nästan sista dagen på 2010!

Idag hade familjen P familjelunch på Berns och det var helt klart en av julens höjdpunkteer. Jag och min syster har pratat om efterättsbuffén ända sen Blondinbella skrev om den för första gången och den var helt enastående. Till och med snäppet vassare än den på snurrande Marriot i New York. GÅ DIT!! Sen tog vi en liten sväng på stan och jag köpte två klänningar!!! Nästa år ska jag inte vara jeans-och-t-shirt längre. Jag vill ju gärna tro att jag har fler sidor än så. Den som lever får se hur det går. Jag ska bunkra upp med strumpisar och sen hoppas på det bästa.

Igår gjorde jag och mitt bästa korv-crew stan så det var bra med en ganska lugn dag. Vi började som sig bör kvällen hos casa de Enquist innan vi drog till Ambassadeur och jag såg faktiskt Blondinbella där, men vart lite för starstruck för att gå fram och säga nåt. Kanske lika bra för hon såg ganska bitchig ut? Aja sen knatade vi alla fall ner mot collage och där var det verkligen party! Fem av fem och sen blev det hem och så skedade jag med frugan. Juste: gick på bio med m & p igår innan vi gick ut. Vi såg svinalängorna, SE DEN!

Nu ska min syster städa mitt rum åt mig. Jag älskar att göra affärer inom familjen ;-)


27 dec

Känns som den här dagen går till historien som en dag att minnas... som så många andra dagar. Inte. Sarisen har sin efter-maten-nap (livet som pensionär kräver mycket god sömn) och jag funderar på att börja röra mig hemåt för en bit mat. Hon är ganska söt nät hon sover, ni skulle bara veta. Älskar att vi kan prata om samma sak om och om igen. Men det är liksom saker och ting som aldrig ändras. Oavsett vad, vill jag ha det som inte går att få. Det som är lätt finns det ingen intresse för. Jag minns inte ens när jag sist hade tankarna på någon som väntade med öppna armar.
Nu ska jag nog alla fall väcka frugan och säga tack och hej och på återseende. Kanske blir det bara hem för utfodring och sen tillbaka hit till casa de Ehlers. Den som lever får se. Fan vad jag älskar att vara ledig <3

ett år sedan










Idag: Två mil (!!!!!!!!!) på skidor och Gossip Girl säsong 4 på usel online-tv. Jag börjar känna mig lite överdrivet nördig med min Gossip Girl-obsession, men jag antar att det är okej om man går natur. Känns också lite överdrivet med min naturare-är-som-dom-är-obsession, men jag antar att det är okej om man är blond. Skulle kunna fortsätta en evighet med mina besattheter men sätter nog punkt här. Nu tror jag jag har väntar 17 minuter så då borde megavideo funka igen. Sen ska jag kolla på deckare med min lilla familj och sen ha sleepover med min lillasyster. Vi brukar flytta in hos varann på loven, om nån kanske inte tyckte vi umgicks tillräckligt mycket från början. Kul att få lära känna nån ny person liksom.


DAGEN JAG VÄNTAT PÅ SEN 18 AUG

Jag firar lovet med mitt dream team (fru & syster ofc). FAN VAD DET ÄR SKÖNT MED LOV!! Och jag bara älskar att Sarisen tog bilen hit (ca 200 meters promenad) och att vi inte orkade gå ner med glassen, så vi har ställt ut den på fönsterbrädan. Hur smart är det inte?
   Älskar en hel hop andra saker också, dock inte att jag fått ticks och säger "du vet" i varje mening. Jag kan helt enkelt inte sluta och det bara kommer av sig själv. Jävligt irriterande och jag kan inte kontrollera mig själv, du vet(!!!!), det passar så bra in i allt man säger. Nu ska vi fortsätta festen här fram tills den 10:e januari. Livet har sina goda stunder.

Det här går på repeat ikväll:


helgen



Utgång med frugans klassisar, hänga med Minna, party med mina klassisar och så skidor idag. Lite bakisträning så där, ger säkert ingenting och antagligen skitfarligt, men en mil är ju alla fall bättre än ingen mil.
Nu: Gossip Girl och snart: sova. Nästa liv: uppdatera bloggen oftare så mina 11 läsare inte tror jag har dött mellan varje tillfälle.
Juste: Om nån missade det så var jag ute TVÅ gånger denna helg, personalen på mitt äldreboende börjar nog undra vad som är på gång. Jag antar att det är sam:aren i mig som börjar ta plats. Vill även be om ursäkt till mina 11 läsare att jag har skrivit samma sak senaste två inläggen, men nu är det ju även en bild med, så det kanske får gå för den här gången?

Svinbra

Veckans dagar: 7
Veckans träningspass: 1
Veckans utgångar: 2
Veckans för få sovna (?) timmar: 10000000000

Jag gillar statistiken, det känns lovande. Verkligen. Men va fan, är man 18 så är det bara köra. Till exempel fester ute hos Michelle, som man bara tar sig till om man har en chaufför med sig är bra tillfällen för sånt. Kan inte bli bättre! Idag ska jag alla fall ta tag i mitt liv och åka en sväng på skidorna. Kommer bli jobbigt känns det som. Återkommer med mer info senare, för alla intresserade. Intresseflaggorna vajar i topp, tjoho!!

hej alla fans!

