SISTA MARS

Allting var så fint idag, musiken, blommorna, ljusen, rummet, dikterna.  Ni är så otriligt starka och ni var så modiga idag på ett sätt som bara några få klarar av  ♥


SUPERSÖTA 16!



Idag fyller min baby sister år och som den fantastiska fantasi vi har i den här familjen fick hon typ en espressobryggare med tillhörande kaffe att göra själva espresson på, ett lakanset och en hårgrej från mig som inte ens var inslagen. Dessutom hade hennes bakelse vält så den var helt mos, men hon verkar vara ganska glad ändå. Jag är också ganska glad utan någon speciell anledning, förmodligen för jag är ung och dum och såg den sötaste häst jag någonsin sett idag (inte den på bilden, haha sorry Jack). Efter ridningen åkte jag och pappa till Lovön och köpte hö till kaninerna och världens minsta brun-vita häst stod i stallgången där och så stod det en femåring och borstade på den. Jag funderade seriöst på att stoppa ner den (inte barnet) i en säck och ta med den hem. Stackars mina barn och de blir hästrädda för jag kommer kränga på dem en sån där miniponny vare sig de vill det eller inte.

ÄGG & BULJONG, EST. BY CARL MAGNUS 2001

Jag har precis haft ultimata kvällen som började med pasta, sen tog jag en långprommis med Kristjana och vi stötte på Björn Gustavsson (?) på vägen och började drömma om att skicka med ägg och buljong till våra barn i framtiden när dom ska ha skridskodag med skolan. Fett coolt alltså, typ lite för coolt för alla andra. Sen gick jag förbi Sara och tog en kopp te och kollade lite på hockey och hade telefonkonferens med min far som bokade flyget till Nice i sommar, så nu finns det ingen återvändo. Det kommer bli femhundra av fem möjliga toasters!!! 

Puss och godnatt mina 11 läsare, jag kommer vara död imorrn! 


HEJ HEJ BLOGGEN, SÖNDAG IGEN

Jag lyckades ta mig utanför Spånga den här helgen till ära och gå på bio inne i stan. Det var stort, väldigt stort. Resten av helgen när jag inte har varit på bio har jag pluggat och varit i stallet, och nyss kom jag hem från en sväng ner till Spånga för att hälsa på Ida som jobbade sin sista dag.

 Om en vecka är det lov!!! För en månad sen var jag i Val D'Isere, för tre månader sen i Sydafrika och om en månad hänger jag på coop och köper ut Red Bull åt tolvåringar. Nirre!


KVÄLLSMYS

Jag sitter och dricker en kopp te och varvar ner lite i min ensamhet. Jag älskar att vara själv en stund på kvällen och bara sitta och pyssla med lite vad man känner för.

Min torsdag har flutit på ganska bra, kemiprovet i morse gick väl inte så jättebra men det var väntat så det är inget som tar upp min tanketid. Efter the school åkte jag in till stan, för första gången på över en månad, på jakt efter en tröja, men den fanns inte i en endaste vrå av huvudstaden så jag åkte hem och åkte till stallet och fyllde på med energi.

Senaste månaden har jag inte lyckats bra med nånting i hästväg, så det var ett sant hallelujah moment när alla bitar föll på plats. Någon som inte rider själv kan nog inte förstå känslan när ett djur som skulle kunna mosa en sönder och samman, utan minsta ansträngning, är så fokuserad på ryttaren att det hör vad man tänker. Det är den bästa känslan jag vet! Jag var bara så lugn och hittade bra tempo på nolltid och släppte inte igenom nånting. Åhh vad jag är taggad på att rida mera nu!!


Såhär ska det se ut en vacker dag ;-)

CANNES

Tog precis min dagliga sväng till familjen Ehlers och kollade på America's funniest home videos och garvade tills jag fick ont i magen. Fan vad AFV förhöjer livskvalitén. Vi kollade lite på flygbiljetter till våran lilla tjejvecka i Cannes i sommar!!! Åhh vad härligt att vakna på morgonen och ta en promenad på stranden och sen gå hem och äta världens godaste frukost och sitta i bara klänning i solen utan att förfrysa. NIRRE. Det kommer bli fem av fem toasters.


Kolla vilka glada och bruna flickor! och kolla mitt hår!!!! Hur långt?

