligga hemma och slappa då så jag jobbade 8-12. 
   Nu ska jag bara ta det jäääävligt lugnt ett bra tag till och planera in att ha en helt ledig dag på söndag. Då ska jag inte träffa nån, inte träna, inte åka till stan eller nånting sånt. Bara kolla på tv och plugga. Fan va underbart.


När hörde man den här sist? Jag har haft den på hjärnan hela dagen. 


2 DECEMBER

Jag hade håltimme i tre timmar efter mitt spanskaprov som gick käpprätt åt helvete så jag åkte hem och sov en stund i mina mjukiskläder. Mysdag på Blackan = man kan ha mjukiskläder utan att se ut som en lodis.
  Nu har jag ätit lite lunch och snart måste jag börja röra mig mot Blackan igen för en eftermiddag fullspäckad med matte och fysik, och efter det ska jag sälja tårtor i tre timmar. Cash is king (även i små mängder).


CHRISTMAS SONG OF THE DAY

Min dag har bestått av nationellt prov i engelska och massage (me likey!). 
 Mitt spanskaprov imorrn kommer gå åt pispsvängen så jag har bestämt mig för att gräva en spansk grop och dö där, så det alla fall blir lite spansk touch på det hela. 

Innan jag sätter igång med gropgrävandet avslutar med en liten fin julsång, especially for you, mina kära läsare! Det är här min personliga favorit i julsångskategorin som går varm i mina öron året om.
 


RSS 2.0