What is not to love?

Möddan på huvet, solsken, projktarbetet klart, glass och kvalitetstid med två av mina hjärtan, vårgalopp i skogen, snabbdejt med Sara Ehlers och nu Gossip Girl innan jag stänger butiken för idag. Life is good och jag är 100% trött.

En annan lyckad dag

Lyckades idag trolla bort hela vårt färdigskrivna projektarbete. Det där klassiska att man öppnar en fil från ett mejl och skriver i fem timmar och sparar utan att spara det på datan. Förstår för mitt liv inte hur jag lyckas vara så klantig när jag gjort exakt samma grej med en samhällsuppsats för bara några veckor sen. Fast å andra sidan är jag inte så förvånad, och kanske inte så många andra heller?
 Hela skiten var alltså borta och jag tackar mina änglar i himlen för att vi hade skrivit ut två provex innan. Så med hjälp av it-killen och superscanner lyckades jag scanna in allt och efter två timmar extra slit och svett var allt fixat. Kommer nu ALDRIG mer öppna en fil från ett mejl utan att spara. Kommer heller aldrig se ner på datanördar. Riddare och brandmän kan slänga sig i väggen, datakillarna är vår tids hjältar.


yes jag lever

Har haft mysigaste påsklovet i Åre och i vårt lilla torp. Nu sitter jag och försöker beta av lite från min göralista med en miljard grejer. Går sådär. Går inte alls. Helst skulle jag bara vilja sätta någon gammal sönderspelad låt på repeat och bara skriva i flera timmar. Lite om allt och lite om ingenting. Det är det jag kan, att skriva är det enda kreativa jag behärskar. Att skriva om hur det känns, hur det inte känns. Allt sånt som ingen egentligen bryr sig om men som ändå kan bli så rätt när det hamnar på papper.

En dag i sann Blondinbella-anda

Senaste 24 timmarna har varit årets mest effektiva dygn, som började igår med Saras skiva, fortsatte med prov 8.15 imorse, höghöjdsbana i Älta (dvs balansövingar 18 m upp i luften), Big Tasty-midadg på donken och gudstjänst i ett kolsvart och tokdött industriområde mitt ute i ingenstans i Upplands Bro. Känns lite illa att säga att de flesta där kanske inte hade alla hästar hemma, så jag säger istället att ett par hästar antgligen bara hade tre ben.


Best of: fula bilder på mig från facebook

Det lan inte bara vara jag som tycker sånt här är kul.

 Välkommen till dagens "Anna boostar ditt självförtroende"

 
Priceless. Magen, minen, ljuset, lyckan.




Hållningen, blicken, minen, twixen (i munnen)


Långtradarchaffisarna


2009, jag ser ut som 12 år. Mina ögonbryn?? Kommer inte ihåg den här bilden, därav blicken.






Nyårsdagen


Stadig blick, som alltid.




Hata mig



Men jag saknar det här så det gör ont. Saknar att bara tänka nu-nu-nu. Saknar att känna mig fri. Saknar att kolla på pulsen varannan minut, känna skidorna göra jobbet. Jag saknar att fladdra omkring i min fula fotbollströja, tänka "om jag ramlar nu gör det ondare än jag någonsin upplevt". Jag saknar min bubbla, att bara ha nästa backe i tankarna. Jag saknar att känna mig levande och löverlycklig och fylld med iskall luft.
 Extra mycket dåliga dagar som idag saknar jag att rensa huvudet och bli en ny person. När allt bara är ett virrvarr saknar jag mitt lugnande medel. Jag saknar att vara så trött att jag inte kan hålla ögonen öppna, att vara konstant hungrig, att bo i understället och nästan till och med höra Emil Mårtenssons "men åhh, så mycket som ni har tränat hela året tränar jag på en vecka".

Ingen tvekan om vem som vinner liggligan i år:

"Jag är avstängd - sätt på mig"

Kristjana Abrudan, 9 April 2011

Enligt kristjana ser det ut som vi inte har alla hästar hemma. Förstår inte vad hon menar, jag var 100% nykter



bästa skivan!!!!!!!!!!