TAKE A BREATH, TAKE A DEEP, CALM YOURSELF, HE SAYS TO ME

Jag sitter och lyssnar på Russian roulette ikväll igen. Känner inte igen mig själv, jag varken skrattar eller gråter. Det finns inget som får mig att höja på ögonbrynen. Det jag mest av allt drömmer om nu är att få sova. Min hjärna går ständigt på högvarv och ju mer jag trycker in, desto fortare går det, utan att jag får tid att tänka över vad jag gör och vad som händer. Borde ägnat den här kvällen åt att plugga men jag vet inte varifrån jag ska få energin eller motivationen. Ska ta mig ut i kylan istället och ta en promenad med Sara och försöka rensa tankarna lite.




TOP NOTCH

Jag har tagit timeout från mitt liv och kollat på How I met your mother hela kvällen. Tyckte jag förtjänade det efter ännu en underbar måndag med ett matteprov som inte gick så vidare värst bra. Inte "Fan vilket skitprov!!! nu ska öppna fönstret och hoppa ut med förbundna ögon" utan mer "jahapp, g i matte D också... who cares?".

Vill intresseklubben anteckna så har jag tre-veckors-bakfyllehuvudvärk som jag hoppades skulle gå över av sig självt men nu ska jag fan tömma hela alvedonasken tror jag (jag är alltså fittförkyld som vanligt)

 


SO JUST PULL THE TRIGGER


THE END OF AN ERA

Idag jobbade jag för sista gången tillsammans med Ida... Människan ska skaffa sig ett liv och sluta hänga på Spånga Konditori varje helg, så nu blir det jag, tårtorna och rösterna i mitt huvud kvar.
  Resten av dagen har jag pluggat matte, tyckt synd om mig själv (självskriven söndagssyssla) och kollat på How I met your mother. Intressanthetsfaltorn på det här inlägget blev 110 och nu ska jag gå och lägga mig, ligger redan typ en timme efter tidsplanen. natti!

THEY SAY THE DEVIL'S WATER IT AINT THAT SWEET

Ikväll har jag kollat på My super sweet 16 och How i met your mother och nu ska jag sova tror jag. Många sidors matte pluggade idag, med andra ord.


DAGENS TIPS FRÅN COACHEN: GRÖNT TE



Jag sitter i soffan och firar ännu en avklarad jobbdag med en kopp te och Svenska Hollywoodfruar. Ikväll blir det lugnt och sansat för A.P. Igår var det spårat som vanligt hemma hos Måns med Solsidan och Fredag den 13. Såg i och för sig bara halva filmen men det vart lite tjatigt efter ett tag när över hälften av alla som var med i filmen hade fått en pil genom huvudet.


E. MENDES



Tog mig en sväng i Vby på jakt efter lite av varje och kom att tänka på hur snygg Eva Mendes är!! Kolla kroppen, liksom... 

BUENAS DIAS



Jag sitter hemma och försöker knåpa ihop nånting till svenskan och insåg just att jag har en timme till på mig, så jag började kolla igenom gamla bilder istället. Titta vilken härlig bild från Mexico 2001 :D

 

1 MÅNAD OCH 4 DAGAR KVAR


Jag önskar mig childhoodarmband.


EFFEKTIV SOM ALLTID

St Tropez SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM St Tropez SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COMSt Tropez SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Imorrn har jag spanskaprov och ett svenskatal att hålla, på måndag har jag matteprov och på torsdag kemiprov. I helgen ska jag jobba lördag och söndag och därför sitter jag och kollar på skor på Nelly.com.


JA JA JA!!!



Jag har tränat idag!! När till och med Blondinbella var ute och joggade är det klart man tar sig i kragen och snörar på sig skorna. Alla sätt som leder till träning är ju bra, utom de som är dåliga ;-) Så ikväll kommer jag sova gott, som jag i och för sig gör varje natt (utan undantag). Sov förresten 10 timmar i natt... hehe. Min ultimata dygnsrytm är den som min mormor & morfar har (75 resp 84 år).  

5 AV 5 TOASTERS



Härlig dag och lektionen gick strålande!! Körde en (två?) Boman (ramla när man ska visa första grejen) men det bjuder jag på. Nu laddar jag om inför ridningen och inser att jag vill leva mitt liv i underställ och solglasögon :-)

FNULAR

Nu sitter jag och fnular på min lilla jumpalektion jag ska ha imorrn, som har fått way to much attention. Känner mig inte helt hundra på att stå där och leka proffs när varje skidrunda jag tar slutar med minst en fet vurpa.... Men vafan, jag har mig själv att tacka och imorrn kör vi!! Jag ska ta med mig 4 par skidor, stavar pch pjöxor till skolan imorrn och räknar med ett tackbrev från sl om att jag förgyllde deras busschaufförsvardag.

Älskar att fnula btw, alltså när man sitter och pysslar med någonting men det inte är någon brådska så man kan ta god tid på sig och göra lite annat samtidigt. Ska nog inte fnula så länge till men det är trevligt en liten stund på kvällskvisten.