Lördagsmorgon och jag kollar på skidskyttet och hejar på Sverige. Igår var jag ute med frugan och hennes klassisar och det var väldigt trevlig bortsett från en stor bjässe-kille som helst plötsligt, när jag och frugan står och pratar, kommer fram och smackar till för kung och fosterland rätt på min rumpa. Det ekade över hela dansgolvet och jag har en röd hand på höger skinka nu. Smickrande.

Nu ska jag dra på mig lite lämpliga kläder och sen in och ta en sväng på stan med Minna. Kan har varit ett halvår sedan jag var i stan i dagsljus.


Sista kemiprovet denna livstid!!

Idag var det kursprov på andra halvan av Kemi B och det känns för bra för att vara sant att jag aldrig mer kommer plugga kemi!!! Åhhhh jag har längtat efter den här dagen sååå länge! Nu återstår bara att hålla tummarna för ett g... Fascinerande det där med hur man alltid känner sig hur bra som helst kvällen innan, men sen gissar på 80% av provfrågorna.

Nu hade jag egentligen tänkt åka lite skidor men ni vet hur det blir... Man börjar känna efter, det blir mörkt och man inser hur jävla skän soffan är. Så istället har jag betalat lite räkningar, som de 4 tusen för mycket jag fick i lön i november. Synd bara att jag betalade dem till fel konto. JÄVLIGT SYND men skitsamma, det ordnar sig på nåt sätt. En bra sak är alla fall att jag har fixat julklapp till syster och den är helt perfekt, känn pressen guzzen!!


Mother Fucking Dead

Om en minut eller typ två kommer Abrudans hit och så blir det söndags/3:advent-middag och Gossip Girrrrrrl. Me likey! Jag och Kristjana körde heldag på bageriet iegn så ska bli kul att träffa henne igen... var runt 20 minuter sen sist.

 Igår körde jag och frugan utgång och min fru hade kulkulkul! Jag hade också kul... såhär efteråt alla fall men fy fan vilket slit att hänga med med ett killgäng om man är ensam tjej... Det har sagts många gånger och jag säger det igen; det är inte lätt när det är svårt. Haha helt klart en riktig kämpainsats från blonda sidan av Petterson-Ehlers.

Nice dag, bara en halv psykologiuppsats att skriva innan kl 23 då inlämningen stänger. Men allt går med 4 timmars sömn, eller vad är det man brukar säga?

07 - min bästa vän

Min fru är den enda personen jag vet som ger sin pappas nummer till klubbens snyggaste kille för hon inte tänkte på vilket nummer hon har själv. Den enda (förutom jag) som verkligen krigar på riktigt för att hinna med en buss och den enda som ligger på exakt samma nivå som mig när det gäller att prata om ingenting. Hon är den enda person över tolv som fortfarande lyssnar på Justin Bieber och har en radar som på flera kilometers avstånd kan känna av när en kille med bra perfekta underarmar närmar sig. En sån som aldrig skulle gå för första bästa. Hon är en sån där som lyser upp det rum hon går in i och som kan locka fram ett leende på allas läppar. En sån med  en utstrålning och karisma att den kan blända mitt i natten och ett hjärta av guld som syns från månen. En som alla borde ha i sina liv. Den vackraste person jag känner och en sån som jag skulle gå genom eld för.

 


idag, imorrn, på måndag & tisdag, om jag fick bestämma:










onsdag igen

Redan onsdag mina vänner och resten denna härliga lill-lördag ska jag bara plugga och mysa här hemma, ff är verkligen oslagbart. Idag har jag och min vapendragare (Victor) åkt skidor och det går ju framåt för mig alla fall... i snigeltempo. Det var kul alla fall och vad jag skulle göra utan min vapendragare? You make my day!

Helgen som var spenderades hos mormor och morfar och det var väldigt trevligt. Alla juliga saker som julmarknad och julbord avklarades och så kollade jag på skidskyttet och åkte lite skidor.

Nu ska jag äta korvstroganoff för andra gången idag, fantasin är på topp som alltid.


min första kärlek

Min första kärlek var precis så där jävla jävlig som den kan vara. Finns hur mycket som helst att skriva. Två veckor efter att hans ex, dvs en av mina då bästa vänner, hade gjort abort åkte jag med honom till hans landställe. Säger en hel del om honom och om hur illa man kan bete sig när man verkligen vill ha någon. Jag har nog fortfarande en skev bild av vad kärlek är. 

Det var lite om min första kärlek, en annan dag blir det några rader om mig.


2 december

Imorrn tar jag, mor och syster vårat pick och pack och åker upp till Östersund och hälsar på mormor och morfar. Hur mysigt låter inte det?
 På helgens att-göra-lista står alltså: Kolla på världscupen i skidskytte (kolla på det säger jag bara!! ni kommer bli helt FAST), inviga nya skidorna och åka en massa med min kära morfar, baka lussekatter och knäck, gå på julmarknad, äta julbord och sist men inte minst göra allt som står i min makt för att inte få i mig något parasitvatten (halva stan magsjuk för tillfället). Så jag ska packa ihop allt man kan tänkas behöva för en helg i tomteland, men först en varm dusch så jag får liv i mina fötter igen.


RSS 2.0