YES igår small det. Herregud vilken härlig kväll!!! Det blev verkligen femton gången bättre än vad jag hade trott. Bästa klassen! Tack alla fina som kom och gjorde min kväll! För oss slutade kvällen med att Klara haffade en av mina tidigare drömkillar (Go guzzen!!) och att jag, syster och extrasyster blev dumpade av en taxi vid Nockebybron efter att vi alla sett Brommaplan svischa förbi, men ingen reagerat och tänkt att vi kanske borde hoppa av. FEM AV FEM

vad kul det är när det går bra

Kul att jag suttit senaste två timmarna och skrivit en sammhälsuppgift som jag sparade på fel sätt och självklart inte sparade alls. Gillar livets sätt att hånle när man som minst behöver det. Alltid lika spännande innan man vet vad det är som kommer skita sig. Nu går jag och lägger mig. Hade kunna gjort det för två timmar sen om jag visste att allt skulle vara i onödan. Men jag är inte bitter. Det stadiet passerades 2001.  

Jag är visserligen från förorten...

...men dock inte förklara varför jag nu för tiden mest lyssnar på Eminem och Maskinen.


Nja

Har kommit så ur form att det är skrämmande. Kompenserar därför med att deffa som fan inför imorrn kväll då delar av min solbrända, vältränade, stenhårda mage får se ljuset. Mor sa "Men Anna, om du ska va xxx så ska du ju ha lite hängmage som väller utanför". Jag känner mer att jag kommer vara ganska ful som det är. Därför försökte jag ikväll äta spagetti och köttfärssås utan att få i mig så mycket kolhydrater. Gick sådär. Nu ska jag ut och pw:a istället och göra tusen sit-ups när jag kommer hem. Att det inte gör någon skillnad och att jag antagligen inte kommer orka lyfta röver ur soffan är ord som inte får fäste i mina tankebanor.


Inpirationskälla:



Idag har jag vart på skiv-kläd-jakt med Vicke Vire, Torleif och Roumi Roumi. Hittade årets klädplagg och åt årets grek-kebab samt årets glass. Dock åt jag aldrig den med pensions-frukt, som min vapendragare dessväre var allergisk mot (?). Åldernojjan börjar närma sig, verkar det som.
 Helt från ingenstans sprang jag in i frugan också, på buttericks av alla ställen. Alltid lika skumt när man träffar med fel person på fel plats. Tur då att vi hade träffats en och annan gång förut.

Och som ni kanske förstår kommer jag, om man uttrycker det milt, inte vara så vacker på torsdag. Vem som nu är det klädd som sin värsta mardröm.

PS. Den som har ett nitbälte/nitarmband/nithalsband etc etc mm osv får gärna höra av sig till mig.

Kärleksförklaring i männens värld

Victors BFF om att Victor och han kommer bli roomies i höst

Jag: Ni kommer säkert ha det jättekul och bo i studentlägenhet och allt det där
Tobbe: Jaa exakt... Victor är ju inte en person man stör sig på så mycket

grattis alexandra!!

Igår firades våran finaste Alex med middag och första lagliga utgången!!!!!! Äntligen är alla kära (utom Minna... heheh) på rätt sida om 18-sträcket, jag ger fem av fem toasters!






årets frisörbesök har ägt rum, det och mycket annat viktigt

Idag har jag varit hos frissan, så nu är jag fin i håret. Och fattig. Annars har jag inte gjort så mycket nytta, typ plockat och klippt (ej skämt) ögonbrynen och köpt en stiftpenna. Kände att jag behövde en day off, så jag tog en day off. Hade bara en lektion så den här dagen var i princip laglig. Väldigt värd dag. 
Just nu är det chillmode x2000 som gäller hos oss, med banana split, film och jag mental uppladdning inför 2.0 imorrn. Högskoleprovet here I come!



RSS 2.0