KEEP UPP GOOD JOB GIRL

Snart är du hela Stockholms lilla hora, jag är glad att jag slipper vara delaktig.

HEJ HEJ BLOGGEN, SÖNDAG 14 MARS

Idag har vi haft familjdag hos familjen Petterson och åkt skidor och grillat korv, nirre!

På kvällskvisten var Sara över på en kopp te. Hon åker till jävla London med sin jävla skola imorrn och ska bo underbara jävla Notting Hill. Hoppas du får det trevligt jävla skitunge.



HAHA! Kolla hur han först tar ett bloss och sen andas ut genom näsan ut i cyklopet. Från den Notting Hill jag har i bokhyllan. Spikey är min idol

LIKE BACK IN THE DAYS

Jag och Klara hade Melodifestivalkväll hemma hos Abrudans precis som vi alltid har haft, och alltid kommer ha, med sedvanliga och syfilisen (Kristjana....!) och katten som tar upp halva soffan. Fattar bara inte hur Anna jävla Bergendal kunde vinna hela skiten. Hallå, var det ingen som såg att Erik Saade var grym eller?!!



Världens vackraste syskonpar ♥ Oavsett om vi är en centimeter eller en mil ifrån kommer vi alltid finnas för er. Inatt, imorrn och om 10 år. De roligaste, galnaste, knäppaste och underbaraste minnena är med er inblandade, och även om vi inte har varit närmsta vänner hela tiden så är ni som extrasystrar.  I framtiden kanske vi behöver luta oss mot er och nu är det ni som får luta er mot oss.


PRIMAVERA

Min lördag vart på något sätt ganska bra, jag och Klara tog en promenix i Vällingby i solen. Så efterlängtat det var att dra på sig conversen och solglajjorna och bara gå utan att ha någon tid att passa. Lyckades köpa ett par jeans och lite välbehövligt smink, så kanske finns det hopp för mig att någon gång i framtiden skaffa en helt egen sminkuppsättning.




13 Mars 2010

Föröker hålla tankarna i styr och fingrarna sysselsatta. Försöker hålla mig lugn och inte få tid att tänka. Tårarna letar sig ner för kinden, men jag vet att det kommer mer. Vet att det här bara är fasen innan. När jag inser kommer jag inte kunna hantera mig själv. När jag inser att det är årets vackraste dag och det aldrig kommer bli som förr igen. 

THAT CHUCK BASSTARD

Blake Lively and Leighton Meester at event of Gossip Girl

Min fredagskväll slutade som varje hemmakväll gör - framför H&Ms hemsida tillsammans med Klara och Linnea, med Gossip Girl och te i bakgrunden. Imorrn är första dagen jag är helt ledig på fyra veckor!

I'LL KEEP SMILING FOR THE MEMORIES

Ikväll blir det spårat värre här på Solhagens. Jag ska bli frisk en gång för alla och äta tacos till jag inte längre tar mig genom dörren. Som vanligt alltså, bortsett från att ingenting är som det ska.


You better believe in yourself, because no one else will

Ibland när jag kommer och tänka på saker folk har sagt till mig blir jag verkligen fly förbannad. Som för kanske ett halvår sen när jag pratade med några i min klass om vad jag vill göra i framtiden och jag sa att jag ville bli antingen sjukgymnast eller ortoped, och nån säger "Men du vet väl att om du blir läkare är det 90% chans att du hamnar vårdcentral"

Så fan heller!!! Om jag vill bli ortoped så blir jag det. Jag kommer förmodligen inte kunna plugga i Sverige utan måste kanske bo i Mongoliet i tre år, men det är klart jag skulle lyckas. Vill man kan man, det är den enda regeln som är sann. Har man ett mål ligger man ljusår före dem som inte har det. Har man ett mål har man en dröm och motivationen att nå den. 

Visst kan Blondinbella vara ytlig och blond, men hon är inte någonstans blåst. Det är klart man ska höja upp sig själv bland molnen och tycka man är störst, bäst och vackrast. Det är klart man ska vara stolt över sig själv och våga visa det. Ingen kommer tacka den som klev undan och lät de andra ta plats.

Jag skulle inte beskriva mig själv som överspeciell eller särskilt "stark" men jag vet att jag aldrig skulle förlåta mig själv om jag inte vågat satsa. Visst kan jag vara extrem i vissa lägen, och många gånger så inser jag inte själv hur saker och ting i verkligheten är när jag säger det. Som det här med Vasaloppet till exempel, hur orealistiskt det än kan låta så ser jag det som en sak som innebär många, många timmars slit och en jävla massa tjurskallighet men som är fullt möjligt. Jag har nästan ett år på mig och jag vet redan nu att om jag väl bestämmer mig för att satsa så kommer jag klara det. Those who dare win och svårare än så är det inte.

Så alla ni 12 personer som läser min blogg, vare sig ni vill tävla i konståknings-vm, jobba som hallåa på tv4 eller bli president för USA så är det klart ni kan bara ni vill och vågar satsa :-)


Man Boy



Min far har grym bas till sin dator så jag sitter och pumpar Man Boy så det skakar i hela huset.

Strax ska jag bege mig mot stallet, mitt lilla huvud känner sig mycket bättre idag så nu kör vi!!

VASALOPPET 2011?



Jag sitter och letar längdåkningsteknik till min egna jumpalektion nästa vecka och hamnade på en sida om en tjej som hade som projektarbete att åka Vasaloppet. Och då kom den där fan vad jag också vill göra det-känslan!
    Egentligen hade tänka göra mitt projektarbete om en massa olika koster och göra analyser och jämföra dessa, men fan vad coolt att åka vasaloppet innan man ens fyllt 19!!!

Visst, jag har åkt typ en mil skidor om året hela mitt liv och bor i Stockholm, men den här människan bodde i Skåne!! Klart jag skulle klara det! 
 

Vårlöften



- HA KUL!!!
- Skriva ut vårens schema och klistra in det i min kalender
- Använda kalendern
- Äta gojjibär varje dag (hälsosamt!)
- Äta mindre chips och mer morötter
- Köpa nya kläder
- Köpa eget smink och sluta snylta från folk i tid och otid
- Jogga två gånger i veckan
- Fixa bra betyg i alla ämnen utom matte, kemi & fysik
- Gå upp 10 minuter tidigare varje dag
- Sova minst 8 timmat varje natt (räknat från man somnar tills klockan ringer)
- Läsa ut min bok (Shantaram, bra men tjock!)
- Plocka ögonbrynen regelbundet, dock oftare än en gång i månaden
- Bli effektiv
- Byta nyckelring till mina nycklar
- Spela mer badminton
- Gå på bio oftare
- Köpa nya glasögon (måste prioriteras)
- Piska på min far tills han ser till att jag kan börja övningsköra


"Jag säger inte tofsar, det låter så "tofsigt""



Dagens I-landsproblem: Bilden ovan är perfekta facebook-probilbilden bortsett från Coronan och jag vägrar ha en profilbild med mig och en öl. FAN. Om nån av er mina kära läsare kommer på en lösning får ni gärna slå en pling.

Nu ska jag gå och kissa (jag är stört kissnödig!!!) och sen ska jag lägga mig och läsa min bok. Bara 700 sidor kvar nu. TJING! (Nää, jag läser inte bibeln). Imorrn ska jag inte gå till skolan, det blir nice, ska plocka mina ögonbryn istället. Det kommer nog ta sin lilla tid.

Ps. Varför har jag inte Maria Montazami som mamma?

De där svenska Hollywoodfruarna



Isbadet idag gick strålande! Gör det, säger jag bara!! Dock var det kanske inte så strålande för min förkylning men jag ska inte göra en enda knop mer idag och skippa skolan imorrn och knapra gojjibär istället.

Nu ska jag, Klara och Nelli kolla på svenska Hollywoofruar.


C-Vitaminboost



Nu sitter jag och sörplar i mig fem kilo apelsiner, kiwis, äpplen och bananer och hoppas att min förkylning blir avskräckt av sånt.

Idag var jag i stallet för första gången på ett bra tag idag och det var trevligt som vanligt. Jag red stor (läs: enorm) häst för ovanlighetens skull och det gick ganska bra :-)

Strax ska jag gå och lägga mig och ladda inför att bada isvak imorrn. Lunginflammation here I come!

Djurgården



Det tog mig 10 minuter in på första lektionen och inse att jag inte skulle klara en hel skoldag så jag gick hem och sov tre timmar istället och drömde sjukaste drömmarna på väldigt länge.

Nu ska jag in mot stan och möta upp min far och sen efter det ska jag träffa Sara och ha grabbkväll, dvs Donken och ishockey. Linköping ska få stryk!!!


NICE



Idag har jag och Ida trotsat sömnbristen för en dag på cafét och nu ska jag borsta tänderna innan jag däckar. NATTI


HEEEEEY



Jag är hemma igen och fortsätter mitt liv med x antal färre hjärnceller och x antal fler kärleksceller!


RSS 2.0